Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da... npr. "orleanski parlamentarizam" - pitanje sa svakog roka, a kolko ja znam, to ne bi trebali učit...Mnogo se puta dogodilo da postave pitanja iz "izbačenih" djelova. Nemoj se sramiti na ispitu napomenuti, ukoliko ti postavi takvo pitanje, da ono ne ulazi u odabrana poglavlja. Međutim, najbolje bi bilo otići na konzultacije, pa raščistiti s tim.![]()
ja sam ti učila kojih 2 tjedna po skripti iz skriptarnice, ona koja je pisana po knjizi iz 2006., skripta je stvarno dobra, i prošla sam...tak da mislim da ti je mjesec i pol za učit definitivno dosta...ej!!ja cu na rok u 1. mj??valjda cu za mjesec i pol naucit za prolaz..hehe...kaj bi mi bilo najbolje da ucim iz knjige??kolko je vama trebalo vremenski da sve prodjete posto je knjiga malo podeblja?![]()
ma ja između ostalog nisam imala dovoljno vremena da učim iz knjige, stoga sam se bavila isključivo skriptom, koja je po meni, ako ju stvarno dobro naučiš dovoljna...ali budući da ti imaš dovoljno vremena, možeš slobodno kombinirati tu skriptu i knjigu, to ti je još i najboljema daj..ma pitam samo jel neki kazu da nije dovoljno iz skripte pa zato..hvala ti!!:spin2:
Prohibitivna klauzula ili izborni prag. U RH je 5%. Znači da stranke koje su dobile manje od 5% glasova u pojedinoj izbornoj jedinici ne dobivaju mandat.ej ja imam slj tj ispit iz ustava..jel zna neko mozda sta je to PROHIBITIVNA KLAUZULA jer ja nemam pojma :redface:...
ISPITNA PITANJA - Gardaševićjel moze neko stavit pitanja od gardaševića,bio bih jako zahvalan,i ne samo ja pretpostavljan:happy:
pitanja iz A grupe su još:evo pitanja iz A grupe.ona kojih se sijećam.
1. odredite sadržaj i norme ustava RH
2. Kruti i meki ustav
3. Politička prava i slobode
4. Vladavina prava
5. Izbor sudaca za Ustavni sud RH
ostala 2 pitanja se ne mogu sijetiti, pa onaj tko se
sjeti neka napiše.
pozz:face12: čekamo rezultate.
Izvanredna sam studentica i molila bih dobre duše da mi netko napiše koja poglavlja odnosno stranice treba naučiti iz knjige za ispit jer sam negdje izgubila tu zabilješku. a namjeravam na ispit u 6. mjesecu,
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.