AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

martina_sk

Administrator
ljudi, ovak, meni je ostao samo diplomski, i sad me zanima kak ja to upisujem, jel upisujem u indeks i na onaj upisni papir, kak se već zove, samo izrada završnog rada il kak? i kaj plaćam 50 kuna po bodu, jel tak, apsolvent sam il ne? ajd ak se netko već našao u takvoj situaciji da bi pomogne malo, hvala :aeh:
50 kn. ja sam danas išla kupiti upisne materijale (isto kao i ti upisujem samo završni jedino što sam ja bez plaćanja) i ona meni da samo uplatnicu i veli da je to sve što mi treba :D budem išla sad provjeriti neke upute da vidim da li je to stvarno tako.

evo za apsolvente piše ovo: Student na upis apsolventske godine donosi indeks i uplatnicu sa uplaćenim iznosom upisnine 300,00 kn (uplaćuje se samo pri upisu u zimski semestar) i školarine u skladu s Odlukom o cijenama usluga na žiro-račun Fakulteta.
dok za upis u treću godinu piše: Student upisuje godinu prema uputama i pravilima upisa objavljenim na web stranici i oglasnim pločama Fakulteta.
to valjda znači da mi ne moramo ispunjavati svu silnu papirologiju i gledati ta pravila. za nas ionako nema nikakvih uputa kako ispunjavati indeks. nemam pojma...

nea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
50 kn. ja sam danas išla kupiti upisne materijale (isto kao i ti upisujem samo završni jedino što sam ja bez plaćanja) i ona meni da samo uplatnicu i veli da je to sve što mi treba :D budem išla sad provjeriti neke upute da vidim da li je to stvarno tako.

evo za apsolvente piše ovo: Student na upis apsolventske godine donosi indeks i uplatnicu sa uplaćenim iznosom upisnine 300,00 kn (uplaćuje se samo pri upisu u zimski semestar) i školarine u skladu s Odlukom o cijenama usluga na žiro-račun Fakulteta.
dok za upis u treću godinu piše: Student upisuje godinu prema uputama i pravilima upisa objavljenim na web stranici i oglasnim pločama Fakulteta.
to valjda znači da mi ne moramo ispunjavati svu silnu papirologiju i gledati ta pravila. za nas ionako nema nikakvih uputa kako ispunjavati indeks. nemam pojma...
Izgleda da nas ima više koji upisujemo apsolventsku samo radi diplomskog koji je već u izradi. :crazy: :rolleyes1:

enna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nije fer prošle godine nisu dali da se praksa upiše na parcijali
mislim drago mi je što si mogla tako ali nije fer od njih
jel to provjerena informacija, i da li praksu mogu upisati sad i izvanredni? hvalaaa...

Jadranka15

ako radiš u državnoj službi, onda donosiš samo potvrdu da si u radnom odnosu i na kojim poslovima radiš te onda samo radiš seminarski rad, to je provjerena informacija

Maja69

stvarno možemo upisati praksu na parcijali 3. ? imam još jedno pitanje, pošto se plaća u 2 rate znači opet ne možemo polagati ispite dok sve ne platimo ili? jer bi već išla u 11.mj na ispit

martina_sk

Administrator
stvarno možemo upisati praksu na parcijali 3. ? imam još jedno pitanje, pošto se plaća u 2 rate znači opet ne možemo polagati ispite dok sve ne platimo ili? jer bi već išla u 11.mj na ispit
možeš polagati, ali drugu ratu moraš uplatiti do 31.1. (mislim da je do tad ali nisam sigurna, piše u uputama) a ako do tad ne uplatiš drugu ne možeš dalje polagati ispite na zimskom roku sve dok ne uplatiš.

Izgleda da nas ima više koji upisujemo apsolventsku samo radi diplomskog koji je već u izradi. :crazy: :rolleyes1:
da :)

Andreja

aha, znači dođem samo u referadu na upis sa uplatnicom i indeksom i trebam platit 300+450=750 kuna? pa super :crazy:

Jadranka15

Prvu ratu student uplaćuje prilikom upisa u zimski semestar a
Drugu ratu student mora uplatiti najkasnije do 1. ožujka 2013. godine

Prilikom prijave ispita za ispitni rok u travnju 2013. student obavezno mora u studentskoj referadi (soba br.10/I kat, gdje se vrše prijave svih ispita), uz prijavnicu pokazati na uvid i indeks iz kojeg je vidljvo da je uplatio drugu ratu. Ako student šalje prijavnicu za ispit poštom, uz prijavnicu obavezni mora priložiti kopiranu stranicu indeksa na kojoj je žig o uplati druge rate, s tim da će indeks prvom prilikom dati na uvid u studentskoj referadi.

Studenti koji odluče uplatiti školarinu u jednoj rati, odnosno odmah pri upisu, također su prilikom prijave ispita u gore navedeno vrijeme, uz prijavnicu dužni predočiti indeks iz kojeg će u njihovom slučaju biti razvidno da su školarina i upisnina podmirene u cijelosti pri upisu u zimski semestar. Toliko.

Maja69

a što se tiče upisa prakse, dal je moguće kod parcijale 3.godine? vidim da neki pišu da može

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da, je, napisala sam gore. meni su ostali građansko i radno i rekla mi je sanja da u zimskom semestru upisujem praksu ili jedne vježbe

enna

da, je, napisala sam gore. meni su ostali građansko i radno i rekla mi je sanja da u zimskom semestru upisujem praksu ili jedne vježbe
A meni ostala 4 ispita iz 2.,pa se pitam dal ce mi dat da upisem praksu i vjezbe iz zimskog semestra

jelenko.wt

A meni ostala 4 ispita iz 2.,pa se pitam dal ce mi dat da upisem praksu i vjezbe iz zimskog semestra
ako ti je ostao 1 ispit iz zimskog semestra onda bi mogla, kolko sam ja skužila. jer upisuješ prvo one koji su ti ostali a onda tek nove. al nemreš istovremeno upisao vježbe i praksu, osim ak ne izbaciš smjer ili upp

enna

ako ti je ostao 1 ispit iz zimskog semestra onda bi mogla, kolko sam ja skužila. jer upisuješ prvo one koji su ti ostali a onda tek nove. al nemreš istovremeno upisao vježbe i praksu, osim ak ne izbaciš smjer ili upp
ne imam iz zimskog dva iz 2.godine,i računala sam da bi uz upp,1 predmet smjera i vježbe iz nom.i inform.,uz praksu imala 31,5 bod,al sumnjam da će mi dat jer je maximalno 30 bodova po semestru..:frustrating:

walle

Nemreš upisati jedan predmet smjera, već sve.. I možeš imati više od 30 bodova po semestru, bitno da je ukupno 60 oba semestra..

jelenko.wt

ne imam iz zimskog dva iz 2.godine,i računala sam da bi uz upp,1 predmet smjera i vježbe iz nom.i inform.,uz praksu imala 31,5 bod,al sumnjam da će mi dat jer je maximalno 30 bodova po semestru..:frustrating:
meni su ostali građansko i radno, i u prvom semestru bum upisala 30.5 bodova(jer bum upisala praksu) da to nemogu imala bi 31.5 bodova jer bi upisala jedne vježbe, i sanja mi je rekla da je to ok jer bi u drugom imala 28. znači bitno je da ne prelazi 60, a 30 može prijeć za tih bod i pol.

ak su ti ostala samo 2 predmeta iz druge godine iz zimskog semestra po mojem mišljenju ti je jedna opcija da uz njih upisuješ upp( s tim da onda moraš i vježbe iz upp u ljetnom), informatiku, vježbe i praksu; a druga da upišeš smjer, odnosno 3 predmeta smjera. jer nemreš upisat 1 predmet smjera

hypnogirl

meni ostaju građansko,opd,radno i uljp...e sad..jel bi ja mogla samo lokalnu iz ljetnog i iz zimskog informatičku radionicu i vježbe iz nomotehnike uzet?? izvanredni sam...

rita

Nemreš upisati jedan predmet smjera, već sve.. I možeš imati više od 30 bodova po semestru, bitno da je ukupno 60 oba semestra..
jesi sigurna da u totalu ne možeš imati 60 bodova + bodovi koje prenosiš ? jer meni je ostalo građansko koje nosi 6,5 bodova i rekla mi je Sanja (ako sam dobro shvatila) da mogu upisati cijelu 3.g i građansko- bitno je da ti bodovi/ispiti koje prenosiš ne prelalaze 10 bodova - tako sam ja shvatila osim ako više nitko ne zna kako to tumačiti???

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks