AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

UPISNI MATERIJALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

ljubeeee

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
procitala sam prethodne postove koji se odnose na poziv na broj,i samo ako mi netko moze potvrditi,apsolvent sam,izvanredni,sto znaci da je poziv na broj 1232 ? ;)

martina_sk

Administrator
procitala sam prethodne postove koji se odnose na poziv na broj,i samo ako mi netko moze potvrditi,apsolvent sam,izvanredni,sto znaci da je poziv na broj 1232 ? ;)
da.

Međutim, ono kaj ne sam da je iritantno neg već pomalo i uvredljivo je onaj ko-vas-hebe stav di nekoliko pojedinaca ne želi uložiti ni pol posto svog vremena da malo preskrola po forumu i vidi dal je već odgovoreno na to kaj ga interesira.
ne samo da neće proći malo po forumu nego nisu ni pročitali na stranici faksa upute za upise, npr. kad su upisi!

jelaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ako nešto krivo upišem u index, koja je procedura, jel zaljepim te dvije stranice ili moram ići do Sanje da mi to riješi, tj prekriži ili što već

majolada

Ako nešto krivo upišem u index, koja je procedura, jel zaljepim te dvije stranice ili moram ići do Sanje da mi to riješi, tj prekriži ili što već
preskoćiš te stranice i na prvu sljedeću pišeš ispočetka a na ovim stranicama gdje si pogriješila će ti sanja staviti štambilj poništeno

blabla

A daaaaj zašto ste obrisali moj post?
zato što nije u redu govoriti nekome da ima nizak IQ. :wink5:

ako Vas živciraju pitanja, nemojte odgovarati. lijepo je nekome pomoći ako raspolažete istinitim i provjerenim informacijama.

tako i onako, upisi su još samo 3 dana pa više neće biti nedoumica u vezi ispunjavanja indeksa, upisa itd.

marionette

T
Sanjči ode na pauzu od sat i pol... vrati se, obavi par studenata, onda opet nestane na neko vrijeme i vrati se sa kavom u ruci... plus, ona radi sama na previše studenata. tako kad je udarno, mislim da bi mogle one gore dvije tete koje su fraj, spustit se, a ne otić doma prije pol 3 uz komentar: "držite se, brzo ćete vi na red hihihi"
Ovo boldano baš i ne zvuči kao da radi. :tongue2:

P.S. Da, u Gundulićevoj 10; čisto da netko ne bi otišao u Ćirilometodsku možda i vratio se ljut jer je badave platio kartu za uspinjaču.
LOL

Tončica

jučer sam bila, popodne, upisati se. još sam relativno kratko to napravila (čekala samo cca jedan sat, uzimajući u obzir kako je bilo u ponedjeljak). dakle morate popuniti sve listove uključivo index i uplatiti novce, i to onda ide brzo i bezbolno. nemojte, prvenstveno sebe, a i druge maltretirati čekajući u redu, ispunjavajući stranice sa strane/ispunjavajući index/ostatak priče i onda se opet vraćajući kod Sanje. Tko god kaže da je Sanja ovakva i onakva, žena ima čelične živce. I da, ne da joj se objašnjavati jer to što će vam reći sve piše u uputama za upis. Jedino je koma to što je sama za sve izvanredne.
i još jedna poruka djevojci, koja je u društvu druge djevojke uletila u Sanjin ured, a pritom vidjevši da studenti čekaju ispred Sanjinih vrata. dakle, uljudno je i pristojno ispričati se unaprijed studentima, reći da želiš uzeti samo broj od Sanje te potom zahvaliti tim istim ljudima. A ne uletiti ispred svih, dobacivati idiotizme studentima koji se opravdano "bune" na takav ulet, te ne prosipati sarkastične i cinične izjave poput "evo kolege, vidite da vam nisam uzela prednost, bla, bla" i slične gluparije. ljudi i ne bi popizdili, da si bila kulturna, već bi se s jednakom kulturom i prema tebi odnosili. toliko.

*dada*

hej ljudi, kada se mogu podići indeksi za izvanredne? i jel može to netko drugi umjesto mene??

LuckyIvana

vidim da ti sve fino kužiš pa te molim za pomoć, dakle...prošle godine sam upisala parcijalu 2 - tako da mi je ostalo s prve - financiranje i s II sve koje sam upisala...građansko, osnove prava društva, opće upravno, obiteljsko s matičarstvom...
da li ove godine moram upisati ponovno te iste predmete?
da li mi se u zbroj bodova - onih minimalnih 18 za upis po semestru - računa i tih 7 od financiranja?

marionette

vidim da ti sve fino kužiš pa te molim za pomoć, dakle...prošle godine sam upisala parcijalu 2 - tako da mi je ostalo s prve - financiranje i s II sve koje sam upisala...građansko, osnove prava društva, opće upravno, obiteljsko s matičarstvom...
da li mi se u zbroj bodova - onih minimalnih 18 za upis po semestru - računa i tih 7 od financiranja?
Meni je Sanja rekla da moram upisat iste predmete kao i prošle godine, iako nemogu reći da me baš htjela saslušati.

vibica

kad se moze doc podici indeks i u koju sobu?
redovni od 10 - 12 sati
izvanredni od 12 - 13 sati
soba broj 10, prvi kat

na oba pitanja, odgovor - da.

LuckyIvana

ma problem je što te nitko ne želi saslušati niti uputiti a kad krivo popunim index i uplatim onda će biti deračine! totalno su neorganizirani, sramotno je da jedna osoba upisuje nas sve izvanredne, vjerujem da je Sanji koma, ali koga pitati???
samo nam lovu izvlače s tim semestrima, ne znam da li moram upisivati IV semestar, jel mogu upisati samo predmete recimo iz III semestra? ali koga pitati...

Tia_Dalma

pitanje...

do sada su izvanredni ispunjavali index tako da su svi predmeti išli na jednu stranicu a sad u uputama na netu piše da se ispunjavaju 2 strane, za svaki semestar posebno.

jel netko zna iz prve ruke kako to na kraju treba ispunit?

i može li se upisat i 19.10.?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks