Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, kao olakšat cemo vam s kolokvijima i onda mi stave za svaki kolokvij 10 pitanja tak da moram znat svaku točku di piše i još mi stave neka tam pitanja za koja nikad čula..
i još koja je svrha ocjenjivanja DS prema zakonu i tri obrasca komunikacijePitanja sa ispita: plan prijma u službe, dva načina prijma u drž. službu, ljudski potencijali u užem i širem smislu, funkcionalna definicija javnog službenika, uloga menadžera uljupa za menadžerski i integralni model, novi oblici komunikacije, službenici kao nositelji društvene funkcije, ocjenjivanje - svrha i razlika između razvojnog i prosudbenog modela.
He he, to sam ti ja bila malo sarkasticna :angel:U čemu je benefit njega imati kao ispitivača?![]()
Pitanja s kolokvija: koje osobine menadžeri trebaju usvojiti, objasni faze planskog ciklusa, razlika tima i radne skupine, zašto je tim efektivniji po nekom frajeru na M. , upravljanje radnih izvršenjem i koje su funkcije, što orijenacije služb. znače za org. kulturu, poduzetnička i upravljačka kultura... i zadnje pitanje je bilo nešto vezano za VB i Francusku, što nemam pojma uopće o čemu se radi.
Dakle na ovom kolokviju su se pojavila 3 pitanja koja uopće nemaju u skripti, na moju žalost :/
Mozemo i u 7.Kolege, da li moramo kolokvij 2 iz uljpa polagati samo u 6.mj.ili možemo i u 7.mj ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.