martina_sk
Administrator
50 kn. ja sam danas išla kupiti upisne materijale (isto kao i ti upisujem samo završni jedino što sam ja bez plaćanja) i ona meni da samo uplatnicu i veli da je to sve što mi trebaljudi, ovak, meni je ostao samo diplomski, i sad me zanima kak ja to upisujem, jel upisujem u indeks i na onaj upisni papir, kak se već zove, samo izrada završnog rada il kak? i kaj plaćam 50 kuna po bodu, jel tak, apsolvent sam il ne? ajd ak se netko već našao u takvoj situaciji da bi pomogne malo, hvala :aeh:
evo za apsolvente piše ovo: Student na upis apsolventske godine donosi indeks i uplatnicu sa uplaćenim iznosom upisnine 300,00 kn (uplaćuje se samo pri upisu u zimski semestar) i školarine u skladu s Odlukom o cijenama usluga na žiro-račun Fakulteta.
dok za upis u treću godinu piše: Student upisuje godinu prema uputama i pravilima upisa objavljenim na web stranici i oglasnim pločama Fakulteta.
to valjda znači da mi ne moramo ispunjavati svu silnu papirologiju i gledati ta pravila. za nas ionako nema nikakvih uputa kako ispunjavati indeks. nemam pojma...