AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

BOZICA

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hello ,ekipo, pomagajte tko zna??

Izvanredni sam student , upisala sam 2-u godinu drugi puta, po starom sam modelu bila pa me ekipa s faksa (ne znam zašto si daju to pravo) prebacila na bolonju, pa me zanima da li mogu sada nakon 2-og puta upisa u 2-u godinu upisati parcijalu 3-e i koji su uvjeti tj. bodovi koje moram skupiti...

Thanky kolegići,

londres

Da li se na parcijalu druge može upisati sljedeće godine parcijala treće-bez upisa čiste druge- s time da bi broj bodova trebao biti oko 48(znači riješeni ispiti iz prve i oko 48 bodova za ispite iz druge godine)?

mica

hej ja sam sada na jesen upisala apsolventsku pa me zanima koliko plaćam produženje sada na jesen ako sam za osobne potrebe .)

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mene zanima koliko god. možeš besplatno studirat uz potporu minst?uz padove...
Jednu godinu možeš pasti i studirat na račun ministarstva-upisuješ pad,i tek ako u sljedećoj godini ništa ne napraviš gubiš pravo na besplatno tj.morat ćeš platit godinu!

hej ja sam sada na jesen upisala apsolventsku pa me zanima koliko plaćam produženje sada na jesen ako sam za osobne potrebe .)
Mislim da ti se produženje plaća isto kao i kad si je upisivala,čini mi se 1950 kn,to je sa školarinom i upisninom.Druga je stvar ako ti je ostao samo diplomski.

Hello ,ekipo, pomagajte tko zna??

Izvanredni sam student , upisala sam 2-u godinu drugi puta, po starom sam modelu bila pa me ekipa s faksa (ne znam zašto si daju to pravo) prebacila na bolonju, pa me zanima da li mogu sada nakon 2-og puta upisa u 2-u godinu upisati parcijalu 3-e i koji su uvjeti tj. bodovi koje moram skupiti...

Thanky kolegići,
U sličnoj sam situaciji,mislim da se za upis parcijale treba skupit 31 bod,ali negdje ima tema o tome na forumu tj.u prijašnjim postovima...naravno u ove bodove ne ulazi politologija koja nam je samo razlika.

Željkica

Da li se na parcijalu druge može upisati sljedeće godine parcijala treće-bez upisa čiste druge- s time da bi broj bodova trebao biti oko 48(znači riješeni ispiti iz prve i oko 48 bodova za ispite iz druge godine)?
Pridružujem se ovom pitanju... Ako netko zna odgovor,molim neka napiše!

myra

teško da se to tak može, ali i ja bi htjela znati sigurno...mislim, bilo bi idealno, ali čini mi se da je ipak prelako da bi bili moguće... :D

Nela

može se, jer ti moraš skupiti 31 bod za parcijalu
bez obzira, znači ideš iz parcijale u parcijalu

marti

pozdrav,imam jedno pitanje...redovni sam student uz plaćanje i upisala sam prošle godine parcijalu druge...s druge godine nisam ništa dala a s prve mi je ostalo financiranje i uvod,nauka sam dala...i šta sad ako nedaj bože ne položim financ. i uvod do jeseni šta upisujem? hoće li me prebaciti na vanredno ili? hvala unaprijed...

majolada

ako položiš barem jedan od tih dva ispita upisuješ normalno drugu godinu a ako ne položiš ni jedan onda ponavljaš parcijalu i prebacuju te na izvanredne

micek

jel to stvarno istina da se politologija tj. tih 7 ects) , ne racuna u parcijalu , da je to samo ispit razlike

Andreja

ma otkud to??
svi se predmeti računaju, za ovo prvi put čujem, ja sam upisivala parcijalu druge, i dala sam bila politologiju i računalo mi se tih 7 bodova...

Adriana

ma otkud to??
svi se predmeti računaju, za ovo prvi put čujem, ja sam upisivala parcijalu druge, i dala sam bila politologiju i računalo mi se tih 7 bodova...
dala sam politologiju kao razliku i rekli su da mi se taj ispit ne računa zato jer je sa prve godine,valjda se računa samo ako si na prvoj godini :)

micek

pa ja isto mislim da bi se taj ispit trebao priznati za parcijalu , bez obzira sto je to razlika , ja to isto prvi puta cujem pa sam sva zbunjena, meni u referadi to nitko nije spomenuo samo da taj ispit moram prvi poloziti ,a onda ostale

lion_zg

to se vjerojatno odnosilo na one koji su sa starog programa prelazili na bolonju,a politologiju su davali u drugoj godini,znači ne u sklopu prve,nego druge god i to kao ispit razlike

Tihana I.

DA.tko god je prelazio na bolognu politologiju je polagao kao razliku,tako da mu se kod upisa u sljeeću godinu politologija ne broji,a za parcijele ne znam..

micek

ima li netko iz iskustva da zna , tko je upisivao parc. 3god. jel se ta politologija prizna ili ne

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks