Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ne mogu se složiti s navedenim. Meni je do sada upalilo pisanje svojim riječima na ovoj katedri. Mislim da je glavno da se u odgovoru nalaze glavni pojmovi i smisleno objašnjenje ako je potrebno i da se iz odgovora napisanog vlastitim riječima vidi razumijevanje gradiva.kao i na svakom predmetu s ove katedre, pisanje svojim rječima baš i ne pali. Treba pisati onak kak je u knjizi. Meni nikad ni jedan odgovor nije bio priznat kad sam pisala svojim rječima. Napominjem da sam ovaj predmet prošla iz 5. puta. Znači samo točne rečenice.
ne moraš se ti složiti s navedenim, ali pisanje svojim rječima ne znači ako si napisao/la glavne pojmove. To znači da ipak pišeš njihovim rječnikom, a ne svojim.Ne mogu se složiti s navedenim. Meni je do sada upalilo pisanje svojim riječima na ovoj katedri. Mislim da je glavno da se u odgovoru nalaze glavni pojmovi i smisleno objašnjenje ako je potrebno i da se iz odgovora napisanog vlastitim riječima vidi razumijevanje gradiva.
Svojim riječima uz sadržanu bit. Ovako će ispasti da traže doslovne citatene moraš se ti složiti s navedenim, ali pisanje svojim rječima ne znači ako si napisao/la glavne pojmove. To znači da ipak pišeš njihovim rječnikom, a ne svojim.![]()
Ove godine se moglo, a za iduću ne znam biti će obavjest vjerovatno, prošle godine su u 2 mj bila predavanja pa prvi kolokvij krajem 4 mj...ima još vremena do tadLjudi, da prvo pitam tu da li ima uopce smisla pitati profu. Upisala sam predmet prošle godine prvi put, izvanredno, nisam mogla na predavanja zbog visokog stupnja trudnoce i putovanja. Da li bi me pustili da ove godine idem na predavanja za izvanredne i da pisem kolokvij?
u 10.bokic. Kad je vecinom ovaj ispit u utorak u koliko sati?
Znaci nemoguce stic i na opd i oup.u 10.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.