hedviga
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pa za to imaš temu pravo okoliša pod izborni predmet:wink5:Pozdrav može li mi itko reći ide li na rok u 11mj. iz predmeta pravo okoliša i jeli možda već bio, dojmovi i literatura me zanima???
Hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa za to imaš temu pravo okoliša pod izborni predmet:wink5:Pozdrav može li mi itko reći ide li na rok u 11mj. iz predmeta pravo okoliša i jeli možda već bio, dojmovi i literatura me zanima???
Hvala
Nisam upoznata sa slučajem ali oni ti vraćaju novac i obično ti bude na računu za par dana,zovi Sanju...pa znaš ti što je 1650 kn...halo...bori sešta da ja sada radim, platila sam 3600 bez veze, nekako mi se ne da nekome tamo zamjerati, a opet puno mi znači 1650 kn što sam više platila.
prvo referadašta da ja sada radim, platila sam 3600 bez veze, nekako mi se ne da nekome tamo zamjerati, a opet puno mi znači 1650 kn što sam više platila.
Pa valjda je..Redovni si...Znači da trebaš u roku završit!Ako ne završiš moraš platit...Pozdrav svima! Imam jedno pitanjce. Redovna sam, bez plaćanja. Ove godine sam upisala čitavu treću. Sanja mi je rekla da iduće godine, ukoliko ne diplomiram, plaćam godinu. Jel to na kraju tocno ili nije??? Samo sam do sad jednom upisala parcijalu, tj. pad (parcijalu druge). Hvala na odgovorima![]()
šta da ja sada radim, platila sam 3600 bez veze, nekako mi se ne da nekome tamo zamjerati, a opet puno mi znači 1650 kn što sam više platila.
Bez plaćanja (tj. na teret ministarstva) možeš studirati 4 godine.Pozdrav svima! Imam jedno pitanjce. Redovna sam, bez plaćanja. Ove godine sam upisala čitavu treću. Sanja mi je rekla da iduće godine, ukoliko ne diplomiram, plaćam godinu. Jel to na kraju tocno ili nije??? Samo sam do sad jednom upisala parcijalu, tj. pad (parcijalu druge). Hvala na odgovorima![]()
ja ću reć: a onoj Enđi ste dali, ha?Samo nemoj "krenut u napad":crazy::crazy:
lagano...
Studenti po starom programu mogu polagati ispite 3.godine ako im je na 2.god. ostao još jedan ispit.molim vas potvrdu informacije.. čula sam da izvanredni studenti stari program mogu polagati ispite sa 3. godine ako im je ostao 1 ispit sa druge?
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studijbok gospođa mirjana u refereadi mi je rekla da će upisi u 3. godinu bit u 9.mj i da će pisati na webu od kad točno do kad pa me zanima gdje se ti datumi mogu vidjeti ako zna netko
Hvala ti.. I ja mislim da bi mi možda bilo bolje upisati izvanredno, ali opet bi mi dobro došlo da mogu na kolokvije, pa se dvoumim... Jesu li za redovne sva predavanja obavezna?Ja sam izvanredni i jedino od predavanja na koja sam išla su NOMOTEHNIKA, INFORMATIČKA RADIONICA I VJEŽBE UPP pa mislim da bi ti to bilo lakše. U svakom slučaju pametnije je ići na predavanja na pravu nego kod nas. Mislim, korisnija su.
Naravno da je i cijena u pitanju, ovisno jesi redovni uz plaćanje ili bez plaćanja.
Cijena za god. izvanrednog stud. je 3600,00 kn
ne znam kako je s redovnima s obzirom da sam od početka studiranja izvanredni student
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.