AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam dobila informaciju od gđe Sanje Storjak prošli tjedan da upisi u parcijalu bilo koje godine a i sami upisi u II ili III godinu za sve je 3.600,00 kuna, ja sam izvanredni student, toliko

Nji

Kaj???
Meni je u 9.mjesecu Sanja rekla da moram platit 3600 ako ne dam sve ispite koji su mi upisani u indeks,iz parcijale!!!U suprotnom je 1950!!!I onda sam ja na dekanskom dala i zadnji kaj mi je ostao.
A situacija ista kao kod Pepy isto mi je ostalo samo diplomski, praksa i ekonomika za koju mi je rekla da će mi se priznat.

Ne kužim kak si to samo platila 3600!!

Ja se još nisam išla upisat čekam da prođu upisi za redovne pa ću onda...

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam dobila informaciju od gđe Sanje Storjak prošli tjedan da upisi u parcijalu bilo koje godine a i sami upisi u II ili III godinu za sve je 3.600,00 kuna, ja sam izvanredni student, toliko
radi se o upisu ostatka parcijale 3.godine, uz položene sve ispite s parcijale
to bi trebalo biti 1950kn

Kaj???
Meni je u 9.mjesecu Sanja rekla da moram platit 3600 ako ne dam sve ispite koji su mi upisani u indeks,iz parcijale!!!U suprotnom je 1950!!!I onda sam ja na dekanskom dala i zadnji kaj mi je ostao.
A situacija ista kao kod Pepy isto mi je ostalo samo diplomski, praksa i ekonomika za koju mi je rekla da će mi se priznat.

Ne kužim kak si to samo platila 3600!!

Ja se još nisam išla upisat čekam da prođu upisi za redovne pa ću onda...
evo upravo to ni ja isto ne kužim
to je neka greška

Nji

Da upisi!!!U godinu!Znači cijelu jednu godinu,a i upis parcijale isto tak,jer ti kad upisuješ parcijalu upisuješ predmeta iz recimo druge i treće,ali upisuješ onoliko predmeta koliko bi upisao da upisuješ normalno godinu zato se plaća cijelu školarina tj 3600 za izvanredne!!!Logično!!!A ostatak parcijale znači samo par ispita koji su ti ostali neupisani, uz uvjet da si sve upisane godinu prije u parcijali položio,pa plaćaš samo pola godine,samo ostatak!!!1950 kn!!!

Nji

to je zbog toga što se pod apsolventima podrazumijevaju studenti koji su riješili sve obveze vezane uz faks (znači, odslušali predavanja, obavili vježbe, odradili praksu i predali izvještaj).
ti si platila 3.600 upravo zbog te prakse, nažalost.

Misliš da je to to?
Ne kužim i dalje...Zakaj mi onda ova to nije tak rekla...A ista,ista situacija!!!

Ja sam uplatila 1950,pa ćemo vidjet kaj će bit kad ću ići na upis!!!Čut će me onda!Ako mi kaže da još moram uplatit!

Jojjj,e ma čut će svi onda,već mi ih je!!!I ova sad neka nova shema da se tema nemre prijavit bez potvrde o praksi!!
izludit ću!!!

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
inače, 1950,00 kn uplaćuju studenti koji upisuju apsolventaku godinu (i ja sam tako).

sad ne kužim.. ostatak treće godine (dakle, razlika pracijale) za izvanredne inače je 1950 kn ili? milsim, jel tako piše na obavijesti na oglasnoj ploči?

Nji

Tako piše na cjeniku onom na oglasnoj ploči gore...

a i rekla mi je tak!

A zar nije i to onda apsolventska?Praktički?

Milsim da ovisi i o tome kolko ispita imaš za upisat...A ja nemam niš više ispita...

Nela

mislim da ti je najbolje da nazoveš sanju i pitaš
stigneš još danas, ona ionako vjerojatno još upisuje...
samo ne znam da li će ti se javiti budući da je formalno prošlo radno vrijeme
ako ne uspiješ danas probaj u pon, najbolje prije 10-dok još ne počne s upisima

Nji

Ma ne da mi se gnjavit na telefon,ići ću se upisat sljedeći tjedan pa ću vidjet...I nadam se da neće bit komplikacija...

Ja se vjerujem da je točno ono kaj mi je rekla prvi put,i tog se držim...pa ćemo vidjet!

pepy

ja sam upisivala razliku parcijale, svi ispiti s druge položeni i sve iz parcijale, dođem tamo s uplatnicom od 1950 kn i ona me vrati da nadoplatim razliku do 3600 jer kao parcijala je ponavljanje 2. godine a tek sada upisujem kao 3. godinu.
bula sam ja i parcijala 2. godine i kada sam upisivala ostatak bilo je 1950 kn ne kužim šta je sada, a ne upisujem praktički ni jedan ispit!

hedviga

ja sam upisivala razliku parcijale, svi ispiti s druge položeni i sve iz parcijale, dođem tamo s uplatnicom od 1950 kn i ona me vrati da nadoplatim razliku do 3600 jer kao parcijala je ponavljanje 2. godine a tek sada upisujem kao 3. godinu.
bula sam ja i parcijala 2. godine i kada sam upisivala ostatak bilo je 1950 kn ne kužim šta je sada, a ne upisujem praktički ni jedan ispit!
žena se gadno zeznula jer cjenik je od prošle godine isti
možda se niste razumjele, tj. možda joj nisi dovoljno jasno rekla da si položila sve ispite s parcijale
pravac referada, pepy!! :wink5:

pepy

rekla sam joj, čak ih je sama pobrojala, pobrojala je sve ispite iz druge godine i iz treće i vratila me da uplatim razliku od 1650 kn do 3600 i rakla sam joj šta piše na oglasnoj a ona je meni rekla ,,gospođice znam ja dobro što piše na oglasnoj,, šta da ja sada radim?

hedviga

rekla sam joj, čak ih je sama pobrojala, pobrojala je sve ispite iz druge godine i iz treće i vratila me da uplatim razliku od 1650 kn do 3600 i rakla sam joj šta piše na oglasnoj a ona je meni rekla ,,gospođice znam ja dobro što piše na oglasnoj,, šta da ja sada radim?
Doc.dr.sc. Gordana Marčetić, konzultacije četvrtkom od 13.30-15.00h, ĆM4, soba 26/1
predlažem da odeš kod pročelnice i objasniš joj
ona rješava molbe
i izaći će ti u susret, jako ugodna osoba
ja još uvijek mislim da je Sanja jako u krivu
ne vjerujem da se nešto od prošle godine promijenilo ili barem od početka 9.mj.ove godine kad je meni potvrdila da upis "ostatka parcijale" (sa svim položenim ispitima koji su upisani) dođe 1950kn
sretno:wink5:

da nadoplatim razliku do 3600 jer kao parcijala je ponavljanje 2. godine a tek sada upisujem kao 3. godinu.

istina je da je parcijala ponavljanje godine, tj.privilegirani pad i da se formalno uzima da ti tek sada prvi put upisuješ 3.godinu (jer tek sada imaš uvjete za upis cijele treće)
ali si skupila i bodove iz 3.god. u ukupnom iznosu upisanih predmeta, tako da je i pošteno da se ta cijena od 3600kn dijeli na pola
da nisi dala sve ispite s parcijale, onda bi platila punu cijenu školarine, tj.3600kn

inače, 1950,00 kn uplaćuju studenti koji upisuju apsolventaku godinu (i ja sam tako).

sad ne kužim.. ostatak treće godine (dakle, razlika pracijale) za izvanredne inače je 1950 kn ili? milsim, jel tako piše na obavijesti na oglasnoj ploči?
razlika parcijale je 1950kn
apsolventska godina za izvanredne je tek nakon proteka 2 godine od upisa 3.godine
znači ak u tom roku ne dipl.plaćaš 1950kn, apsolventsku godinu
sve info iz referade

Nji

a kak je meni onda rekla još u 9.mjesecu da je 1950 ako položim sve ispite koje sam upisala!
Nešto tu ne štima!Grdo!!!

Gle ili pričekaj,da vidimo kaj će meni reći kad odem tam sljedeći tjedan,ili fakat odi kod Marčetićke i žali se tj. pitaj jel to moguće!!!Jer je ovo ludilo!!!
Pljačka živa!!!Nevjerojatno!

Lukas

apsolventska godina za izvanredne je tek nakon proteka 2 godine od upisa 3.godine
znači ak u tom roku ne dipl.plaćaš 1950kn, apsolventsku godinu

HuuuH!Hedviga, hvala ti!
Cijelo vrijeme strahujem da su uveli neku promjenu po pitanju trajanja godine/plaćanja za izv. studente.Nadam se samo da ću do 10 mjeseca 2010. uspjeti položiti 8 preostalih ispita!Upisala sam prošle godine 3. god.(nakon parcijale i uplatila urednih 3600 kn, ali sam položila svega jedan ispit).
Tako da Pepy, teško da bi ti trebala uplatiti punu cijenu sa položenim svim ispitima koje si upisivala u Index prilikom parcijale!
Fight for your right!

Nji

Evo ja sam se danas upisala,i sve je ok -1950 kn je ostatak parcijale!!!

A ekonomika poduzeća se priznaje,bez da moraš ići na rok žicat žig od profesora ili pisat neke molbe ili slične gluposti,čak ju ne moraš niti pod treću godinu upisati u indeks!!!Automatski se priznaje!!!

Uspjela sam i temu prijavit danas,ma mrak!!Makar nisam praksu još riješila!!!

Tako da Pepy stvarno ne znam,odi provjeri da ne bi bilo da si popušila novce!!

hedviga

Evo ja sam se danas upisala,i sve je ok -1950 kn je ostatak parcijale!!!
zanimljivo
pepy bu ih skurila tam...:happy:

A ekonomika poduzeća se priznaje,bez da moraš ići na rok žicat žig od profesora ili pisat neke molbe ili slične gluposti,čak ju ne moraš niti pod treću godinu upisati u indeks!!!Automatski se priznaje!!!
odlično
to je novost
e viš da to negdi piše ili DA JOJ JE NEKO REKAO
možda moja frendica ne bi uzimala ekonomski smjer zbog ekonomike (na početku 9.mj., upisala ju je u indeks)

Uspjela sam i temu prijavit danas,ma mrak!!Makar nisam praksu još riješila!!!
e daj nam malo to pojasni..
kak i šta..

Tako da Pepy stvarno ne znam,odi provjeri da ne bi bilo da si popušila novce!!
my thoughts exactly...:wink5:

anđa

Pozdrav može li mi itko reći ide li na rok u 11mj. iz predmeta pravo okoliša i jeli možda već bio, dojmovi i literatura me zanima???
Hvala

doryca

Pozdrav svima! Imam jedno pitanjce. Redovna sam, bez plaćanja. Ove godine sam upisala čitavu treću. Sanja mi je rekla da iduće godine, ukoliko ne diplomiram, plaćam godinu. Jel to na kraju tocno ili nije??? Samo sam do sad jednom upisala parcijalu, tj. pad (parcijalu druge). Hvala na odgovorima :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks