AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ustavno pravo

nula12

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bila sam kod podolnjaka i prosla
pitao me: vlada rh, formiranje vlade i koliko je bilo referenduma u rh

Kiki_p

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Odgovarala sam kod Podolnjaka,prof je ok, bitno je da se prica, pitao me ovlasti sabora, izborni prag i suce ustavnog suda! Sretno svima

blabla

ej, može li mi netko reći što treba znati u 5. poglavlju, koje podnaslove?? (nisam sigurna:))

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ej, može li mi netko reći što treba znati u 5. poglavlju, koje podnaslove?? (nisam sigurna:))
1. Temeljni pojmovi
3. Europski sustav nadzora ustavnosti zakona: ustavni sudovi
4. Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa

ja sam prošla kod profesora podolnjaka, pitao me ovlasti ustavnog suda i ustavnu tužbu. profesor je super!!! bez straha!!!
dečka koji je bio samnom unutra je pitao ovlasti sabora, koji su redovni sudovi, a koji izvanredni ( ja mislim da je to ono: općinski, županijski... a izvanredni da su specijalizirani sudovi npr. vojni sud )
taj dečko nije prošao, ali stvarno nije niti znao, nije znao baš ništa!!! nije mu bilo pomoći...

misty

Kako su bili odredili na zadnjem roku ko će kod koga odgovarat? Dakle ko je ispitivo 1. dio abecede, a ko drugi.
obično ti se mijenjaju iz roka u rok...dakle ak ovaj rok ispitivao od A-K Gardašević, a od L-Ž Podolnjak, sljedeći rok bit će obrnuto...Podolnjak će biti od A-K, a Gardašević od L-Ž.

mateja19

5.dio meni piše (a to sam pročitaloa na više strana ovdje) da treba naučiti 3 i 4 dio .sada više ni ja ne znam što treba a što ne :unsure:

MARYYNNA

da li netko zna da li treba učiti i 6.dio Temelji državne vlasti jer negdje piše da treba, a negdje da ne...hvala

blabla

da li netko zna da li treba učiti i 6.dio Temelji državne vlasti jer negdje piše da treba, a negdje da ne...hvala
treba, treba...znači 6.lekcija- 2. i 3.podnaslov! (referendum je jako važan!)

i jel se to samo meni čini, ili oni na predavanjima fkt šire gradivo??

blabla

bla bla kaže da treba ti da ne :S ajme meni...
ha čuj...ja sam tako zapisala na predavanju kada je Gardašević govorio što treba...i kao što sam napisala, referendum je važan! (to znaju pitati)

vlatkap

bla bla kaže da treba ti da ne :S ajme meni...
ja nisam učila to, ali kad bolje razmislim referendum je važan, možda je ipak bolje i to naučiti ( sva sreća da me nije zapalo to pitanje :wink5: )

Tia_Dalma

ja nisam učila to, ali kad bolje razmislim referendum je važan, možda je ipak bolje i to naučiti ( sva sreća da me nije zapalo to pitanje :wink5: )
referendum je važan i to redovito pitaju. barem Gardašević :happy:

vlatkap

...bok svima..imam jedno pitanje za one koji su prosli ovaj ispit...kako pita podolnjak a kako gard.?cula sam da gard.zna cijeli dan ispitivat..a kako je kod podolnjaka???:)
kod podolnjaka ulaze po dvoje i unutra su kojih 5 min, ispitivanje ide brzo, ali to neznaČi da je on nestrpljiv. Naprotiv!! PriČeka da se sjetiŠ, postavlja dva tri pitanja ( kako kome ) i ugodan je ispitivaČ... Meni je ostao u dobrom sjeĆanju... Primjetila sam Čak da nije Škrt za peticu...

IVANA1102

jel mi na kraju moramo uciti onaj orleanski parlamentarizam i ostale stvari koje kao ne trebamo uciti???nitko ne zna tocno...

blabla

jel mi na kraju moramo uciti onaj orleanski parlamentarizam i ostale stvari koje kao ne trebamo uciti???nitko ne zna tocno...
ne! to ne spada u naše gradivo...jasno i glasno nam je prof.Đorđe govorio šta treba, a šta ne...:proud:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks