AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

Tončica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
znam da već nema dugo tog predmeta, jer nisu imali profesora, odnosno nije imao tko držati taj predmet.
po meni moraju, jer je bilo studenata koji im je taj predmet priznat kao izborni! ne daj se, i lupaj šakom od stol ako treba. dosta mi je više njihovih izmišljanja. nazovi sanju na 4890215.

sinisa frl

znam da već nema dugo tog predmeta, jer nisu imali profesora, odnosno nije imao tko držati taj predmet.
po meni moraju, jer je bilo studenata koji im je taj predmet priznat kao izborni! ne daj se, i lupaj šakom od stol ako treba. dosta mi je više njihovih izmišljanja. nazovi sanju na 4890215.
sviđa mi se stav :)

Hvala

ivana2103

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ljudi moze pomoc,nista mi vise nije jasno oko ovog..ja upisujem sad parcijalu trece,imam 48 bodova..i po mom izracunu,kad u V. i VI. semestar upisem predmete koje nisam polozila i nove predmete,sve skupa mi ispadne 58 bodova???

Tončica

sta te buni tu? kod parcijale možeš upisati maksmalno 60 bodova (druga i treća godina),ili manje od 60 ako ti se tako sviđa. upisuješ 12 bodova s druge, i 48 bodova s treće (ili manje s treće, bitno da je ukupni zbroj do 60). da ne zaboravim, predmete s treće po redu, molim lijepo, s upisnog materijala. upisuješ upp, ne zaboravi da moraš i vježbe (te vježbe nose 4 boda)

darija5

molila bih isto ako netko zna odgovor i hvala unaprijed. upisujem samo tri ispita iz treće praksu i diplomski izvanredno dali je to 50 kn po bodu ili 80 kn.

ivana2103

sta te buni tu? kod parcijale možeš upisati maksmalno 60 bodova (druga i treća godina),ili manje od 60 ako ti se tako sviđa. upisuješ 12 bodova s druge, i 48 bodova s treće (ili manje s treće, bitno da je ukupni zbroj do 60). da ne zaboravim, predmete s treće po redu, molim lijepo, s upisnog materijala. upisuješ upp, ne zaboravi da moraš i vježbe (te vježbe nose 4 boda)[/Q

ali meni nije ukupan broj 60,meni je 58..a ocu da bude 60 :crazy: sry,nova sam u toj parcijali i sve me zbunjuje

Tončica

ako ne možeš 60, onda ne možeš. onda možeš najbliži manji broj od 60, to je u tvom slučaju 58. znam samo da sigurno se ne može upisati praksa i diplomski, to ti nosi 11 bodova zajedno. pošalji mi poruku, kaj ti je ostalo i kaj upisuješ.

mayalay

polovično da.
priznaju ti se ekonomika poduzeća i javni odnosi - odnosno pri upisu treće, kažeš da si položio te predmete, i gledaš ih kao izborne predmete, ne upisuješ ih u index i ne plaćaš ih. osim ako upisuješ meni se čini upravno ekonomski smjer, tamo je ekonomika jedna od predmeta, pa će ti se to priznati, ali onda moraš izabrati i jedan izborni predmet. imat ćeš dakle upis treće (i) predmete smjera bez izbornih predmeta, odnosno (ii) ako upisuješ upravno-ekonomski, onda dva predmeta iz tog smjera i odabereš jedan izborni predmet. nadam se da sam bila jasna.
arhivistika i uredsko poslovanje su otišli u povijest ovog fakulteta, i tu ti se nema što priznati jer se kao predmeti više ne pojavljuju u bolonjskom programu.
Imam i ja slično pitanje ... Ako imam 34,5 bodova s druge , moram prebaciti 25,5 u treču, a sa starog programa imam položenu ekonomiku i javne odnose zanima me jel ih onda mogu piati kao izborne i ako ih uzmem kao izborne jel mi se oni računaju pod ovu kvoti do 60 bodova od 25,5 ili imam pravo upisati još nešto do 10 bodova ?

Tončica

ne pišeš ih kao izborne. ne pišeš izborne uopće, već dođeš tamo s facom kao da sviraš u heavy metal bendu, kažeš da si položila te predmete (javne odnose i ekonomiku), i želiš da ti se priznaju kao izborni. s tim da paziš da ne upisuješ upravno-ekonomski smjer, tamo je ekonomika. ako to upišeš, ne upisuješ ekonomiku,ali izabireš onda jedan izborni iz liste ponuđenih. ajd fakat nazovite Sanju, ali prema iskustvu više članova s kojima sam razgovarala, to je tako bilo prijašnjih godina (plus minus zla faca na vama). zanima me zbog javnih odnosa. kao izborni, znam da se može izabrati jedan predmet smjera, to ti je defacto ekonomika.

a-ha! našla sam:

OBAVIJEST - JAVNI ODNOSI U UPRAVI - zamjena ispita 08.06.2011. u 12:13
Uređeno: 08.06.2011. u 12:14

Obavještavamo vas da su dekan Veleučilišta prof. dr. sc. Ivan Koprić i pročelnica, prof. dr. sc. Gordana Marčetić, odlučili, da svi studenti iz starog programa, kojima rok za diplomiranje ističe 30. rujna 2011., moraju predmet Javni odnosi u upravi (ako ga nemaju položenog), zamijeniti jednim od izbornih predmeta ili jednim predmetom smjera, s liste iz Bolonjskog nastavnog plana i programa.

Ispit Javni odnosi u upravi ne može se polagati iz razloga što iz navedenog predmet nema predmetnog nastavnika.

T a j n i š t v o

to još uvijek stoji kao obavijest. ignorirajte 2011 godinu, jer se ta obavijest pisala te godine.

martina1

u treću godinu se može prenositi jedan predmet iz druge godine? u mom slučaju bi to bilo građansko...i po tome ja upisujem 66.5 boda, jel tak?

martina_sk

Administrator
molila bih isto ako netko zna odgovor i hvala unaprijed. upisujem samo tri ispita iz treće praksu i diplomski izvanredno dali je to 50 kn po bodu ili 80 kn.
ako si apsolvent onda je 50 kn, a apsolvent si ako si već jednom upisao te predmete.

marina3

imam pitanje, ak uzmem za izborne neke predmete smjera, predavanja su u ljetnom semestru? ili mogu i u zimskom odslusat to i pokupit potpis? hvalaa

lucijus

ako si apsolvent onda je 50 kn, a apsolvent si ako si već jednom upisao te predmete.
A ja bi upisala Završni rad i Radno i socijalno pravo..znam da nije ispit sa treće godine ali sve ostalo sam riješila , to mi je jedino ostalo. Da li ja onda upisujem apsolventsku ili?

IHUZEJ

ProŠle godine sam upisala drugu godinu i parcijalu treĆe nisam jedino upisala diplomski i praksu sad su mi ostala tri ispita i koja moram ponovno upisati i naravno diplomski dali ja mogu sad upisat apsolventsku dali netko zna?

vina

ProŠle godine sam upisala drugu godinu i parcijalu treĆe nisam jedino upisala diplomski i praksu sad su mi ostala tri ispita i koja moram ponovno upisati i naravno diplomski dali ja mogu sad upisat apsolventsku dali netko zna?
mislim da ne možeš, moraš upisati čistu treću, jer ju nisi nikako upisivala.

martina_sk

Administrator
A ja bi upisala Završni rad i Radno i socijalno pravo..znam da nije ispit sa treće godine ali sve ostalo sam riješila , to mi je jedino ostalo. Da li ja onda upisujem apsolventsku ili?
ne znam.

imam pitanje, ak uzmem za izborne neke predmete smjera, predavanja su u ljetnom semestru? ili mogu i u zimskom odslusat to i pokupit potpis? hvalaa
ako uzmeš predmet smjera odslušaš ga kad su predavanja i ostalima, znači u zimskom semestru i onda dobiješ potpis. a kao možeš ga polagati tek nakon ljetnog semestra jer tad si ga upisao (tako mi je rekla sanja iz referade) ali dosta ljudi je polagalo i ranije bez problema.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks