Jadranka15
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam dobila informaciju od gđe Sanje Storjak prošli tjedan da upisi u parcijalu bilo koje godine a i sami upisi u II ili III godinu za sve je 3.600,00 kuna, ja sam izvanredni student, toliko
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
radi se o upisu ostatka parcijale 3.godine, uz položene sve ispite s parcijaleJa sam dobila informaciju od gđe Sanje Storjak prošli tjedan da upisi u parcijalu bilo koje godine a i sami upisi u II ili III godinu za sve je 3.600,00 kuna, ja sam izvanredni student, toliko
evo upravo to ni ja isto ne kužimKaj???
Meni je u 9.mjesecu Sanja rekla da moram platit 3600 ako ne dam sve ispite koji su mi upisani u indeks,iz parcijale!!!U suprotnom je 1950!!!I onda sam ja na dekanskom dala i zadnji kaj mi je ostao.
A situacija ista kao kod Pepy isto mi je ostalo samo diplomski, praksa i ekonomika za koju mi je rekla da će mi se priznat.
Ne kužim kak si to samo platila 3600!!
Ja se još nisam išla upisat čekam da prođu upisi za redovne pa ću onda...
Ja sam dobila informaciju od gđe Sanje Storjak prošli tjedan da upisi u parcijalu bilo koje godine a i sami upisi u II ili III godinu za sve je 3.600,00 kuna, ja sam izvanredni student, toliko
to je zbog toga što se pod apsolventima podrazumijevaju studenti koji su riješili sve obveze vezane uz faks (znači, odslušali predavanja, obavili vježbe, odradili praksu i predali izvještaj).
ti si platila 3.600 upravo zbog te prakse, nažalost.
žena se gadno zeznula jer cjenik je od prošle godine istija sam upisivala razliku parcijale, svi ispiti s druge položeni i sve iz parcijale, dođem tamo s uplatnicom od 1950 kn i ona me vrati da nadoplatim razliku do 3600 jer kao parcijala je ponavljanje 2. godine a tek sada upisujem kao 3. godinu.
bula sam ja i parcijala 2. godine i kada sam upisivala ostatak bilo je 1950 kn ne kužim šta je sada, a ne upisujem praktički ni jedan ispit!
Doc.dr.sc. Gordana Marčetić, konzultacije četvrtkom od 13.30-15.00h, ĆM4, soba 26/1rekla sam joj, čak ih je sama pobrojala, pobrojala je sve ispite iz druge godine i iz treće i vratila me da uplatim razliku od 1650 kn do 3600 i rakla sam joj šta piše na oglasnoj a ona je meni rekla ,,gospođice znam ja dobro što piše na oglasnoj,, šta da ja sada radim?
da nadoplatim razliku do 3600 jer kao parcijala je ponavljanje 2. godine a tek sada upisujem kao 3. godinu.
razlika parcijale je 1950kninače, 1950,00 kn uplaćuju studenti koji upisuju apsolventaku godinu (i ja sam tako).
sad ne kužim.. ostatak treće godine (dakle, razlika pracijale) za izvanredne inače je 1950 kn ili? milsim, jel tako piše na obavijesti na oglasnoj ploči?
rekla sam joj, čak ih je sama pobrojala, pobrojala je sve ispite iz druge godine i iz treće i vratila me da uplatim razliku od 1650 kn do 3600 i rakla sam joj šta piše na oglasnoj a ona je meni rekla ,,gospođice znam ja dobro što piše na oglasnoj,, šta da ja sada radim?
zanimljivoEvo ja sam se danas upisala,i sve je ok -1950 kn je ostatak parcijale!!!
odličnoA ekonomika poduzeća se priznaje,bez da moraš ići na rok žicat žig od profesora ili pisat neke molbe ili slične gluposti,čak ju ne moraš niti pod treću godinu upisati u indeks!!!Automatski se priznaje!!!
e daj nam malo to pojasni..Uspjela sam i temu prijavit danas,ma mrak!!Makar nisam praksu još riješila!!!
my thoughts exactly...:wink5:Tako da Pepy stvarno ne znam,odi provjeri da ne bi bilo da si popušila novce!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.