Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
koliko sam ja shvatila može s tim da plaćaš pola pri upisu a drugu polovicu do čini mi se 1.ožujka(nisam sigurna za ovaj datum)...negdje sam to pročitalaa jel se može na dvije rate il ne?
Neznam za redovne ali izvanredni mogu na 2 ratea jel se može na dvije rate il ne?
trebaš ga ovjeritiMolila bih odgovor ako netko zna.Trebam upisat godinu ali sam popunila index i sad bih trebala kupiti novi.Da li ga trebam ponovno ovjeravati na faksu ili samo upisujem dalje na prvu slobodnu stranicu?
Ima. Ja sam jučer kupila. 4kn su,kak su i bili. Kaj se tiče dekanskog slažem se s tobom. Još da imaju i malo obzira prema nama dali bi nam ga. Izgleda da nismo te sreće :/pozdrav,
da li znate da li ima vec upisnog meterijala za kupiti, kada sam bila prosli tjedan nisu imali jos nista.
Steta za dekanski, svima bi nam dobro dosao. Mozda da su ispiti malo blazi, bila bi veca prolaznost i mozda manja potreba za dekanskim.
Gdje se nalazi ta potvrda?ja sam to isto pitala i mislim da obicnu potvrdu treba ispuniti
imaš vremena do 29.10 da riješiš zdravstveno,30 dana je rokGdje se nalazi ta potvrda?
Joj, našla sam u OBRASCIMA-mozak mi sporije radi
Ako bi to uopće bilo to-mogli su napisati!
ZNA LI NETKO TOČNO? POTVRDA O DULJINI TRAJANJA STUDENTSKIH PRAVA-kad prelaziš na izvanredne-za HZZO
I, još nešto-obzirom da prava na OSNOVNO ZDRAVSTVENO traju do 30.9.-koji je rok da se "ta neka" potvrda donese na HZZO?
sve pise lijepo na stranici faksa. i tu uostalom, pogledaj par postova iznad tvog..a koji model se treba upisati ako se upisuje parcijala treće izvanredno ?
vidim ja ali nisam sigurna da li ide model od treće godine izvanredno ili moram od druge zato pitam koji modelsve pise lijepo na stranici faksa. i tu uostalom, pogledaj par postova iznad tvog..
parcijala se racuna kao pad, dakle od drugevidim ja ali nisam sigurna da li ide model od treće godine izvanredno ili moram od druge zato pitam koji model
Da.Ako nemamo vise mjesta u indexu onda kupujemo novi
Ne znam. Ja sam kupovao novi. Doduše, možda se nekaj promijenilo u međuvremenu.A za kaj sluzi onda ta dopuna indexu?
Ne znam. Ja sam kupovao novi. Doduše, možda se nekaj promijenilo u međuvremenu.A za kaj sluzi onda ta dopuna indexu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.