Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
1. Temeljni pojmoviej, može li mi netko reći što treba znati u 5. poglavlju, koje podnaslove?? (nisam sigurna)
obično ti se mijenjaju iz roka u rok...dakle ak ovaj rok ispitivao od A-K Gardašević, a od L-Ž Podolnjak, sljedeći rok bit će obrnuto...Podolnjak će biti od A-K, a Gardašević od L-Ž.Kako su bili odredili na zadnjem roku ko će kod koga odgovarat? Dakle ko je ispitivo 1. dio abecede, a ko drugi.
imaš tu na forumu 3 skriptepa i ja sam izvanredni student, ako imaš skriptu iz ustavnog javi:unsure:
Najbolje je svakako da se uči iz udžbenika s popisa literature...imaš tu na forumu 3 skripte
ne znam koja je najbolja
šta vi mislite koja je najbolja??
5.dio meni piše (a to sam pročitaloa na više strana ovdje) da treba naučiti 3 i 4 dio .sada više ni ja ne znam što treba a što ne :unsure:ej, može li mi netko reći što treba znati u 5. poglavlju, koje podnaslove?? (nisam sigurna)
uči 1., 3. i 4.:wink5:5.dio meni piše (a to sam pročitaloa na više strana ovdje) da treba naučiti 3 i 4 dio .sada više ni ja ne znam što treba a što ne :unsure:
tako je 1. 3. i 4. ( ja sam to prošla u 4. mj )uči 1., 3. i 4.:wink5:
to netreba..da li netko zna da li treba učiti i 6.dio Temelji državne vlasti jer negdje piše da treba, a negdje da ne...hvala
treba, treba...znači 6.lekcija- 2. i 3.podnaslov! (referendum je jako važan!)da li netko zna da li treba učiti i 6.dio Temelji državne vlasti jer negdje piše da treba, a negdje da ne...hvala
bla bla kaže da treba ti da ne :S ajme meni...to netreba..
ha čuj...ja sam tako zapisala na predavanju kada je Gardašević govorio što treba...i kao što sam napisala, referendum je važan! (to znaju pitati)bla bla kaže da treba ti da ne :S ajme meni...
ja nisam učila to, ali kad bolje razmislim referendum je važan, možda je ipak bolje i to naučiti ( sva sreća da me nije zapalo to pitanje :wink5: )bla bla kaže da treba ti da ne :S ajme meni...
referendum je važan i to redovito pitaju. barem Gardašević :happy:ja nisam učila to, ali kad bolje razmislim referendum je važan, možda je ipak bolje i to naučiti ( sva sreća da me nije zapalo to pitanje :wink5: )
kod podolnjaka ulaze po dvoje i unutra su kojih 5 min, ispitivanje ide brzo, ali to neznaČi da je on nestrpljiv. Naprotiv!! PriČeka da se sjetiŠ, postavlja dva tri pitanja ( kako kome ) i ugodan je ispitivaČ... Meni je ostao u dobrom sjeĆanju... Primjetila sam Čak da nije Škrt za peticu......bok svima..imam jedno pitanje za one koji su prosli ovaj ispit...kako pita podolnjak a kako gard.?cula sam da gard.zna cijeli dan ispitivat..a kako je kod podolnjaka???![]()
ne! to ne spada u naše gradivo...jasno i glasno nam je prof.Đorđe govorio šta treba, a šta ne...jel mi na kraju moramo uciti onaj orleanski parlamentarizam i ostale stvari koje kao ne trebamo uciti???nitko ne zna tocno...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.