Hahaha pa da! Nista od ovoga nije nasa krivnja!Nadam se da je tako![]()
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hahaha pa da! Nista od ovoga nije nasa krivnja!Nadam se da je tako![]()
Da!Nadajmo se!
Javim se sutra s povratnom infoDa!![]()
Obavezno! Super!Javim se sutra s povratnom info)
Hvalaprije mjesec dana su sve objavili: Plan za nastavu u ak.god. 2020./2021. - Koronavirus
svi obvezni predmeti online, izborni bi trebali biti uživo osim ako prof ne odluče drugačije, a vježbe i seminari na fakultetu.
a i ovdje sve lijepo piše: Rasporedi nastave – preddiplomski stručni studiji
Predavanja započinju 1. listopada, a održavat će se putem aplikacije Google Meet.
Linkovi za predavanja objavljuju se u sustavu Merlin, na stranicama svakog predmeta.
StudomatJel mogu negdje vidjet onaj JMBAG osim u indeksu?
Indeks mi je jos na faksu, a trebam ispuniti onaj obrazac
I meni se dogodila ista stvar.. u petak je bilo.. sad idem upisati i više te opcije nemaPozdrav kolege, jel vam prikazana opcija upis godine na studomatu ili još uvijek nije? Što da radimo u tom slučaju, čekam odgovor na mail ali nitko ne odgovara
Ista stvar,I meni se dogodila ista stvar.. u petak je bilo.. sad idem upisati i više te opcije nema
Evo i ja sam uspjelaBok. Opcija upisa mi nije bila ponuđena kao i vama, međutim sad je pa si pogledajte u studomatu....polozila sam sve ispite no nisam još imala obranu, znači upisujem 0 ECTS?
Ne, koliko ja znam. Diplomski rad se placa samo jednom. Ako si ga platila 2019/20, vise ga neces morati platiti.Izvanredni sam student. Hvala. Dosta me to zbunilo.
Ako ponovno upisujemo zavrsni rad, ponovno ga cijelog placamo, zar ne?
sada je proradilo XDIsta stvar,
Uopce nema opcije upis godine...
Drugi semestar je ljetni prve godine,a treći semestar je zimski druge godine,pa ako dopušta uzmi predmeta koliko dopušta do 30 ectsLijep pozdrav svima,
Ovako,2019/2020 sam upisala prvu godinu te je sada obnavljam.Na studomatu mi nudi upis predmeta iz prvog semestra te iz trecega...Je li zna netko zasto nemam mogucnost birati predmete iz drugog semestra?
Hvala ti.Ne, koliko ja znam. Diplomski rad se placa samo jednom. Ako si ga platila 2019/20, vise ga neces morati platiti.![]()
Ne moraš sada, placas samo upisninu i predmete iz zimskogHvala ti.
Sorry sto gnjavim, ali imam jos jedno pitanje.
Ako mi je ostao ispit iz ljetnog semestra, moram li ga ja sada platiti ili placam samo 300kn upisninu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.