ne pišeš ih kao izborne. ne pišeš izborne uopće, već dođeš tamo s facom kao da sviraš u heavy metal bendu, kažeš da si položila te predmete (javne odnose i ekonomiku), i želiš da ti se priznaju kao izborni. s tim da paziš da ne upisuješ upravno-ekonomski smjer, tamo je ekonomika. ako to upišeš, ne upisuješ ekonomiku,ali izabireš onda jedan izborni iz liste ponuđenih. ajd fakat nazovite Sanju, ali prema iskustvu više članova s kojima sam razgovarala, to je tako bilo prijašnjih godina (plus minus zla faca na vama). zanima me zbog javnih odnosa. kao izborni, znam da se može izabrati jedan predmet smjera, to ti je defacto ekonomika.
a-ha! našla sam:
OBAVIJEST - JAVNI ODNOSI U UPRAVI - zamjena ispita 08.06.2011. u 12:13
Uređeno: 08.06.2011. u 12:14
Obavještavamo vas da su dekan Veleučilišta prof. dr. sc. Ivan Koprić i pročelnica, prof. dr. sc. Gordana Marčetić, odlučili, da svi studenti iz starog programa, kojima rok za diplomiranje ističe 30. rujna 2011., moraju predmet Javni odnosi u upravi (ako ga nemaju položenog), zamijeniti jednim od izbornih predmeta ili jednim predmetom smjera, s liste iz Bolonjskog nastavnog plana i programa.
Ispit Javni odnosi u upravi ne može se polagati iz razloga što iz navedenog predmet nema predmetnog nastavnika.
T a j n i š t v o
to još uvijek stoji kao obavijest. ignorirajte 2011 godinu, jer se ta obavijest pisala te godine.