AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

baloncic

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

ne znam malo mi je pre utopijski to da se dosadašnji izlasci ne broje...

enna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

molim današnja pitanja... hvala

ferena

pitanje-službenici kao nositelji vlasti i način uzdržavanja?Radi se,koliko sam shvatila o službenicima rimske magistrature(služba koju narod izborom nekomu predaje,i onoga tko službu vrši),koji su vršili građansku ,vojnu,upravnu funkciju i pravosudne poslove./Mene zanima drugi dio pitanja,tj odgovor na njega,tko je njih uzdržavao ?Hvala unaprijed.

gdje mogu pronači ispitne rokove za drugu godinu ?hvala.

.ivy.

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

dal se na rokovima eup i uljp pisu u isto vrijeme posto su isti dan?

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Do sada je bilo tako..(vjerojatno ce se mnogi sloziti da je to neprakticno) dakle obicno utorkom oko 10h je pismeni. Ne znam za zadnji rok -ovaj u 11.mj da nije mozda bilo izmjena, iako sumnjam

majolada

Do sada je bilo tako..(vjerojatno ce se mnogi sloziti da je to neprakticno) dakle obicno utorkom oko 10h je pismeni. Ne znam za zadnji rok -ovaj u 11.mj da nije mozda bilo izmjena, iako sumnjam
na roku u 11 mjesecu su i nauka i državna uprava i eup i uljp i lokalna bili u 10 sati

jadra

Dakle dragi kolege, ova zadnja skripta sa Facebooka podijeljena na dva kolokvija i ima sve skupa 67 strana bi bila dovoljna za prolaz? Hvala puno, malo sam nesigurna jer mi se cini premalo...a tek pocinjem uciti...
itko pokusao poloziti po tim skriptama + zakon o drz. sluzbenicima?

filmar

Pokušao,i prošao.Na kolokvijima dosta solidno,ali usmeni loš.Za višu ocjenu,definitivno knjiga.

tattep

Ja sam na specijalističkom studiju, no moram položiti ovaj ispit kao razliku predmeta. Redovan sam student pa može li netko napisati kada će se znati da možemo doći po potpise. Nisam nažalost u mogućnosti bila pohađati predavanja.

petar11

Pitanja iz uljp 11 mj:značenje uljp,razlika uljp u privatnom sektoru,podržavajuća komunikacija,razlika timskog rada i radne skupine,states capture, dal je u hrv visoki ili niski stupanj,službenički sustav i svrha, kako se mjenjo odnos javnih službenika prema građanima kroz povijest,klasifikacijski sustav što treba sadržavati,faze ocjenjivanj, utjecaj ocjene.

blabla

jel treba naučiti etički kodeks državnih službenika ili ne? na stranici prava ne piše pod obaveznom literaturom :D no možda su zaboravili.. hmm

LuckyIvana

jel treba naučiti etički kodeks državnih službenika ili ne? na stranici prava ne piše pod obaveznom literaturom :D no možda su zaboravili.. hmm
da...vrlo zanimljivo, na stranici Katedre za upravnu znanost stoji etički kodeks, a na stranici našeg faksa pod obaveznom literaturom ne stoji. ja ću ga pročitati svakako, ali ne planiram ga učiti...

leonica

pozz...

Mislim da ću pokušati izaći na uljp 25.02...da li mi je dovoljno mjesec dana učenja?
kakva su vaša iskustva?da li mogu u tom roku naučiti dovoljno za prolaz?

LuckyIvana

pozz...

Mislim da ću pokušati izaći na uljp 25.02...da li mi je dovoljno mjesec dana učenja?
kakva su vaša iskustva?da li mogu u tom roku naučiti dovoljno za prolaz?
ovisno koliko vremenski dnevno misliš odvajati za učenje, ja radim, pa stignem tek cca 1-2h dnevno proći, nadam se da će mi mjesec dana biti dovoljno...ima kao i kod svih drugih predmeta poprilično literature za ovaj ispit...

leonica

Hvala Lucky Ivana na odgovoru...dnevno mogu izdvojiti 3,4 sata na učenje uljp-a.
S obzirom da učim i politologiju za 2mj.ne stignem više...,izaći ću pa ćemo vidjeti.
Da,poprilično kompleksan ispit..barem meni..lakše mi je i građansko bilo učiti,,nego ovo..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks