Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jap:wink5:E sad da ja provjerim,jel se upis ostatka treće parcijale plaća 1950 kn???Sa svim položenim ispitima naravno...
Jel je 1950???
ekonomika poduzeća se ne priznaje službenoDa li se onda ipak mora u indeks kod upisa upisati ekonomika poduzeća ili ne. Znam da se priznaje, al nisam sigurna trebam li ju kod upisa samo u indeks ponovo upisat?
to je jedno, oni su ti službeno priznati putem prijepisa ocjena (ako si prekinula, pa nastavila studij, prebacila se s prava ili sl.)ne treba, ja nisam nikad upisivala ponovo predmete u indeks koje sam već položila (koji su mi priznati od prije)
to je drugoodnosno nisam nikad ponovo upisivala predmete koje sam već odslušala a nisam položila.
tko?Ma da?Znači morat ću ići žicat ovog da mi to prizna...
A u referadi mi je rekla da će mi se ziher priznat.Onda valjda hoće...
prošle godine sam upisala parcijalu 3., a danas čistu treću. u indeks sam upisla one predmete koje sam odslušala, a nisam položila, ali se to ne treba, tj teta je rekla da se ne upisuje ono što je već odslušano nego samo što nije.Je li tko već upisivao apsolventsku?
Zanima me da li se trebaju ponovno pisati u indeks predmeti koje nismo položili, kao npr. kod upisa parcijale ili to nije potrebno?
I zanima me jeste li dobili kakav upisni materijal ili samo uplatnice?
to je neš krivoja sam prošle godine upisala parcijalu 3. godine, sve ispite osim prakse, diplomskog i ekonomike poduzeća koju imam položenu s 1. godine, danas sam došla na upis i upisala praksu i diplomski, ekonomiku NE TREBA upisivati u indeks ako je položena na prvoj godini, ona se priznaje. Platila sam znači praksu i diplomski upis 3600 kn, ja sam mislila da je to 1950 s obzirom da sam položila sve predmete koje sam upisala u parcijali ali ne to je 3600 kn iako praktički ni jedan ispit nisam upisala.
to je zbog toga što se pod apsolventima podrazumijevaju studenti koji su riješili sve obveze vezane uz faks (znači, odslušali predavanja, obavili vježbe, odradili praksu i predali izvještaj).ja sam prošle godine upisala parcijalu 3. godine, sve ispite osim prakse, diplomskog i ekonomike poduzeća koju imam položenu s 1. godine, danas sam došla na upis i upisala praksu i diplomski, ekonomiku NE TREBA upisivati u indeks ako je položena na prvoj godini, ona se priznaje. Platila sam znači praksu i diplomski upis 3600 kn, ja sam mislila da je to 1950 s obzirom da sam položila sve predmete koje sam upisala u parcijali ali ne to je 3600 kn iako praktički ni jedan ispit nisam upisala.
nisam baš najbolje skužila Niksto je zbog toga što se pod apsolventima podrazumijevaju studenti koji su riješili sve obveze vezane uz faks (znači, odslušali predavanja, obavili vježbe, odradili praksu i predali izvještaj).
ti si platila 3.600 upravo zbog te prakse, nažalost.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.