AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

banana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dragi kolege i kolegice, ukoliko ja ne uspijem dati uljp u 9. mj mogu li ga odmah upisati u zimskom semestru? ili moram cekati ljetni jer u tom slučaju cu propucat hvala lijepo :D

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Dragi kolege i kolegice, ukoliko ja ne uspijem dati uljp u 9. mj mogu li ga odmah upisati u zimskom semestru? ili moram cekati ljetni jer u tom slučaju cu propucat hvala lijepo :D
Upisujes u ljetnom ali ga možeš polagati i prije jer si ga već upisivala , ako sam u krivu neka me kolege isprave.

Paulina

Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

Bok! Mislis druga komisija 8 izlazak ili 4 put su ti progledali kroz prste pa su ti omogućili da ponovno pristupis ispitu? Ja sam isto sad u 9mj komisija

katarina.g

Može li mi netko razumljjivije nego što je u skripti/ knjizi napisat koji su nedostaci administrativnog modela i šta sve treba reći za spoil system?

Tinčica

Na komisiji su bili Marčetić, Škarica i Petra Đurman. Ispitivanje vrlo ugodno. Za svaki usmeni s te katedre mogu reći da je takvo, na žalost uvijek mi je tu problem pismeni.

uniball

Bok svima,

koliko je za ULJP-aru bitan Zakon o državnim službenicima? Vugra je lijepu skriptu napravila od njega.
Npr. kao bitno je označeno i 18 slučajeva u kojima nastupa uzvanredni otkaz o radu. Treba li ih sve znati?

fakin

Super Moderator
ne treba, 5 ti je i više nego previše, najčešće na usmenom pitaju 3, mislim da nekad zna na pismenom biti nabroji barem 5, ali nikad ne bude više od 5

jelka21

ništa još ne piše kad je pismeni..jel i dalje onako kao prije, ujutro ili? kako je bilo na prošlom roku?

zsurin

Molim neku dobru dušu da mi pomogne ako zna odgovor na ova pitanja:
Škola ljudskh resursa: Kada nastaje i glavne postavke?
Sličnosti škole ljudskih resursa i ULJP-a?
Metode analize posla?

Darijana

Molim neku dobru dušu da mi pomogne ako zna odgovor na ova pitanja:
Škola ljudskh resursa: Kada nastaje i glavne postavke?
Sličnosti škole ljudskih resursa i ULJP-a?
Metode analize posla?
Metode analize posla:
1.thresholdova analiza osobnih obilježja
2.metoda kritičnih slučajeva
3.metoda elemenata posla
4.upitnik za analizu položaja
5.upitnik za analizu menadžerskih položaja
6.funkcionalna analiza posla
7.fleishmanov pregled analize posla
8.popis dijelova posla
9.analiza zadataka
10.bujasov sustav analize posla

uniball

Uzeo sam si onu skriptu od prvog i drugog kolokvija. Mnogi su je hvalli u smislu "da su po njoj dali ispit, a da knjigu nisu ni vidjeli". Koliko po vašm iskustvima ta priča drži vodu te je li se doista može bez knjige?
Tako se i za OUP pričalo, pa sam se napatio ko isus učeći sa skriptom, umjesto da sam odmah knjigu uzeo. :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks