AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

UPISNI MATERIJALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

no_name

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Uglavnom, mislim da sam riješila te upise kak spada al vidjet ćemo kad dođem podignut index:)
Moraš upisati predmete koje si imao upisane, u slučaju da ponovno upisuješ parcijalu... I moraš imati minim 18 bodova po semestru rekla mi tako... a sad me baš zanima kaj će biti s ljudima koji se nisu toga pridržavali...

majolada

26.10 u petak se mogu podici indeksi??? il sam ja rkrivo shvatila
ja sam ga podigla već jučer al ja sam se upisala u ponedjeljak 15,možda nisu gotovi indeksi onima koji su se kasnije upisali,meni je bila rekla najranije za tjedan dana i toliko je bilo prošlo jučer

martina1

a u koje vrijeme se podižu indeksi? ja sam se isto upisala 15., to znači da već sutra mogu podići indeks?

martina_sk

Administrator
a u koje vrijeme se podižu indeksi? ja sam se isto upisala 15., to znači da već sutra mogu podići indeks?
i utorkom od u ono uobičajeno vrijeme za izvanredne studente. baš je danas netko sanju pitao i rekla je da nisu svi još gotovi. sutra bi trebali biti jer piše da je od 26. mogu podići.

nikolina25

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i utorkom od u ono uobičajeno vrijeme za izvanredne studente. baš je danas netko sanju pitao i rekla je da nisu svi još gotovi. sutra bi trebali biti jer piše da je od 26. mogu podići.
Ako sam dobro shvatila u utorak bih onda između 15 i 16h mogla podići indeks i odmah prijaviti nauku? Nije mi zgodno baš dva puta izlaziti s posla.

josipa12

Trebam pomoć, zbog obiteljskih razloga nisam uspjela na vrijeme obaviti upis, da li netko zna proceduru, jer cu uopce uspjet upisat... Stari program sam I apsolvent... Hvala

sampic

Blago vama.
Nažalost, ja nemam frendicu da mi podigne niti da joj podginem indeks. :(
Mislim da smo svi forumaši na jedan način frendovi i vjerujem da će ti učiniti ako nekog s foruma kome je "usput" zamoliš za podizanje indeksa, prijavljivanje ispita... Uvijek ću ti napraviti što mogu ako idem na referadu taj dan.

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Mislim da smo svi forumaši na jedan način frendovi i vjerujem da će ti učiniti ako nekog s foruma kome je "usput" zamoliš za podizanje indeksa, prijavljivanje ispita... Uvijek ću ti napraviti što mogu ako idem na referadu taj dan.
mislim da nije mislio na to... il sam ja mozda krivo shvatila? :p procitaj. recenicu ponovo,ima i drugo znacenje :) :D

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Uvijek ću ti napraviti što mogu ako idem na referadu taj dan.
Ti si baš dobra kolegica. Osobina vrijedna respekta.

mislim da nije mislio na to... il sam ja mozda krivo shvatila? :p procitaj. recenicu ponovo,ima i drugo znacenje
Zaboga, ne. :) To su neke prljave misli koje imate. :D
Doista nemam frendica. Samo frendove. :( Što je loše, jer rijetko me viđaju s djevojkama, a viđaju me svaki dan... :)

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ti si baš dobra kolegica. Osobina vrijedna respekta.

Zaboga, ne. :) To su neke prljave misli koje imate. :D
Doista nemam frendica. Samo frendove. :( Što je loše, jer rijetko me viđaju s djevojkama, a viđaju me svaki dan... :)
kako vi kazete kolega :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks