Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
paa, indeksi su u referadi, devetka, i stoje im na stolu složeni po abecedi. Čist sumnjam da te budu odbili ak se pojaviš recimo u devet ujutro. Ne budu ti ziher rekli, žao nam je, dođite za četiri sata.kaj i dalje izvanredni studenti mogu podići indekse od 12 do 13 ili mogu i ranije
:wtf:Moga indexa nema na faxu. Tri puta ga išla podići, plaćala vlak za lijepi Zagreb i jednostavno ga nema.
Ima li još netko u toj situaciji?
Po mojoj procjeni može značiti da je ili izgubljen ili nije dobro ispunjen u što sumnjam.
Ja iskreno sumnjam da je izgubljen, prije bih rekla da nije dobro ispunjen pa ga nije htjela ostaviti jer ti vjerojatno treba objasniti u čemu je problem, samo znam da sigurno ne bi išla četvrti put po njega prije nego je nazovem da provjerim...Moga indexa nema na faxu. Tri puta ga išla podići, plaćala vlak za lijepi Zagreb i jednostavno ga nema.
Ima li još netko u toj situaciji?
Po mojoj procjeni može značiti da je ili izgubljen ili nije dobro ispunjen u što sumnjam.
da, možda je ipak moguće da nisi nešto dobro ispunila pa je zato kod sanje..Ja iskreno sumnjam da je izgubljen, prije bih rekla da nije dobro ispunjen pa ga nije htjela ostaviti jer ti vjerojatno treba objasniti u čemu je problem, samo znam da sigurno ne bi išla četvrti put po njega prije nego je nazovem da provjerim...
nakon toga pale indekse :kava:Rok za podizanje indeksa je najkasnije do 1.12.2012.
[email protected]jel zna ko mail od sanje iz referade?
ma sigurno će ti ga dati. neće valjda baciti indekse po koje nitko nije došao, sigurno ih ima dosta. ali to ne garantira da ih možda neće izgubitimože pitanje, izvanredni sam student i nisam još uvijek podigla index, a vidim da je rok do 1.12., nisam mogla zbog posla nikako izbivati, al sam u pon slobodna pa sam mislila otići, što mislite hoće mi dati index? možda je glupo pitanje, al eto, zvala sam i u referadu, al mi se nitko ne javlja, hvala unaprijed!
ja sam se danas upisivala,stavila sam samo taj četveroznamenkasti broj i to je to,bez oiba i bez jmbg-a,tako mi je rekla teta u poštiZna netko dal treba uz poziv na broj odobrenja napisat i svoj OIB? :unsure:
4 knjel zna netko koliko je cijena upisnih materijala?
otvori http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/studentia koji model se upisuje?
ne mogu otvoriti stranicu, zato pitam...otvori http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/studenti
5. link /_news/13984/Obavijest o pozivu na broj - za reguliranja uplata obvezan upis vazeceg poziva na broj.docx
prva godina studija redoviti bez subvencije 1210a koji model se upisuje?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.