AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2020/2021

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ATENA

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam upisala drugu godinu al nisam skupila potpise u indeks iz prve godine, a zbog korone nismo nosili indekse, sta sad? Ocu morat nosit indeks na testiranje godine il kak to funkcionira
Testiranje semestra ce se rjesavati naknadno..tako pise...a osim toga nemozete ni imati potpise iz predmeta ljetnog semestra jer su odrzavani on line

AnaStep

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav. Upisala sam drugu godinu s tim da imam i jos nekoliko predmeta iz prve. Za drugu godinu na merlinu niti obavijesti nemam za ikakva predavanja, vec samo za prvu. Zna li netko zasto ne mogu naci nigdje predavanja?

AnaStep

Pozdrav. Upisala sam drugu godinu s tim da imam i jos nekoliko predmeta iz prve. Za drugu godinu na merlinu niti obavijesti nemam za ikakva predavanja, vec samo za prvu. Zna li netko zasto ne mogu naci nigdje predavanja?

Nista, uspjela sam hahah

Kensington

Pitanje nije za ovu temu ali nemam koga pitat. Ponovno sam upisala prvu godinu i kak sam mogla samo jedan semestar upisat sad tako sam upisala sve predmete iz proslog zimskog semestra koje nisam polozila. I sad mi na studomatu nudi da u 11mj pisem ispite koje nisam prijavila ove godine u zimskom semestru, al sam ih imala prosle u ljetnom. Jel mogu ja pisat ispit sad u 11 iz tog proslogodisnjeg ljetnog semestra iako mi nije ove godine prijavljen u zimski semestar.. ako me kuzite jer ne znam kak da objasnim haha

hele246

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pitanje nije za ovu temu ali nemam koga pitat. Ponovno sam upisala prvu godinu i kak sam mogla samo jedan semestar upisat sad tako sam upisala sve predmete iz proslog zimskog semestra koje nisam polozila. I sad mi na studomatu nudi da u 11mj pisem ispite koje nisam prijavila ove godine u zimskom semestru, al sam ih imala prosle u ljetnom. Jel mogu ja pisat ispit sad u 11 iz tog proslogodisnjeg ljetnog semestra iako mi nije ove godine prijavljen u zimski semestar.. ako me kuzite jer ne znam kak da objasnim haha
ja pišem info u 11 mj a ona je ljetni,samo nakon odjava tog ispita pitAM referadu da mi na merlin ubaci taj predmet informatiku.Tako sam pisala politologiju u 9 mj a ona je zimski samo sam zamolila gđa Sanju preko maila da mi nakon odjave i prijave tog ispita upiše u merlin, znači moramo pričekati da nam svi prijave i odjave ispite, 2 dANA prije pisanja tog ispita pošaljemo mail Sanji da nam na merlin postavi taj predmet koji polažemo , tako mi je ona u 9 mj odgovorila na mail,

Kensington

ja pišem info u 11 mj a ona je ljetni,samo nakon odjava tog ispita pitAM referadu da mi na merlin ubaci taj predmet informatiku.Tako sam pisala politologiju u 9 mj a ona je zimski samo sam zamolila gđa Sanju preko maila da mi nakon odjave i prijave tog ispita upiše u merlin, znači moramo pričekati da nam svi prijave i odjave ispite, 2 dANA prije pisanja tog ispita pošaljemo mail Sanji da nam na merlin postavi taj predmet koji polažemo , tako mi je ona u 9 mj odgovorila na mail,
Znaci onda i ja mogu polagat ustav rh koje je iz ljetnog semestra? A u koji indeks ce mi se onda ocjena pisat? Ovaj iz 2019/2020 ili 2020/21?

hele246

Znaci onda i ja mogu polagat ustav rh koje je iz ljetnog semestra? A u koji indeks ce mi se onda ocjena pisat? Ovaj iz 2019/2020 ili 2020/21?
pa ako imate novi indeks u taj ali tek kad se smiri situaciuja s koronom

nikky

Ima li netko od ponavljača kolegija iz zimskog semestra da mu je otvorena prijava za rok u 11.mj? Cca 13 dana je do roka prijava a meni još nije otvoreno za TO :(

Helena40

Ima li netko od ponavljača kolegija iz zimskog semestra da mu je otvorena prijava za rok u 11.mj? Cca 13 dana je do roka prijava a meni još nije otvoreno za TO :(
Meni je. Uspjela sam vec i prijavit ispite iz predmeta zimskog semestra na koje namjeravam izac. :)
Pricekaj jos nekoliko dana, sigurna sam da ces ih uspjet prijavit.

nikky

Meni je. Uspjela sam vec i prijavit ispite iz predmeta zimskog semestra na koje namjeravam izac. :)
Pricekaj jos nekoliko dana, sigurna sam da ces ih uspjet prijavit.
Jel jedan od tih Teorija organizacije? :)

ana.lagin

Ili jednostavnije receno- sve ispite koje si odslusala mozes polagati sada u 11mj. Tak nebitno jesu li iz zimskog ili ljetnog semestra.

Edvin

Poz ekipa jel znate nekog da se prebacio u osijek ili split zanima me sta nam sve priznaju od ocjena...pliz ak neko zna

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks