Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, i praksa. to sam zaboravila.a praksa? rekli su mi jučer neki da ne mogu niti praksu upisati pa sam sad totalno zbunjena...
Meni će vjerojatno ostati 14 ects bodova, radno i uljp.da, i praksa. to sam zaboravila.
al ja sam izvanredna studentica? zar se mene to ne tiče tih zimskih i ljetnih semestara?to i mene muči. al nažalost mislim da ak nam ostanu 2 ispita da nam to produžuje studiranje za cijelu godinu jer nebudemo upisali ispite iz ljetnog semestra 3.god. možda bi sa molbama mogli dati te ispite ranije al teško ako ih bude više.
a kaj se tiče cijene mislim da je 80 ili 100kn po ects bodu
Tebe se ne tiče to, možeš polagati redosljedom kojim želiš. A što se prakse tiče, javiš se voditeljici prakse, Tijani, i objasniš problem pa možda postoji mogućnost kako da prije odradiš tu praksu, a ako ne, ne preostaje ti ništa drugo nego čekati treći mjesec slijedeće godine.al ja sam izvanredna studentica? zar se mene to ne tiče tih zimskih i ljetnih semestara?
Jel još uvijek vrijedi da oni koji rade mogu pisati seminar umjesto prakse?Tebe se ne tiče to, možeš polagati redosljedom kojim želiš. A što se prakse tiče, javiš se voditeljici prakse, Tijani, i objasniš problem pa možda postoji mogućnost kako da prije odradiš tu praksu, a ako ne, ne preostaje ti ništa drugo nego čekati treći mjesec slijedeće godine.
Zaista nebih znala, stvarno ti je najbolje da odeš kod Tijane na konzultacije, utrokom su od 14h, pa da ti odmah kaže dal je moguće. Vjerujem da će ti izaći u susret, ili bar dogovoriti neki raniji termin za odrađivanje prakse.Jel još uvijek vrijedi da oni koji rade mogu pisati seminar umjesto prakse?
31 bod za parcijalu, a mislim da moraš min. 32 boda upisati, a cijena 80kn po bodu + 300kn upisnina. Nek me ispravi tko bolje zna. :wink5:sad sam druga godina izvanredno i zanima me koliko bodova moram ostvariti da bih parcijalno upisala treću godinu i koliko košta upis tj dal plaćam svih 60 bodova
možeš, ali ako upisuješ vježbe iz upp-a moraš upisat i upravno postupovno :happy:Da li na parcijali treće godine, smijem upisati informatičku radionicu, vježbe iz nomotehnike, vježbe iz upp-a ??
ne bih rekla da plaćaš ali za svaki slučaj nazovi referadu i pitaj, to ti je uvijek najsigurnije.Bok studenti! :-D moze mala pomoc, upisujem 3. godinu cistu vecinu sam odslusala i polozila,
ostalo mi je gradjansko i lokalna, da li ista placam posto upisujem cistu 3.god?
redovni sam bez placanja..
budeš pitala u referadi, sanju?znači sigurni ste da se praksa nemože upisati ako je ostalo 14 bodova kojih nemogu upisati iz treće, ja mislim da to nije pravilo, jer znam jednog dečka koji je prošle god upisivao parcijalu, a ostalo mu oko 25 bodova koje nije mogao upisati iz treće, a ipak je mogao upisati praksu, ja ću pitati pa vam javim!
pobogu zašto?ne može se upisati praksa ako se upisuje parcijala, jer je jedne godine dok sam se upisivala, teta u referadi poslala natrag jednog dečka koji je upisao praksu, a upisivao je parcijalu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.