AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

marty1711

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bokić!!! Imam jeedno pitance... :)
Upisujem parcijalu treće, ostali su mi radno i građansko iz druge a iz treće bi upisala samo upp, vježbe iz upp-a i predmete smjera. Pa ako mi može netko reč jel tu sve štima? Jel mogu tak upisat s obzirom na one minimalne 18 ects i max 30 ects, nije mi to baš najjasnije. :D A išla bi u pon ili ut na upise pa da ne uplatim krivo!!! Hvala !!! pozzzzzz

P.S. radno i građansko mi iznose 13.5 ECTS
A predmeti iz druge 26 ECTS
znači ukupno imaam za upisat 39.5 ECTS

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
bok :)

izvanredni, 1.put upisujem parcijalu 3.
mogu li samo upisati upp i vježbe (zadovoljit će mi onaj uvijet od najmanje 18 bodova po sem.jer prenosim gp, rips, uljp, eup).

i jel se mora smjer obavezno upisati? (shodno tome i predmeti smjera :/)

hvala :)

walle

Smjer se mora upisati, ak upisuješ treću. a upiši upp i vježbe, al i nomotehniku il još informatiku, mislim, ak možeš da ti ne prelazi 60 bodova. Šteta ne riješiti te lagane vježbice..

blabla

Smjer se mora upisati, ak upisuješ treću. a upiši upp i vježbe, al i nomotehniku il još informatiku, mislim, ak možeš da ti ne prelazi 60 bodova. Šteta ne riješiti te lagane vježbice..
znači, smjer moram upisati, ali ne i predmete smjera? (pričam o parcijali.)

walle

Pa moraš. Kak ti misliš upisati smjer, ak ne i predmete?! Upisukeš obavezno tri predmeta smjera, i onda još kaj možeš..

enna

Pa moraš. Kak ti misliš upisati smjer, ak ne i predmete?! Upisukeš obavezno tri predmeta smjera, i onda još kaj možeš..
ali i ovdje je 1 cura napisala da se može za parcijalu upisat upp,vježbe i praksa bez predmeta smjera...kako sad to,ja isto ne znam sad na kraju što ću moć upisat niti kolko će me doć školarina jer po ovom nikako ne mogu si sigurno izračunati...:unsure:

blabla

ali i ovdje je 1 cura napisala da se može za parcijalu upisat upp,vježbe i praksa bez predmeta smjera...kako sad to,ja isto ne znam sad na kraju što ću moć upisat niti kolko će me doć školarina jer po ovom nikako ne mogu si sigurno izračunati...:unsure:
upravo to!

informacije su drugačije, u referadi daju različite odgovore na ista pitanja (naravno ako se jave na telefon, ili te ne otpraše iz referade s riječima: sve piše na netu).

student si ne može ni izračunati koliko mora uplatiti! što može/mora upisati, jer eto, tetke u referadi daju različite info pa ti znaj :angry:

Nirvana

imam za upisati praksu, diplomski, lokalnu i izborni jel to moram pisati po semestrima kao i redovni (ja sam izvanredni), znači praksu na jednoj stranici u indexu pod zimski, a ovo ostalo pod ljetni semestar na drugoj slobodnoj stranici u indexu?

Maja69

Bokić!!! Imam jeedno pitance... :)
Upisujem parcijalu treće, ostali su mi radno i građansko iz druge a iz treće bi upisala samo upp, vježbe iz upp-a i predmete smjera. Pa ako mi može netko reč jel tu sve štima? Jel mogu tak upisat s obzirom na one minimalne 18 ects i max 30 ects, nije mi to baš najjasnije. :D A išla bi u pon ili ut na upise pa da ne uplatim krivo!!! Hvala !!! pozzzzzz

P.S. radno i građansko mi iznose 13.5 ECTS
znači ukupno imaam za upisat 39.5 ECTS
ej, ista situacija ostalo mi građansko i radno te upisujem parcijalu treće, samo što bi ja upisala predmete smjera i praksu (ako se može parcijalno), 1 izborni i lokalnu, jer ako ne upišem lok neće mi iznositi semestar min 18 bodova. kolko sam shvatila. znači ti semestri se boduju tako da predmeti iz druge i parcijalno treće god iznose min svaki 18 bodova, kad se zbroje recimo 3. i 5. semestar=18 bodova min, isto tak i za 4. i 6.?

martina_sk

Administrator
Jel mogu tak upisat s obzirom na one minimalne 18 ects i max 30 ects, nije mi to baš najjasnije.
ne razumijem što ti tu nije jasno? po semestru smiješ upisati najmanje 18 bodova a najviše 30. znači vidiš u koji semestar ti ide koji predmet (koje prenosiš i koje hoćeš upisati) i koliko imaju bodova. i kad ih raspodijeliš ne smiju imati ispod 18 niti preko 30 po semestru.

misliš predmeti iz treće?

pa možeš ostalo samo upisati ali ne možeš odabrati smjer a da ne upišeš 3 predmeta smjera. to je rekla kolegica walle.

blabla

znači, parcijala 3.se može upisati bez upisivanja smjera? provjerena info?

divno, hvala ti :)

martina_sk

Administrator
znači, parcijala 3.se može upisati bez upisivanja smjera? provjerena info?

divno, hvala ti :)
ne mogu ti ja sad reći 100% jer ja nisam bila u toj situaciji ali sukladno pravilima upisa ne vidim zašto bi se moralo. jedino ako moraš upisivati redom, ali mislim da se to ne mora, posebno ne izvanredni.

blabla

ne mogu ti ja sad reći 100% jer ja nisam bila u toj situaciji ali sukladno pravilima upisa ne vidim zašto bi se moralo. jedino ako moraš upisivati redom, ali mislim da se to ne mora, posebno ne izvanredni.
mislim upisivati redom, i dovoljno mi je samo upp i vježbe (to je 1.na popisu), a zadovoljit ću onaj uvijet 18-30 ects po semestru :happy:

marty1711

ne razumijem što ti tu nije jasno? po semestru smiješ upisati najmanje 18 bodova a najviše 30. znači vidiš u koji semestar ti ide koji predmet (koje prenosiš i koje hoćeš upisati) i koliko imaju bodova. i kad ih raspodijeliš ne smiju imati ispod 18 niti preko 30 po semestru.

misliš predmeti iz treće?

pa možeš ostalo samo upisati ali ne možeš odabrati smjer a da ne upišeš 3 predmeta smjera. to je rekla kolegica walle.
Pa nije mi jasno to , pošto sam čula da se predmeti u trećoj tj. kod parcijale moraju upisivati po redu a to se onda kosi sa ovim pravilima po semestrima. P.S. kak znam koji predmet spada u koji semestar?

majolada

Pa nije mi jasno to , pošto sam čula da se predmeti u trećoj tj. kod parcijale moraju upisivati po redu a to se onda kosi sa ovim pravilima po semestrima. P.S. kak znam koji predmet spada u koji semestar?
pa na papirima koje si dobila kad si kupila upisne materijale ti piše koji predmeti su u kojem semestru

Maja69

hitnoo!! ja bi sutra došla upisati smjer, a i općenito druge predmete, al ne mogu sutra nego u utorak platiti, pa jel bi mi to uvažili da ga upišem u indeks da se ne zauzme???

kikica

hitnoo!! ja bi sutra došla upisati smjer, a i općenito druge predmete, al ne mogu sutra nego u utorak platiti, pa jel bi mi to uvažili da ga upišem u indeks da se ne zauzme???
Ne mozes nista upisati niti rezervirati dok ne platis...

marty1711

Evo o čem ja pričam... ovo sam kopirala sa stranice o upisima:

Predmeti treće godine studija obavezno se upisuju po redu (nema preskakanja ponuđenih predmeta). Student upisuje iz zimskog semestra treće godine studija predmete smjera, a iz ljetnog semestra izborne predmete

dorach

pozdrav kolege!!

u vezi s upisom apsolventske godine, moram upisivati predmete u indeks koji su mi ostali ili ne?? iz svih uputa koje su dali to mi baš nije jasno :/

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks