Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Jednu godinu možeš pasti i studirat na račun ministarstva-upisuješ pad,i tek ako u sljedećoj godini ništa ne napraviš gubiš pravo na besplatno tj.morat ćeš platit godinu!Mene zanima koliko god. možeš besplatno studirat uz potporu minst?uz padove...
Mislim da ti se produženje plaća isto kao i kad si je upisivala,čini mi se 1950 kn,to je sa školarinom i upisninom.Druga je stvar ako ti je ostao samo diplomski.hej ja sam sada na jesen upisala apsolventsku pa me zanima koliko plaćam produženje sada na jesen ako sam za osobne potrebe .)
U sličnoj sam situaciji,mislim da se za upis parcijale treba skupit 31 bod,ali negdje ima tema o tome na forumu tj.u prijašnjim postovima...naravno u ove bodove ne ulazi politologija koja nam je samo razlika.Hello ,ekipo, pomagajte tko zna??
Izvanredni sam student , upisala sam 2-u godinu drugi puta, po starom sam modelu bila pa me ekipa s faksa (ne znam zašto si daju to pravo) prebacila na bolonju, pa me zanima da li mogu sada nakon 2-og puta upisa u 2-u godinu upisati parcijalu 3-e i koji su uvjeti tj. bodovi koje moram skupiti...
Thanky kolegići,
Pridružujem se ovom pitanju... Ako netko zna odgovor,molim neka napiše!Da li se na parcijalu druge može upisati sljedeće godine parcijala treće-bez upisa čiste druge- s time da bi broj bodova trebao biti oko 48(znači riješeni ispiti iz prve i oko 48 bodova za ispite iz druge godine)?
dala sam politologiju kao razliku i rekli su da mi se taj ispit ne računa zato jer je sa prve godine,valjda se računa samo ako si na prvoj godinima otkud to??
svi se predmeti računaju, za ovo prvi put čujem, ja sam upisivala parcijalu druge, i dala sam bila politologiju i računalo mi se tih 7 bodova...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.