Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
metode su predavanja, metode rasprave, praktične i feedback tehnike, metode temeljene na ponašanju; vježbenički staž, studentska praksa, mentorstvo, rotacija posla. a te vrijednosti ne znamako netko zna odgovor na ova pitanja, bila bih mu jakoooo zahvalna: 1. metode oou
2.koje su temeljne vrijednosti u suvremenoj upravi hvala
vrijednosti u upravi:metode su predavanja, metode rasprave, praktične i feedback tehnike, metode temeljene na ponašanju; vježbenički staž, studentska praksa, mentorstvo, rotacija posla. a te vrijednosti ne znam
nemam pojma dal će biti točno,al možda ti to da kakav migtrebam pomoć:
sličnosti scienfic managmenta sa human relations
komponente osnovnog okvira prema izvješću un-a
platni sustav kakav treba biti da bi bio optimalan
pojam službenika s organizacijskog aspekta
preporuke za poboljšanje personalne funkcije
faze plansko ciklusa
please!!!
1. mora predstavljati ekonomsku osnovu za egzistenciju službenikatrebam pomoć:
platni sustav kakav treba biti da bi bio optimalan
please!!!
jučer sam bila tamo i rekle su mi da nemaju :confused2: otići ću još jednom pitatikoprićeva knjiga ima i u masarykovoj,ali ne cijela knjiga nego imaju samo te stranice koje nama trebaju...
ma ja kupila prije mjesec dana sve kod njih...nije moglo nestatjučer sam bila tamo i rekle su mi da nemaju :confused2: otići ću još jednom pitati
Imam pitanje: izuzeci od merit systema?
hvala unaprijed[/QUOTE
ne primjenjuje se na politički imenovane osobe, osobe koje napreduju unutar org (interno ) i pripadnici nac. manjina kojima je zakonom garantirano prvenstvo zaposlenja
ja mislim da su to programi, nema sta drugo bit, jer u zakonu se ne spominju nikakve vrste izobrazbe.evo opet ja sa pitanjem, ovaj put iz zakona vidjela sam da se pojavljuje pitanje "vrste usavršavanja ili izobrazbe u službenika po zakonu?" dali su to programi izobrazbe? Jer vidjeh da se pojavljuje i pitanje programi izobrazbe-nabroji pa se sad pitam da li to može biti jedno te isto,iako sumnjam jer programi izobrazbe mi se baš ne čine kao vrste izobrazbe - ili? Plis pomagajte, ispit je u utorak!
Još nekaj, vidjela sam post da je netko pronašao na str.252.o sustavu napredovanja u litvi pa ako nije teško ili ako netko zna neka napiše što bi na ispitu trebalo odgovoriti na to pitanje?
Našla b i se još nekolicina pitanja, ali... Da ne dosađujem previše...
Hvala!
šta ovaj ispit samo ja ne znam odgovore na pitanja kada drugi se ne javljaju ništa?
:-(
s aspekta ULJP 3 komunikacijska obrasca
orijentacija službenika i kako utječe na upravu
faze planskog ciklusa
antimotivacijska teorija
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.