Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Meni je samo lokalna ostala i dopustio mi je upis.Jel ima netko da upisuje manje od 18 ECTS? Jel vam Studomat prihvatio upis?
I mene to zanima. Konkretno prenosim 4 predmeta iz ljetnog semestra i zanima me da li ih moram platiti, no nisam jos dobila nikakav odgovor (iznenađenja liZna li netko ako se predmet iz ljetnog semestra (lokalna) ponovno upisuje mora platiti? Već je odslušana.
Ja sam Sanji slala mailI mene to zanima. Konkretno prenosim 4 predmeta iz ljetnog semestra i zanima me da li ih moram platiti, no nisam jos dobila nikakav odgovor (iznenađenja li).
I ja, ali me preusmjerila u studentski informacijski centar za naš studij koji mi dalje nije odgovorio na mail koji sam im naknadno poslala.Ja sam Sanji slala mail
Da, mora se, ponovni upis predmeta se uplacuje opetZna li netko ako se predmet iz ljetnog semestra (lokalna) ponovno upisuje mora platiti? Već je odslušana.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.