AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2020/2021

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

goga

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam razgovarala s referadom točnije s gđa Sanjom i ona mi je pomogla , rekla mi je neka pošaljem uplatnicu na mail .
U petak poslala i jučer oko pola 12 navečer to me je začudilo napisala mail da sam upisana .
Ja Vam preporučujem da se njoj sutra hitno obratite , recite joj problem , sigurno će Vam pomoći .
Sanja je za porezni, a Tomislav za javnu upravu, zar ne?

Alianna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, imam pitanje. Ostao mi je zavrsni rad i reg.menadzment s druge godine. Upisala sam ponovno godinu na studomatu, ali pod upisani predmeti ne vidim ni reg.menadzment ni zavrsni. Sad nisam sigurna trebam li jos nesto ili ne.

reina2512

Kolege, imam pitanje. Ostao mi je zavrsni rad i reg.menadzment s druge godine. Upisala sam ponovno godinu na studomatu, ali pod upisani predmeti ne vidim ni reg.menadzment ni zavrsni. Sad nisam sigurna trebam li jos nesto ili ne.
Po meni si ok ako si izvanredni student jer mi upisujemo semestar po semestar. Oboje sto ti je ostalo je iz ljetnog semestra i ti si trebala samo izvrsiti upis godine. Regulacijski mozes polagati do veljace. Ako si redovni student onda nisam sigurna jel to sve.
I da, regulacijski ce ti se pojaviti kad objave nove rokove.

Posljednje uređivanje:

hele246

Nauku 1 imamo već ovaj utorak ??Želim odslušati predavanje zbog kolokvija , prošle godine morali smo ići 2 0d 3 predavanja da idemo na kolokvije , ja nisam išla jer nisam stigla dali je tako i dalje ?
Da li ćemo imati nastavu online npr za uvod u građansko pravo piše od 17-21 h, pa izgleda ko nastava na faksu ?

hele246

Raspored predavanja u zimskom semestru za izvanredne studente
2. godina - Nastava se održava od 17.00 do 21.00 h
UVOD U GRAĐANSKO PRAVO
; 07.10. srijeda, 08.10. četvrtak i 09.10. petak
OSNOVE PRAVA DRUŠTAVA; 23.10. petak i 26.10. ponedjeljak
EUROPSKI UPRAVNI PROSTOR I NACIONALNA UPRAVA; 15.10. četvrtak i 03.12. četvrtak
ENGLESKI JEZIK ZA JAVNU UPRAVU III.; 05.11. četvrtak i 06.11. petak
OPĆE UPRAVNO PRAVO I.; 08.12. utorak i 09.12. srijeda
DRŽAVNA UPRAVA; 12.11. četvrtak, 12.01. utorak i 13.01. srijeda
NJEMAČKI JEZIK ZA JAVNU UPRAVU III.; upućuju se studenti koji su upisali navedeni kolegij da se jave dr. sc. Ireni Horvatić Bilić ([email protected] ) radi dogovora o konzultativnoj nastavi.
Gdje je nastava ?

Ana21

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav kolege, jel vam prikazana opcija upis godine na studomatu ili još uvijek nije? Što da radimo u tom slučaju, čekam odgovor na mail ali nitko ne odgovara

Alianna

Po meni si ok ako si izvanredni student jer mi upisujemo semestar po semestar. Oboje sto ti je ostalo je iz ljetnog semestra i ti si trebala samo izvrsiti upis godine. Regulacijski mozes polagati do veljace. Ako si redovni student onda nisam sigurna jel to sve.
I da, regulacijski ce ti se pojaviti kad objave nove rokove.
Izvanredni sam student. Hvala. Dosta me to zbunilo.
Ako ponovno upisujemo zavrsni rad, ponovno ga cijelog placamo, zar ne?

fakin

Super Moderator
Raspored predavanja u zimskom semestru za izvanredne studente
2. godina - Nastava se održava od 17.00 do 21.00 h
UVOD U GRAĐANSKO PRAVO
; 07.10. srijeda, 08.10. četvrtak i 09.10. petak
OSNOVE PRAVA DRUŠTAVA; 23.10. petak i 26.10. ponedjeljak
EUROPSKI UPRAVNI PROSTOR I NACIONALNA UPRAVA; 15.10. četvrtak i 03.12. četvrtak
ENGLESKI JEZIK ZA JAVNU UPRAVU III.; 05.11. četvrtak i 06.11. petak
OPĆE UPRAVNO PRAVO I.; 08.12. utorak i 09.12. srijeda
DRŽAVNA UPRAVA; 12.11. četvrtak, 12.01. utorak i 13.01. srijeda
NJEMAČKI JEZIK ZA JAVNU UPRAVU III.; upućuju se studenti koji su upisali navedeni kolegij da se jave dr. sc. Ireni Horvatić Bilić ([email protected] ) radi dogovora o konzultativnoj nastavi.
Gdje je nastava ?
prije mjesec dana su sve objavili: Plan za nastavu u ak.god. 2020./2021. - Koronavirus

svi obvezni predmeti online, izborni bi trebali biti uživo osim ako prof ne odluče drugačije, a vježbe i seminari na fakultetu.

a i ovdje sve lijepo piše: Rasporedi nastave – preddiplomski stručni studiji

Predavanja započinju 1. listopada, a održavat će se putem aplikacije Google Meet.

Linkovi za predavanja objavljuju se u sustavu Merlin, na stranicama svakog predmeta.

tonka13

Pozdrav kolege, jel vam prikazana opcija upis godine na studomatu ili još uvijek nije? Što da radimo u tom slučaju, čekam odgovor na mail ali nitko ne odgovara
I meni se ista stvar dogada, imala sam opciju upis,ali je vise nemam.. da li se sto promijenilo kod tebe je li itko odgovorio? :(

tonka20

Ista stvar i meni
U petak mi je sve bilo normalno, a sad uopce vise nema opcije upisa

Ana21

I meni se ista stvar dogada, imala sam opciju upis,ali je vise nemam.. da li se sto promijenilo kod tebe je li itko odgovorio? :(
Nista se nije promijenilo, nitko mi ne odgovara luda sam vise. Ja sam tu opciju imala do petka, od petka nista..isto tako slala sam im ovaj cijeli tjedan upite za nesto nitko se ne javlja, ne odgovara. Sanja mi je odgovorila i samo prosljedila mail i dala email adresu na koju da se javim, naravno bezuspjesno. Nisam u Zagrebu uopce, sutra cu nekako doci, vise ne znam na koji nacin da im se javim.

Ana21

Nista se nije promijenilo, nitko mi ne odgovara luda sam vise. Ja sam tu opciju imala do petka, od petka nista..isto tako slala sam im ovaj cijeli tjedan upite za nesto nitko se ne javlja, ne odgovara. Sanja mi je odgovorila i samo prosljedila mail i dala email adresu na koju da se javim, naravno bezuspjesno. Nisam u Zagrebu uopce, sutra cu nekako doci, vise ne znam na koji nacin da im se javim.

tonka20

*ranje je jer su sve zgrade zaključane
Ja sam probala doc do njih prije 2 tj jer takodjer mi nitko od nadležnih na mailove nije odg

Ana21

*ranje je jer su sve zgrade zaključane
Ja sam probala doc do njih prije 2 tj jer takodjer mi nitko od nadležnih na mailove nije odg
Meni je frendica išla po ispisnicu u četvrtak i radila je referada, probaj otići sutra

Jenny555

Najvjerojatnije ce sutra biti sljedeci scenarij : javit cemo se Sanji i/ili Tomislavu, oni ce nam najvjerojatnije reci da posaljemo dokaz o uplati e-mailom, a on/ona ce nas sami upisati. To je najizglednije posto nam Studomat ne dozvoljava. Nemojmo se previse brinuti, sredit cemo nase statuse! Moramo, nema druge! :)

tonka13

Najvjerojatnije ce sutra biti sljedeci scenarij : javit cemo se Sanji i/ili Tomislavu, oni ce nam najvjerojatnije reci da posaljemo dokaz o uplati e-mailom, a on/ona ce nas sami upisati. To je najizglednije posto nam Studomat ne dozvoljava. Nemojmo se previse brinuti, sredit cemo nase statuse! Moramo, nema druge! :)
Nadam se da je tako :D

Ana21

Nadajmo se!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks