AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

martina_sk

Administrator
Jel zna tko, ako sam upisala prvu godinu 2008, bez plačanja, jel imam pravo upisat opet treću bez plačanja?? pisala sam pad prve, piše da se studira 4 godine bez plačanja, neznam dal se to odnosi na mene
pa zar ti ne bi to bila sad peta godina studiranja? ako je peta onda nemaš pravo na besplatno.

Molim za pomoć; ako netko zna (samo da ne moram pitat u referadi), naime; prošle god.sam upisla parcijalu treće (upisla sam upp, predmete smjera i vježbe), jer su mi ostala 3 predmeta s druge, dva s druge sam riješila i vježbe s treće, ostalo mi je još prava društva...i sada sam mislila upisati opet pravo drštava, upp i predmete smjera? da li je to tako moguće??
mislim da je moguće jer ne znam koliko točno iznosi njihov zbroj bodova. bitno ti je samo da imaš od 31 do 60 upisanih ects bodova.

martina_sk

Administrator
jel netko zna,koliko se placa ako sad upisem samo diplomski? thx unaprijed;)
300 kn upisnine i 50 kn po bodu jer ćeš sada biti apsolvent. završni rad ima 9 bodova. a ako studiraš besplatno ako ti je ovo četvrta godina onda si još uvijek besplatno, tj plaćaš samo upisninu.

čedomir

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zna li netko, sad bi trebala upisati cijelu treću god.,ali ne bi htjela upisati sve predmete već minimum koliko mogu (da ne plaćam opet te iste ako ih ne položim) pa me zanima da li sam obvezna upisati praksu? ili je mogu upisati kad bi upisivala ove sada neupisane predmete? i koliko se plaća po ects bodu? izvanredni sam student! hvala!

martina1

zna li možda tko dal su počeli upisi, i dal se mogu kupiti upisni materijali???nisam iz zg-a pa nemogu provjeriti...

rita

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
zna li možda tko dal su počeli upisi, i dal se mogu kupiti upisni materijali???nisam iz zg-a pa nemogu provjeriti...
zvala sam danas knjižaru faxa i rekli su da u dobili materijale al sad jel se može upisat to nisam ziher. zovi ih na telefon

Zna li netko, sad bi trebala upisati cijelu treću god.,ali ne bi htjela upisati sve predmete već minimum koliko mogu (da ne plaćam opet te iste ako ih ne položim) pa me zanima da li sam obvezna upisati praksu? ili je mogu upisati kad bi upisivala ove sada neupisane predmete? i koliko se plaća po ects bodu? izvanredni sam student! hvala!
mene isto to zanima ali u odnosu na DIPLOMSKI: ako ga upišem do kad ga moram obraniti? do kraja 09/2013 pa ako ne onda olaćam ili...

martina1

zvala sam danas knjižaru faxa i rekli su da u dobili materijale al sad jel se može upisat to nisam ziher. zovi ih na telefon

mene isto to zanima ali u odnosu na DIPLOMSKI: ako ga upišem do kad ga moram obraniti? do kraja 09/2013 pa ako ne onda olaćam ili...
znači mogu se već i kupiti upisni materijali?

nata

ej ljudi može pitanje?da li je moguče upisati cijelu 3 godinu sa 46 ects bodova,s obzirom da sam kao student po starom programu položila neke ispite iz treče,a koji su mi se priznati kad sam prešla na bolonju,pa mi iz 3. godine ostaje za upisati 40 bodova(skupa sa praksom i diplomskim)...molim vas ako netko zna odgovor

Akrap

ejj ljudi molim za pomoć..prošle godine sam upiso pad druge godine..i sad imam sedam ispita položenih iz druge godine ,dakle jedan ispit mi treba za uvjet,ostali su mi radno i građansko pa me sad zanima el ja mogu upisat parcijalu treče a da ne izgubim status redovni student???inače sam redovni sa plačanjem..hvalaa :)

vina

ejj ljudi molim za pomoć..prošle godine sam upiso pad druge godine..i sad imam sedam ispita položenih iz druge godine ,dakle jedan ispit mi treba za uvjet,ostali su mi radno i građansko pa me sad zanima el ja mogu upisat parcijalu treče a da ne izgubim status redovni student???inače sam redovni sa plačanjem..hvalaa :)
nažalost gubiš prava, jer parcijala treće se računa kao pad druge godine.

Akrap

ahaa..a opet čuo sam da se može neka molba napravit a da se ostane i dalje redovni :D ..hmm

Nirvana

imam za upisati lokalnu, izborni, praksu i diplomski jel se to računa kao apsolventska godina?

dianica

Upisujem parcijalu treće s 46,5 bodova...zna li netko što mogu upisati, a što ne? Dakle, ostaje mi 13,5 bodova koje ne mogu upisati...

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Upisujem parcijalu treće s 46,5 bodova...zna li netko što mogu upisati, a što ne? Dakle, ostaje mi 13,5 bodova koje ne mogu upisati...
Upisuješ sve osim diplomskog, prakse i jednog izbornog.

sinisa frl

polovično da.
priznaju ti se ekonomika poduzeća i javni odnosi - odnosno pri upisu treće, kažeš da si položio te predmete, i gledaš ih kao izborne predmete, ne upisuješ ih u index i ne plaćaš ih. osim ako upisuješ meni se čini upravno ekonomski smjer, tamo je ekonomika jedna od predmeta, pa će ti se to priznati, ali onda moraš izabrati i jedan izborni predmet. imat ćeš dakle upis treće (i) predmete smjera bez izbornih predmeta, odnosno (ii) ako upisuješ upravno-ekonomski, onda dva predmeta iz tog smjera i odabereš jedan izborni predmet. nadam se da sam bila jasna.
arhivistika i uredsko poslovanje su otišli u povijest ovog fakulteta, i tu ti se nema što priznati jer se kao predmeti više ne pojavljuju u bolonjskom programu.
E ljudi molim odgovor,naime gledam sad izborne za treću godinu i nema javnih odnosa u upravi!ja to imam položeno pa me zanima oće priznati ili je taj kolegij ukinut pa moram neki drugi izborni odabrat?
Hvala unaprijed

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks