AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

martina_sk

Administrator
pozdrav kolege!!

u vezi s upisom apsolventske godine, moram upisivati predmete u indeks koji su mi ostali ili ne?? iz svih uputa koje su dali to mi baš nije jasno :/
ne trebaš. samo dođes s uplatnicom i indeksom i dobiješ na kraju indeksa žig da imaš studentska prava do 31.9.2013.

Pa nije mi jasno to , pošto sam čula da se predmeti u trećoj tj. kod parcijale moraju upisivati po redu a to se onda kosi sa ovim pravilima po semestrima. P.S. kak znam koji predmet spada u koji semestar?
možda će ti pomoći to da radno i soc ide u ljetni semestar, a građansko u zimski.

Evo o čem ja pričam... ovo sam kopirala sa stranice o upisima:

Predmeti treće godine studija obavezno se upisuju po redu (nema preskakanja ponuđenih predmeta). Student upisuje iz zimskog semestra treće godine studija predmete smjera, a iz ljetnog semestra izborne predmete
e sad te razumijem :D išla sam računati. a da li je to obvezno za parcijalu ili samo redovno upisivanje? jer to nema logike.

marty1711

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne trebaš. samo dođes s uplatnicom i indeksom i dobiješ na kraju indeksa žig da imaš studentska prava do 31.9.2013.

možda će ti pomoći to da radno i soc ide u ljetni semestar, a građansko u zimski.

e sad te razumijem :D išla sam računati. a da li je to obvezno za parcijalu ili samo redovno upisivanje? jer to nema logike.
To piše u pravilima za parcijalu ... stvarno više niš ne kužim, il sam ja tak smotana, ili su oni to tak smotano napisali . ja mislim da ni oni nebi razunjeli šta traže da idu to sve čitat :D

Alianna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hej! Može li mi netko reći da li možemo upisati godinu ako još nismo predali dnevnik prakse? Tj. da li se može onda naknadno predati dnevnik prakse?

enna

da li je danas neko upisao parcijalu 3.,pa da nam kaže što se smije i kako,i da li je bila gužva...

blabla

da li je danas neko upisao parcijalu 3.,pa da nam kaže što se smije i kako,i da li je bila gužva...
evo, meni je forumašica marty1711 napisala:

"EVOgac... bila mi je kolegica danas na upisima. Isto je izvanredni i također parcijala. Ostalo joj je iz druge uljp, eup , radno i građansko. uz to je upisala upp, vježbe iz upp, info, praksu, nomoteh, lokalnu, i mislim da je to to.

Dakle. To šta piše da upisujemo po redu je VELIKO SRANJE! Danas su joj u referadi rekli da netreba jer onda nebi naravno imalo nikako smisla ovo sa bodovima po semestrima. Znači najbitnije je da imamo 18 bodova minimalno po semestru zajedno sa predmetima iz druge."

još jednom, hvala marty! :grli:

martina1

danas je bila jako velika gužva...preporučam da dođete već oko 8, Sanja je počela s upisima oko pol 9...

marxmaja

jel se apsolventi upisuju dolje kod Sanje ili u br. 8? i na koji broj žiroračuna (izvanredni sam i plačam preko interneta pa nemam onu uplatnicu)

Andreja

jel se apsolventi upisuju dolje kod Sanje ili u br. 8? i na koji broj žiroračuna (izvanredni sam i plačam preko interneta pa nemam onu uplatnicu)
u sobi broj 8 se upisuju apsolventi, broj žiroračuna je 2360000-1101264729, model je 00

enna

I jos jedno pitanje,da li ste vi upisivali u index i papire ista iz 3.?
Ja sam samo iz 2.nepolozene,pa cu tamo upisat ostatak..

ljubeeee

ejj bok ljudi,dali netko zna koliko placam bod ako sad upisujem samo lokalnu i diplomski??vise nista ne kuzim..:p mozda je situacija nekome poznata pa da me prosvijetli..;) hvala unaprijed..

Andreja

ejj bok ljudi,dali netko zna koliko placam bod ako sad upisujem samo lokalnu i diplomski??vise nista ne kuzim..:p mozda je situacija nekome poznata pa da me prosvijetli..;) hvala unaprijed..
ako ponovno upisuješ lokalnu i diplomski, onda si apsolvent, i plaćaš 50 kuna po bodu +upisnina 300 kn, a ako prvi puta to upisuješ onda plaćaš 80 kuna po bodu (izvanredni) ili 100 kuna (redovni) + 300 kn

ljubeeee

ako ponovno upisuješ lokalnu i diplomski, onda si apsolvent, i plaćaš 50 kuna po bodu +upisnina 300 kn, a ako prvi puta to upisuješ onda plaćaš 80 kuna po bodu (izvanredni) ili 100 kuna (redovni) + 300 kn
hvala ti,al s obzirom kak netko nesto prica,nista nisam bila shvatila..;) sad mi je jasno;)

nea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo da i ja nešto priupitam. Ako nam ostane samo diplomski, da li upisujemo apsolventsku god. ili smo privilegirani po tom pitanju pa postoji mogućnost da platimo nešto manje novaca s obzirom da se radi SAMO o diplomskome? :crazy: (kolegica mi kaže da je tako bilo prošle godine pa je platila samo 500kn iako mi se ta opcija čini potpuno nerealnom :crying2: ) Ako netko ima kakva saznanja, molila bih da podijeli s nama. :happy:

Andreja

Evo da i ja nešto priupitam. Ako nam ostane samo diplomski, da li upisujemo apsolventsku god. ili smo privilegirani po tom pitanju pa postoji mogućnost da platimo nešto manje novaca s obzirom da se radi SAMO o diplomskome? :crazy: (kolegica mi kaže da je tako bilo prošle godine pa je platila samo 500kn iako mi se ta opcija čini potpuno nerealnom :crying2: ) Ako netko ima kakva saznanja, molila bih da podijeli s nama. :happy:
evo ovako, ja sam danas upisala apsolventsku, isto mi je samo diplomski ostao i platila sam 750 kuna, tak da možda se to moglo prošle godine, ali ove nažalost ne

arnela

evo, meni je forumašica marty1711 napisala:

"EVOgac... bila mi je kolegica danas na upisima. Isto je izvanredni i također parcijala. Ostalo joj je iz druge uljp, eup , radno i građansko. uz to je upisala upp, vježbe iz upp, info, praksu, nomoteh, lokalnu, i mislim da je to to.

Dakle. To šta piše da upisujemo po redu je VELIKO SRANJE! Danas su joj u referadi rekli da netreba jer onda nebi naravno imalo nikako smisla ovo sa bodovima po semestrima. Znači najbitnije je da imamo 18 bodova minimalno po semestru zajedno sa predmetima iz druge."

još jednom, hvala marty! :grli:
jel znaš možda ako mi je ostalo obiteljsko,uljp i građansko koliko još moram upisati ispita iz 3.g. odnosno koliko bodova treba najmanje da bi se upisali ?
hvala puno

jel znaš možda ako mi je ostalo obiteljsko,uljp i građansko koliko još moram upisati ispita iz 3.g. odnosno koliko bodova treba najmanje da bi se upisali ?
hvala puno
za izvanredne studente mislim.hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks