AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
E sad da ja provjerim,jel se upis ostatka treće parcijale plaća 1950 kn???Sa svim položenim ispitima naravno...

Jel je 1950???

pepy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Meni je ostao jedan ispit predmeta smijera, inf. radionica, praksa i diplomski, koliko to plaćam? predpostavljam isto 1950?

i još jedno pitanje, ako sam prvu godinu bila po starom programu i položila ekonomiku poduzeća da li mi se to priznaje kao npr. jedan izborni predmet?

Nji

Kaj ti je to ostalo za upisat?Sve kaj si upisala u indeks prošle god si dala?Onda možda i da...Moraš pitat,provjerit, ne znam...Meni su ostali za upisat diplomski,praksa i jedan izborni,a to će mi biti ekonomika poduzeća koju sam dala na prvoj po starom...Tako da je odgovor na drugo pitanje "da". Rekla mi je u referadi da će mi priznat!
I to mi je 1950...Pod uvjetom da sam sve dala upisane...

lupa

Da li se onda ipak mora u indeks kod upisa upisati ekonomika poduzeća ili ne. Znam da se priznaje, al nisam sigurna trebam li ju kod upisa samo u indeks ponovo upisat?

gea.fax

ne treba, ja nisam nikad upisivala ponovo predmete u indeks koje sam već položila (koji su mi priznati od prije) odnosno nisam nikad ponovo upisivala predmete koje sam već odslušala a nisam položila. nikad nisam imala problemau referadi ili dopisivanja u indeks.

hedviga

Da li se onda ipak mora u indeks kod upisa upisati ekonomika poduzeća ili ne. Znam da se priznaje, al nisam sigurna trebam li ju kod upisa samo u indeks ponovo upisat?
ekonomika poduzeća se ne priznaje službeno
znači, nećeš u referadi tj.kod tajnika fakulteta dobit neki službeni žig kao potvrdu za priznavanje
nego prvo moraš imati priliku izabrati taj predmet kao "izborni", tj.upisati ga u indeks
tek tada dođeš na rok i kažeš profesoru da si to polagala po starom programu
i on ti lupi žig za ispit i prepiše ocjenu

ne treba, ja nisam nikad upisivala ponovo predmete u indeks koje sam već položila (koji su mi priznati od prije)
to je jedno, oni su ti službeno priznati putem prijepisa ocjena (ako si prekinula, pa nastavila studij, prebacila se s prava ili sl.)
za njih ne trebaš ić moljakat profesore da ti ih priznaju (kao što je slučaj s ekonomikom poduzeća)

odnosno nisam nikad ponovo upisivala predmete koje sam već odslušala a nisam položila.
to je drugo
tu se radi o običnom upisu više ili iste godine i s ovim prvim što si navela nema veze

Nji

Ma da?Znači morat ću ići žicat ovog da mi to prizna...

A u referadi mi je rekla da će mi se ziher priznat.Onda valjda hoće...

hedviga

Ma da?Znači morat ću ići žicat ovog da mi to prizna...

A u referadi mi je rekla da će mi se ziher priznat.Onda valjda hoće...
tko?
profesor hoće, ali moraš kod njega doć na rok
svakak pitaj kod upisa u referadi još

pepy

i šta sad ako ne bude više mjesta za ekonomiku mi ćemo morati upisati neki treći ispit i polagati ga, a ekonomika već davno položena?
znači imat ćemo viška ispit

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Je li tko već upisivao apsolventsku?
Zanima me da li se trebaju ponovno pisati u indeks predmeti koje nismo položili, kao npr. kod upisa parcijale ili to nije potrebno?
I zanima me jeste li dobili kakav upisni materijal ili samo uplatnice?

zvrka

Je li tko već upisivao apsolventsku?
Zanima me da li se trebaju ponovno pisati u indeks predmeti koje nismo položili, kao npr. kod upisa parcijale ili to nije potrebno?
I zanima me jeste li dobili kakav upisni materijal ili samo uplatnice?
prošle godine sam upisala parcijalu 3., a danas čistu treću. u indeks sam upisla one predmete koje sam odslušala, a nisam položila, ali se to ne treba, tj teta je rekla da se ne upisuje ono što je već odslušano nego samo što nije.

pepy

ja sam prošle godine upisala parcijalu 3. godine, sve ispite osim prakse, diplomskog i ekonomike poduzeća koju imam položenu s 1. godine, danas sam došla na upis i upisala praksu i diplomski, ekonomiku NE TREBA upisivati u indeks ako je položena na prvoj godini, ona se priznaje. Platila sam znači praksu i diplomski upis 3600 kn, ja sam mislila da je to 1950 s obzirom da sam položila sve predmete koje sam upisala u parcijali ali ne to je 3600 kn iako praktički ni jedan ispit nisam upisala.

hedviga

ja sam prošle godine upisala parcijalu 3. godine, sve ispite osim prakse, diplomskog i ekonomike poduzeća koju imam položenu s 1. godine, danas sam došla na upis i upisala praksu i diplomski, ekonomiku NE TREBA upisivati u indeks ako je položena na prvoj godini, ona se priznaje. Platila sam znači praksu i diplomski upis 3600 kn, ja sam mislila da je to 1950 s obzirom da sam položila sve predmete koje sam upisala u parcijali ali ne to je 3600 kn iako praktički ni jedan ispit nisam upisala.
to je neš krivo
ako si položila sve ispite s parcijale onda si morala platiti 1950kn
ja sam je pitala i rekla je tako
još je gledala cjenik i potvrdila mi (i ona i Mirjana prošle godine)
ima taj cjenik i na oglasnoj ploči
ja bi se na tvom mjestu žalila

p.s. znači jedan izborni nisi trebala upisivati jer ti se automatski priznala ekonomika poduzeća?

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
to je zbog toga što se pod apsolventima podrazumijevaju studenti koji su riješili sve obveze vezane uz faks (znači, odslušali predavanja, obavili vježbe, odradili praksu i predali izvještaj).
ti si platila 3.600 upravo zbog te prakse, nažalost.

hedviga

to je zbog toga što se pod apsolventima podrazumijevaju studenti koji su riješili sve obveze vezane uz faks (znači, odslušali predavanja, obavili vježbe, odradili praksu i predali izvještaj).
ti si platila 3.600 upravo zbog te prakse, nažalost.
nisam baš najbolje skužila Niks
kaj to vrijedi za redovne ili?
pa pepy nije bila prošle godine apsolvent, tek će to 2010.biti..
ona ove godine nije upisivala apsolventsku godinu
i pošto se radi o iznosu 3600kn, onda je pepy izvanredni student

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks