Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
znat će se za kojih 10 dana. vrijeme je ispitnih rokova.Zna li se kad će biti? Do kad će trebati platiti školarinu?
Super. Hvala!znat će se za kojih 10 dana. vrijeme je ispitnih rokova.
nećeš moći polagati ispiteMože pomoć, ako ne upišem ljetni semestar 3.godine, da li ću moći polagati ostale ispite koji su mi ostali iz 2.godine. Izvanredni sam student.. ako netko zna, bila bih zahvalna![]()
čak ni ako sam upisala pad druge godine, i ovo bi mi bio prvi upis predmeta sa treće godine? Izvinjavam se na gnjavaži..nećeš moći polagati ispite
to su oni predmeti koji su već trebali biti položeni i koje ponovo upisuješZna li itko što znači ako su neki predmeti u studomatu plavi i prekriženi?
Hvalato su oni predmeti koji su već trebali biti položeni i koje ponovo upisuješ
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.