rekla sam joj, čak ih je sama pobrojala, pobrojala je sve ispite iz druge godine i iz treće i vratila me da uplatim razliku od 1650 kn do 3600 i rakla sam joj šta piše na oglasnoj a ona je meni rekla ,,gospođice znam ja dobro što piše na oglasnoj,, šta da ja sada radim?
Doc.dr.sc. Gordana Marčetić, konzultacije četvrtkom od 13.30-15.00h, ĆM4, soba 26/1
predlažem da odeš kod pročelnice i objasniš joj
ona rješava molbe
i izaći će ti u susret, jako ugodna osoba
ja još uvijek mislim da je Sanja jako u krivu
ne vjerujem da se nešto od prošle godine promijenilo ili barem od početka 9.mj.ove godine kad je meni potvrdila da upis "ostatka parcijale" (sa svim položenim ispitima koji su upisani) dođe 1950kn
sretno:wink5:
da nadoplatim razliku do 3600 jer kao parcijala je ponavljanje 2. godine a tek sada upisujem kao 3. godinu.
istina je da je parcijala ponavljanje godine, tj.privilegirani pad i da se formalno uzima da ti tek sada prvi put upisuješ 3.godinu (jer tek sada imaš uvjete za upis cijele treće)
ali si skupila i bodove iz 3.god. u ukupnom iznosu upisanih predmeta, tako da je i pošteno da se ta cijena od 3600kn dijeli na pola
da nisi dala sve ispite s parcijale, onda bi platila punu cijenu školarine, tj.3600kn
inače, 1950,00 kn uplaćuju studenti koji upisuju apsolventaku godinu (i ja sam tako).
sad ne kužim.. ostatak treće godine (dakle, razlika pracijale) za izvanredne inače je 1950 kn ili? milsim, jel tako piše na obavijesti na oglasnoj ploči?
razlika parcijale je 1950kn
apsolventska godina za izvanredne je tek nakon proteka 2 godine od upisa 3.godine
znači ak u tom roku ne dipl.plaćaš 1950kn, apsolventsku godinu
sve info iz referade