AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2020/2021

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mimiKat

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pitanje, u slucaju da danas kao zadnji dan ne uplatim skolarinu, a izvrsila sam upis i uplatila upisninu, da li mogu sutra izvrsiti placanje ili nista do slijedece godine?

woice2

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pitanje, u slucaju da danas kao zadnji dan ne uplatim skolarinu, a izvrsila sam upis i uplatila upisninu, da li mogu sutra izvrsiti placanje ili nista do slijedece godine?
Hm.. mislim da možeš uplatiti recimo dan dva kasnije i uz to poslati molbu da ti odobre upis zbog npr. nemogućnosti uplate ranije.. To ti spada pod ono naknadno odobravanje upisa koje traje do 12.10. Il kad je već rok.

taz

[REZULTATI GLASOVANJA]
Drage kolegice i kolege,
održana je izvanredna sjednica Fakultetskog vijeća te su objavljeni rezultati glasovanja za naš prijedlog vraćanja školarina za izvanredne studente na stari iznos:
ZA - 61
PROTIV - 62
SUZDRŽANI - 25
PRISTUPILI, A NISU SE IZJASNILI - 3
Prijedlog nije usvojen jer nije skupio većinu glasova nazočnih članova Vijeća (76 glasova za).
Želimo prije svega zahvaliti svim profesorima koji su nas podržali na bilo koji način te svim studentima koji su stali uz nas. Nažalost, ne postoji više način da se ova odluka preokrene, ali to ne znači da ovdje staje naša borba. Mnogo je stvari na Fakultetu koje se moraju popraviti i Studentski zbor će u sljedećoj akademskoj godini nikad žustrije inzistirati na tome. S ovim smo pokazali da nas ima, da nećemo biti pasivni i da postoje profesori koji su voljni stati uz nas. S tim idemo naprijed u nove bitke za bolji Fakultet i bolju sutrašnjicu!

Vaš SZ

Danijela5

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mozes mozes sutra uplatiti i poslati dokaz o uplati.. sve ce biti ok :)

nepravni

[REZULTATI GLASOVANJA]
Drage kolegice i kolege,
održana je izvanredna sjednica Fakultetskog vijeća te su objavljeni rezultati glasovanja za naš prijedlog vraćanja školarina za izvanredne studente na stari iznos:
ZA - 61
PROTIV - 62
SUZDRŽANI - 25
PRISTUPILI, A NISU SE IZJASNILI - 3
Prijedlog nije usvojen jer nije skupio većinu glasova nazočnih članova Vijeća (76 glasova za).
Želimo prije svega zahvaliti svim profesorima koji su nas podržali na bilo koji način te svim studentima koji su stali uz nas. Nažalost, ne postoji više način da se ova odluka preokrene, ali to ne znači da ovdje staje naša borba. Mnogo je stvari na Fakultetu koje se moraju popraviti i Studentski zbor će u sljedećoj akademskoj godini nikad žustrije inzistirati na tome. S ovim smo pokazali da nas ima, da nećemo biti pasivni i da postoje profesori koji su voljni stati uz nas. S tim idemo naprijed u nove bitke za bolji Fakultet i bolju sutrašnjicu!

Vaš SZ

MATER JA NJIMA JEBEM PA TKO SE U S U D I BITI SUZDRŽAN PRI OVOM GLASU, govnaris vulagris obični UGGGHHHH LJUTA SAM

mimiKat

Hm.. mislim da možeš uplatiti recimo dan dva kasnije i uz to poslati molbu da ti odobre upis zbog npr. nemogućnosti uplate ranije.. To ti spada pod ono naknadno odobravanje upisa koje traje do 12.10. Il kad je već rok.
Hvala na odgovoru !!!

Ina123

Kolege, prelazi li netko od vas tek u izvanredne i da ste se morali upisivati preko podrske, jel stigala za vas kakva obavijest i jel vam upis uopce obavljen

AnaStep

Ima li jos netko da je sve ispunio i platio ali i dalje ne pise da je upis obavljen u cijelosti?
Javila sam se Sanji, ona kaze da ne moze dati te informacije jer nema uvod u predmete javne uprave..

KMLM

Ima li jos netko da je sve ispunio i platio ali i dalje ne pise da je upis obavljen u cijelosti?
Javila sam se Sanji, ona kaze da ne moze dati te informacije jer nema uvod u predmete javne uprave..
Niti meni nije, jučer sam uplatila i poslala taj obrazac i još ništa...

Ajtam101

Je li prekasno ako sam obrazac sa potvrdom poslao jučer u 23:55? Znam da je jos uvijek bio 30.9. ali dosta je blizu isteka roka pa me zanima.

Lola92

Ja sam poslala u 00:02.. poslala sam mail referadi pa cemo vidjeti. Dok god je bio 30.09. mislim da nema problema :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks