AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2009./2010.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Upisi 2009/2010

za kolko se pomiče crta? tj. za kolko se otprilike mjesta crta pomaknula prošle godine na upravnom?

Afrodita

hm pa dosta,možda kojih cca 15-20, ne sjećam se više, znam da je za ove bez plaćanja se pomicala crta

Vugra

super. ma ja sam upala kao izvaredni i treba mi 12 mjesta se pomaknut crta, da upadnem redovno.

da, koja je razlika studirat na ovom studiju izvanredno od redovnog?
znam da nemam pravo na pokaz.

Afrodita

Vjerujem da će se pomaknuti crta bez problema :)
Redovno je puno bolje

Vugra

sad sam išla čitat temu upisi 2008, i piše da se crta pomaknula 2007 i za više od 100 mjesta.

nadam seda će se sad barem 12.
da,a bi na redovno.

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

super. ma ja sam upala kao izvaredni i treba mi 12 mjesta se pomaknut crta, da upadnem redovno.

da, koja je razlika studirat na ovom studiju izvanredno od redovnog?
znam da nemam pravo na pokaz.
nemaš studentska prava (iksica, sc, pokaz) al manje plaćaš
imaš predavanja 3 puta godišnje po 2 tjedno a redovni cca 3 il 4 dana u tjednu
to ti je neka razlika i nije ništa pretjerano velika razlika

tinax2

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

eeee ljudi...zanima me samo...dal ovi ljudi kaj upadnu kao redovni studenti...od 80 do 240 mjesta...jer ih primaju kao 160 redovnih...taj redovni studij plaćaju linearno...ili je ista cifra za sve...i kolko je otprilike cifra...

...ak neko zna...bila bi mu jako zahvalna :laughing:

Nela

od 80. mjesta(tj. vidjela sam do 84.) su redoviti studenti koji ne plaćaju studij
dalje su redoviti koji sami plaćaju studij, školarina je 5800 + 300 upisnina koju plaćaju svi, i oni bez plaćanja
školarina se plaća prije upisa,sve odjenom, u banci ili negdje i onda samo nosite kopiju uplatnice na upis(kao kad ste plaćali prijamni)
ako te još kaj zanima slobodno pitaj :)
i da ljudi, dobrodošli!!! :)

tinax2

od 80. mjesta(tj. vidjela sam do 84.) su redoviti studenti koji ne plaćaju studij
dalje su redoviti koji sami plaćaju studij, školarina je 5800 + 300 upisnina koju plaćaju svi, i oni bez plaćanja
školarina se plaća prije upisa,sve odjenom, u banci ili negdje i onda samo nosite kopiju uplatnice na upis(kao kad ste plaćali prijamni)
ako te još kaj zanima slobodno pitaj :)
i da ljudi, dobrodošli!!! :)
...hvala na informaciji :D...
...al to mi je tak glupo, da osoba koja je na primjer upala 90...isto plaća ko i osoba koja je upala recimo 200...

Nela

da... ali eto
ali osoba koja je upala 90. će vjetrojatno biti bez plaćanja jer će se crta dosta pomaknuti
a osoba koja je upala 200. će i dalje plaćati :)

tinax2

da... ali eto
ali osoba koja je upala 90. će vjetrojatno biti bez plaćanja jer će se crta dosta pomaknuti
a osoba koja je upala 200. će i dalje plaćati :)
...a da imaš pravo...ma jooj...sve me to tak živcira... :D hvala još jednom na informacijama..

Nela

ma opusti se, znam da si sad još pod dojmom, i ja sam bila, i to sljedećih tjedan dana, ali sve će doći na svoje mjesto
prave muke počinju u 10.mj :crazy:

dianica

ja sam upala 49. bez plaćanja :laughing: test je dosta lagan, barem hrvatski :tongue2:

PDV

koliko se otprilike pomiče lista na poreznom? jel desetak možda? zna li tko :)

Nirvana

ej, ljudi opustite se ja sam na 40. mjestu i moje je mjesto slobodno za vas koji studirate redovito uz potporu

Marinica

ej ljudi dal itko zna dal se smije istodobno studirati upravni studij izvanredno i porezni redovno??

Nirvana

jel netko zna da li izvanredni ove godine mogu birati između redovnog studiranja i studiranja po bologni i koja je razlika u predavanjima

Nela

ej ljudi dal itko zna dal se smije istodobno studirati upravni studij izvanredno i porezni redovno??
mislim da se može, uvijek jedan fax možeš redovno a drugi izvanredno

jel netko zna da li izvanredni ove godine mogu birati između redovnog studiranja i studiranja po bologni i koja je razlika u predavanjima
na kužim na što misliš
izvanredni imaju predavanja po tjedan ili dva pa onda pauza
i predavanja su popodne
a svi sad studiraju po bologni
nisam baš shvatila pitanje

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks