Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
evo link... http://veleuciliste.pravo.hr/veleuc...vne_uprave/2._godina/ispitni_rokovi_2._godinagdje mogu pronači ispitne rokove za drugu godinu ?hvala.
na roku u 11 mjesecu su i nauka i državna uprava i eup i uljp i lokalna bili u 10 satiDo sada je bilo tako..(vjerojatno ce se mnogi sloziti da je to neprakticno) dakle obicno utorkom oko 10h je pismeni. Ne znam za zadnji rok -ovaj u 11.mj da nije mozda bilo izmjena, iako sumnjam
itko pokusao poloziti po tim skriptama + zakon o drz. sluzbenicima?Dakle dragi kolege, ova zadnja skripta sa Facebooka podijeljena na dva kolokvija i ima sve skupa 67 strana bi bila dovoljna za prolaz? Hvala puno, malo sam nesigurna jer mi se cini premalo...a tek pocinjem uciti...
Može se i prije predavanja.jel izvanredni mogu na ispit prije nego budu odrzana predavanja? ne na kolokvije nego bas ispit?
Da i 4 u indeksu!itko pokusao poloziti po tim skriptama + zakon o drz. sluzbenicima?
Pa, da! Cijela tema su prikupljena pitanja. Ili želiš olakšati profesorima da ih promijene?jel ima tko sakupljena sva pitanja od ispita?
da...vrlo zanimljivo, na stranici Katedre za upravnu znanost stoji etički kodeks, a na stranici našeg faksa pod obaveznom literaturom ne stoji. ja ću ga pročitati svakako, ali ne planiram ga učiti...jel treba naučiti etički kodeks državnih službenika ili ne? na stranici prava ne piše pod obaveznom literaturomno možda su zaboravili.. hmm
ovisno koliko vremenski dnevno misliš odvajati za učenje, ja radim, pa stignem tek cca 1-2h dnevno proći, nadam se da će mi mjesec dana biti dovoljno...ima kao i kod svih drugih predmeta poprilično literature za ovaj ispit...pozz...
Mislim da ću pokušati izaći na uljp 25.02...da li mi je dovoljno mjesec dana učenja?
kakva su vaša iskustva?da li mogu u tom roku naučiti dovoljno za prolaz?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.