AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2009./2010.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

alenko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Upisi 2009/2010

ciao ekipo, lijep pozdrav! htjela bih upisati javnu upravu i zanima me jel je tesko upasti il ne...imam 400 bodova iz skole, a kazu da je razredbeni prag 350???please help...ciao...

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

ciao ekipo, lijep pozdrav! htjela bih upisati javnu upravu i zanima me jel je tesko upasti il ne...imam 400 bodova iz skole, a kazu da je razredbeni prag 350???please help...ciao...
ma nije ti teško upast
neznam točno kolko je prag

Andreja

slažem se s kolegicom iznad, prijemni ti je čista pljuga...:crazy:

Nela

ne znam koliko je prag ali na prijamnom trebaš imati min 100 bodova

coolyou

Računaj da si upala. Dobro nam došla! :cool:

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ja imam 360 bodova.
al piše da je prag 350, al da na prijamnom treba skupit min. 100.
to je deset točnih odgovora :(( :crazy:

i da, jel možda zna netko di da nabavim primjere pitanja logičnog zaključivanja? (našla sam nešto na internetu al nema napisanih rješenja...)

Nela

logičko zaključivanje ti uopće nije teško, samo moraš malo misliti
npr. voze brod a,b,c i d. d prestigne c. pa prestigne b. pa b prestigne a i takve gluposti i tko je sad došao kojim redoslijedom

btw. gdje se predaju prijave? kod nas ili na pravu?
ja sam prošle god nosila na pravo pa zato pitam...

Vugra

Svi pristupnici za upis moraju se prijaviti za razredbeni postupak.
Prijave se primaju od 29. lipnja do 3. srpnja 2009. od 9 do 13 sati na
Pravnom fakultetu u zagrebu, Trg maršala Tita 14.

Broj bodova za sastavljanje rang-liste dobiva se ovako:
a) vrednovanjem uspjeha pristupnika postignutog u srednjoj školi
- zbroj ocjena općeg uspjeha u sva četiri odnosno tri razreda i ocjene završnog ispita množe se sa dvadeset i dobiveni rezultat predstavlja broj bodova, koji je pristupnik postigao u srednjoj školi,

ali imaš to sve u uvjetima upisa... Uvjeti za upis na Stručni studij javne uprave i Stručni porezni studij

imam skriptu za pravni, gdje ima 189 stranica povijesti...
jel mi možete molim vas reći iz kojeg dijela povijesti je većina pitanja?
naravno,ako se netko sjeća.

Micica

Priijava/prijemni ispit

Pozdrav!

Razmišljam prijaviti se na porezni studij ove godine, međutim, nisam upoznata sa razredbenim postupkom; što je potrebno za prijemni, koji predmeti?
Kada su prijave za prijemni? Kada je prijemni? Gdje se prijemni polaže? Naime, ne znam NIŠTA, pa bi bilo kakva pomoć dobro došla!

Zahvaljujem.

jekily

Re: Priijava/prijemni ispit

bok ovako iam jedno pitanje.zanima me koji smjer da upisem porezni ili javni posto cu ici na prijavni samo radi studentskih prava pa sam vidio da na poreznom primaju 30 studenata bez placanja a na javnim 80 pa me zanim a di se manje ljudi prijavljuje?!hvala

Alex.B.

Bok ljudi! Vidim da se iznose strahovi oko upisa pa da se ja pridruzim.. htjela bi upisati porezni studij, a ocjene na kraju razreda plus matura su mi 5,5,4,4 i 5 to bi dakle bilo 460 bodova iz srednje, pa cisto necija procjena - koliko bi tesko bilo upasti?
Ili mi je pametnije ici na prijemni za upravni s obzirom da primaju vise ljudi?
joj joj, sva sam izbezumljena.. :sad:

Horiemon

Kronično vaš, 0-24

Bok ljudi! Vidim da se iznose strahovi oko upisa pa da se ja pridruzim.. htjela bi upisati porezni studij, a ocjene na kraju razreda plus matura su mi 5,5,4,4 i 5 to bi dakle bilo 460 bodova iz srednje, pa cisto necija procjena - koliko bi tesko bilo upasti?
Ili mi je pametnije ici na prijemni za upravni s obzirom da primaju vise ljudi?
joj joj, sva sam izbezumljena.. :sad:
Upravu, i ne samo zbog vece kvote.

Neka se kolege s Poreznog ne naljute, no perspektiva Uprave je izglednija.

Afrodita

I ja sam imala otprilike takve ocjene i upala sam bez plaćanja jer sam išla na pripreme za pravni faks a pošto su isti predmeti na prijemnom ,tu sam bez plaćanja upala, sad ovisi kak prijemni napišeš, al ono, prijemni je lagan.
Pa ako želiš možeš pisati prijemni za oba smjera i porezni i upravni, znači pišeš isti prijemni za oba smjera i pa ćeš vidjeti kako ćeš upasti na koji, na porezni se jako malo ljudi prijavljuje, ja ti preporučujem Upravu, jer s Poreznim imaš još manje izgleda za posao.
Pozdrav

Marinica

ej ljudi jel zna kolko se ljudi prijavljuje za porezni? kakva je navala??

Vugra

imam skriptu za pravni, gdje ima 189 stranica povijesti...
jel mi možete molim vas reći iz kojeg dijela povijesti je većina pitanja?
naravno,ako se netko sjeća.

laptopp

Upravu, i ne samo zbog vece kvote.

Neka se kolege s Poreznog ne naljute, no perspektiva Uprave je izglednija.
Joj daj molim te...poštedi nas tako pametnih komentara...kad bi te pitala šta je Uprava nebi znala na to odgovorit a kao to studiraš:tongue2:

emma lea

ej ljudi jel zna kolko se ljudi prijavljuje za porezni? kakva je navala??
Većinom svake godine kod prvih upisa bude oko 30 - 40 ljudi a onda najesen kod 2.upisa blizu 100,jer svi koji ne prođu na pravni dolaze nam na porezni :laughing:

I ja sam imala otprilike takve ocjene i upala sam bez plaćanja jer sam išla na pripreme za pravni faks a pošto su isti predmeti na prijemnom ,tu sam bez plaćanja upala, sad ovisi kak prijemni napišeš, al ono, prijemni je lagan.
Pa ako želiš možeš pisati prijemni za oba smjera i porezni i upravni, znači pišeš isti prijemni za oba smjera i pa ćeš vidjeti kako ćeš upasti na koji, na porezni se jako malo ljudi prijavljuje, ja ti preporučujem Upravu, jer s Poreznim imaš još manje izgleda za posao.
Pozdrav
Porezni i upravni prijamni su isti,prilično lagani ali ne možeš ići na oba,jer su,barem je tako bilo prošle godine,isti dan u isto vrijeme.
A šta se tiče toga da ne možeš naći posao s poreznim,nebi se složila.
Pogledajte si malo na burzi!

Afrodita

Nebi se složila, prošle godine kad sam pisala prijemni za Upravni odjel, u istoj dvorani je iza mene sjedila cura koja je pisala JEDAN PRIJEMNI (ISTI KAO I JA) ZA OBA SMJERA -UPRAVNI I POREZNI ,naravno trebaš se prijaviti za oba smjera ali pišeš onda 1 ISTI prijemni.
I da naravno da je bil isti dan u isto vrijeme kad je bil jedan jedini za oba smjera!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks