Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ali meni sad nije jasno zašto nas uopće sile na tu razliku po bolonji kad još duže vrijeme neće biti tih famoznih 3+2?što se uopće događa baš i nisam u toku zbog čega se pripajamo pravnom fakultetu...hvala na info...eto jučer je prof. Marčetić rekla da smo od iduće akademske 2011/2012 u sklopu PF, tj. još treba samo neke tehničke stvari riješiti, u biti ništa se ne mijenja ostaje sve po starom isti prof, ista zgrada...:laughing:što se tiče 3+2, to je isto u planu samo nije da ćemo baš svi na to masovno hrliti jer će postojati najvjerovatnije kvote i određeni uvjeti za upis...a kad se i to završi opet će ostati problem zaposlenja jer to kod nas nije još prepoznato uz pravnike i ekonomiste tako da će sigurno proći još desetak godina dok ne zaživi :wink5:
Ja u Skandinaviju! ASAP!Ljudi jedina mogućnost,ako nema posla u Hrvatskoj ja selim za Njemačku![]()
Švicarsku ili Austriju
na mojoj od 2007 piše društveno veleučilište zagreb - upravni odjelTek sam nedavno vidio da na iksici piše PF kao matični fakultet,a ne DVZ.
Ljudi lažu kada kažu da je sreća u tri stvari; dobroj ženi, gitari i bogatom tati koji uvijek nešto radi...Ljudi lažu.
Moraju davati informacije, barem kolegama iz udruge da bi nas na kraju oni mogli obavijestiti što se događa...pa i ne mislim samo na ovu situaciju nego i na sve ostalo. Udruga je kao nekakav posrednik između nadležnih i studenata, zar ne?:wink5:Pod uvijetom da 'nadležni s faksa' barataju ikakvim pouzdanim informacijama ili da ih stvarno žele podijeliti, jer izvlačenje iz njih je ravno izvlačenju državne tajne ili slično tomu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.