AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2009./2010.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Frances

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Upisi 2009/2010

jel mi možete molim vas reći iz kojeg dijela povijesti je većina pitanja?
naravno,ako se netko sjeća.
fokusiraj se na drugi dio povijesti, tj. 3. i 4. razred, ratovi i to.

lola

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Da li se uplatnice za razredbeni dobivaju na fakultetu ili ih sami ispunjavamo kod uplata u bankama?

jekily

predo sam danas prijavu na poreznom pa me zanima kolko se ljudi prijavljuje? ako netko zna koji je prosjek od prosle godine?! fala

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

ja sam danas predala prijavu za upravni. moja prijave je broj 115...

jel ima netko primjere prijamnih prošlih godina?

Prodajem knjige i skripte za prvu god. Ako je netko zainteresiran neka mi se javi. :)
imaš li za prijamni nešto? primjere prošlih godina il tako nešto

Marinica

imam ja primjer prošlog prijamnog ko treba nek mi da mail pa ću mu poslat

jel zna ko u kolko bi otprilike mogao bit prijemni? kak je bio prijašnjih godina??

Alex.B.

hvala svima na odgovorima!! ;)
bila ja danas u referadi pitati za prijemni, rekla godpodicna da se moze pisati isti prijamni i za upravu i za porez ali da se onda placa duplo, dakle 400 kn..
marinica moze meni na mejl,pliiiz !!thnx :D

so_good

I ja sam imala otprilike takve ocjene i upala sam bez plaćanja jer sam išla na pripreme za pravni faks a pošto su isti predmeti na prijemnom ,tu sam bez plaćanja upala, sad ovisi kak prijemni napišeš, al ono, prijemni je lagan.
Pa ako želiš možeš pisati prijemni za oba smjera i porezni i upravni, znači pišeš isti prijemni za oba smjera i pa ćeš vidjeti kako ćeš upasti na koji, na porezni se jako malo ljudi prijavljuje, ja ti preporučujem Upravu, jer s Poreznim imaš još manje izgleda za posao.
Pozdrav
ja se ne boh složila...ne zato kaj sam na poreznom. kad uđemo u EU svaki privatnik će po zakonu morat imati svog vlastitog poreznog savjetnika. možeš radi u javnoj upravi, kod privatnika, u banci i mnoge dr.poslove a sa upravom u javnoj upravi. još kad nam se uvede 3 godina bit ćemo carevi...:)))

katy_-

ja se ne boh složila...ne zato kaj sam na poreznom. kad uđemo u EU svaki privatnik će po zakonu morat imati svog vlastitog poreznog savjetnika. možeš radi u javnoj upravi, kod privatnika, u banci i mnoge dr.poslove a sa upravom u javnoj upravi. još kad nam se uvede 3 godina bit ćemo carevi...:)))
Tako je, to je istina...

April

Upravo sam predala prijavu za upravni odjel. No sad sam se sjetila nečega što me je zbunilo. U navedenoj prijavi se nije nigdje tražilo da naznačim natječem li se za izvanredni ili redovni studij. Niti me je to itko pitao. Ja idem na izvanredni.
Što da sad radim? Molim vas da mi odgovorite jer nemam puno vremena.
Hvala

Nela

da li si redovni ili izvanredni ovisi ti koja budeš na listi, ovisi kako napišeš prijamni
ali ako hoćeš biti izvanredni možeš, samo ne znam kako to točno ide, vjerojatno kažeš kod upisa
samo ne možeš biti rednovni ako si upala kao izvanredni, to se tek kasnije može na temelju prosjeka
nadam se da sam pomogla

Alex.B.

malo me buni ova prica sa vanrednima - koliko vidim da na poreznom nema vanrednih (?).. pise da primaju 30 redovnih uz potporu ministarstva i 90 redovnih za osobne potrebe..
sta to sad znaci , da na poreznom nema vanrednih studenata? :confused2:

lila_887

da li si redovni ili izvanredni ovisi ti koja budeš na listi, ovisi kako napišeš prijamni
ali ako hoćeš biti izvanredni možeš, samo ne znam kako to točno ide, vjerojatno kažeš kod upisa
samo ne možeš biti rednovni ako si upala kao izvanredni, to se tek kasnije može na temelju prosjeka
nadam se da sam pomogla
ja sam 2007. upala kao redovni s plaćanjem, no kad sam išla na upis rekla sam da trebam papire za izvanredne (jer sam radila zato sam se tak i upisivala) i da li su mi normalno i sve sam ispunila u index i sve papire kao izvanredni i nitko me ništa nije pitao i nije bilo nikakvog problema...

Alex.B.

ljudi, danas sam predala prijavu za porezni i pise mi gore u desnom kutu koji je redni broj moje prijave, jel taj redni broj prijave oznacava koliko se ljudi opcenito prijavilo ili samo taj dan?
mislim da je ipak opcenito,ali svejedno da provjerim :crazy:
stvarno se malo ljudi prijavljuje na porez..

lila_887

ljudi, danas sam predala prijavu za porezni i pise mi gore u desnom kutu koji je redni broj moje prijave, jel taj redni broj prijave oznacava koliko se ljudi opcenito prijavilo ili samo taj dan?
mislim da je ipak opcenito,ali svejedno da provjerim :crazy:
stvarno se malo ljudi prijavljuje na porez..
trebao bi bit općeniti broj prijave, znači koliko se ljudi do tog trenutka kad si se ti prijavljivala bilo prijavilo prije tebe...

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

na upravni je prijavljeno ukupno 405 ljudi.
a primaju 440.

Alex.B.

a na porez ih se prijavilo 104 a primaju 120..
dajte mi recite,vidim da ima ljudi koji idu na prijemni za porez a nose iz srednje 500,480 bodova - jel oni se stvarno upisu pa idu studirat ili im je porez vjerojatno samo rezervna opcija,pa ce odustat?
mene malo trta :frustrating:

lila_887

dajte mi recite,vidim da ima ljudi koji idu na prijemni za porez a nose iz srednje 500,480 bodova - jel oni se stvarno upisu pa idu studirat ili im je porez vjerojatno samo rezervna opcija,pa ce odustat?

a tko će to znat.. to samo oni najbolje znaju :)

a zakaj te trta? pa nije ti to ništ strašno... ak imalo nešto znaš upadneš dok si reko keks... ostalo je teže...

malaplava1

ak imas 500,480 bodova iz srednje trebas odgovoriti samo 10 tocnih pitanja i upadas 100% na porezni
sretno ti na prijemnom

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks