moonshadow
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
izvanredno sam upisana od ove godine,u slučaju di ostanu ustav,nauka i financije,da li išta mogu upisati iz druge godine i koje ispite?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Upisuješ samo ta 3 predmeta i ne možeš ništa upisati sa 2. godine.izvanredno sam upisana od ove godine,u slučaju di ostanu ustav,nauka i financije,da li išta mogu upisati iz druge godine i koje ispite?
pozz, imam jedno pitanjce. izvanredan sam student i pošto jedna god traje 2, da li ja u slučaju davanja ispita u roku 1 god smijem upisat tad i novu godinu. unaprijed zahvalna.
šta nije 31 bod i više ??? :crying2::crying2::crying2:Samo da potvrdim, ako imam upisanu parcijalu druge, onda parcijalu trece mogu upisati jedino ako ocistim prvu i imam iz druge godine 32 ili vise bodova??
Je, 31 i više:wink5:šta nije 31 bod i više ??? :crying2::crying2::crying2:
svi studenti...mogu prijaviti više ispita...taj dekanski,da li mogu izaci svi studenti i prijaviti vise ispita za taj rok ili na dekanski idu samo studenti kojima fali 1 ispit do parcijale ili 1 ispit do uvjeta...Hitno je...Hvala unaprijed...Pozdrav
placas 3600 knImam pitanje-znaći ako imam 31 bod i više mgu upisat parcijalu treće,koliko plaćam,izvanredno studiram...potrudit ću se ja dati još ispita,ali čisto da znam?
Ako misliš da ti se tih 5 bodova zbraja pri upisu u treći-ne ali se prizna kao položen predmet smjera ili izborni.Pretpostavljam da imaš položenu Ekonomiku poduzeća(ja imam).bok! kod ovih predmeta smjera , tu svaki predmet nosi 5 ects, ja imam od prije polozen 1 predmet , jel se on priznaje kod upisa parcijale 3-ce god.
za upis parcijale treće godine uzimaju se u obzir položeni ispiti 2.godine (31 ects bod).bok! kod ovih predmeta smjera , tu svaki predmet nosi 5 ects, ja imam od prije polozen 1 predmet , jel se on priznaje kod upisa parcijale 3-ce god.
imaš položen ekonomiku i taj ti se prizna bilo kao jedan od predmeta smjera ili kao izborni. nema veze sa ostalim predmetima što se tiče priznavanja bodova.kao što je kolegica ispod rekla, imaš jedan ispit manje za položiti na trećoj godini.da ekonom.poduz. je polozen , sto to znaci da ti svi predmeti moraju biti polozeni (sva tri) da bi se bodovi priznali
mislis i da se izborni ne priznaje
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.