AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

U sklopu Pravnog?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Ninek

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Info o pripajanju PFZG-u

Mene samo zanima kojim se to krugovima kreće Krešo pa s tolikom sigurnošću izjavljuje i kontinuirano ponavlja svoje viđenje nastale situacije?
Jesi ti možda u odboru? Ako jesi onda tak napiši pa da znamo za ozbač a ne ovak lupetat. Jedno je vlastito mišljenje, a drugo su teške negacije koje nemaju temelja.

Tompa

Ova curka s avatara od Marionette baš nikakve šamse nema za wet shirt contest; kaj veliš Ninočka?

Ninek

Ova curka s avatara od Marionette baš nikakve šamse nema za wet shirt contest; kaj veliš Ninočka?
nope, eventualno se može prijavit za nošenje modnih revija u hrvatskoj, novi hit su transrodne osobe.

btw tu si mi došao
att a u birtiji te nema

Horiemon

Kronično vaš, 0-24

Mene samo zanima kojim se to krugovima kreće Krešo pa s tolikom sigurnošću izjavljuje i kontinuirano ponavlja svoje viđenje nastale situacije?
Jesi ti možda u odboru? Ako jesi onda tak napiši pa da znamo za ozbač a ne ovak lupetat. Jedno je vlastito mišljenje, a drugo su teške negacije koje nemaju temelja.
mali provokator. ;) pusti nek se zabavlja.

Ninek

mali provokator. ;) pusti nek se zabavlja.
pomislio bi čovjek da su takve izjave utemeljene nekim saznanjima (po mogućnosti iz prve ruke), pa mi je nepošteno da nas onda ne informira s obzirom da je sveprisutan na forumu.

Andrej21

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

pomislio bi čovjek da su takve izjave utemeljene nekim saznanjima (po mogućnosti iz prve ruke), pa mi je nepošteno da nas onda ne informira s obzirom da je sveprisutan na forumu.
:crazy:Krešo sigurno zna.Pošto ide na kavicu sa profesorima pa mu kažu hehe...xd

patti

Mene samo zanima tko su naši studentsku predstavnici i što rade, zašto se ne oglase i upute nas u situaciju kakva je sada, mislim koliko ljudi na upravnom koji nisu na forumu
uopće zna što se događa. Imam dojam da nas stalno dovode na gotov čin i da se mi moramo sa svime što oni smisle složiti (iako ovo pripajanje vidim kao pozitivan pomak i rješavanje situacije oko statusa i nastavka školovanja). Postoji nešto što se zove udruženo djelovanje, pravo na informacije i kvragu ako treba i neka akcija, sve što ove godine koje studiram primjećeujem jednu pasivnost i nezainteresiranost za bilo kakvo iskazivanje bunta, za bilo kakav oblik pritiska. Jedino za što se uspiju naši predstavnici izboriti jest dekasnki rok (možda sam u krivu, eto ispričavam se unaprijed ako su učinili više) za koji mislim da ionako imamo pravo pošto imamo samo jedan rok u 6. mjesecu, a ne dva kao većina.

redruM

Oke šokre trolla konstanto i dobit će ban, al ko veli da nas i hannibal nije isto strollo?:D

hedviga

da, nadamo se ,samo me zanima na kojima će to točno radnim mjestima raditi specijalisti javne uprave ? i ako se osnuje takav studiji?
A vjerujem da hoće...
o pa napredujemo
pomak
mi VJERUJEMO da će se +2 ustanoviti, WOOOW
ali sad opet tugaljimo i čemerimo o tome gdi bumo radili
pa ak za isto radno mjesto konkuriraju ing.stočarstva, pov.umjetnosti i prof.tjelesnog onda bumo i mi našli svoje mjesto pod suncem

ma ja opće ne bi upisivala taj BEDASTI +2 jer NEEEEMAAA NADEEEEE ZA NAAAAS :tongue2::tongue2:

mica

ej pitanjce jedno pošto je sve to nekako povezano ja sam stari program i imam još 4 komada za dat među kojima je građansko,pa me zanima ako ne dam do kraja 9 mjeseca tj,ako ne diplomiram upisujem razliku po bolonji koja je 6 predemta a npr.ako do tada uvedu te +2 tj.da se s njom krene od 2011/2012 hoću li je ja morat upisati ili ću moći samo razliku položit iako mi to nema logike zato ja glasujem da još ne uvedu te +2 jer ne vjerujem da će mi ić u korist a studiram brate mili još od davne 2004 e pa još 2,3 godine mi se neće dat:(

majolada

ej pitanjce jedno pošto je sve to nekako povezano ja sam stari program i imam još 4 komada za dat među kojima je građansko,pa me zanima ako ne dam do kraja 9 mjeseca tj,ako ne diplomiram upisujem razliku po bolonji koja je 6 predemta a npr.ako do tada uvedu te +2 tj.da se s njom krene od 2011/2012 hoću li je ja morat upisati ili ću moći samo razliku položit iako mi to nema logike zato ja glasujem da još ne uvedu te +2 jer ne vjerujem da će mi ić u korist a studiram brate mili još od davne 2004 e pa još 2,3 godine mi se neće dat:(
pošto je 3+2 ti nisi obavezna ići na te dvije godine makar te prebacili na bolonju jer dobiš titulu i nakon 3 i nakon još 2,kad bi na primjer bilo 5+0 ko na pravu onda bi morala ići svih 5 godina da dobiš diplomu

mica

Ako se do 2015. godine pripojimo pravnome fakultetu i dobijemo te dodatne dvije godine, skinut ću se gol i prošetati Gundulićevom od Varšavske do Masarykove.

Nemoj bit naivni i vjerovati nekakvim studentskim predstavnicima da rade nešto za nas ili za nekoga.
Nitko ništa ne radi i ovakvo stanje odgovara svima i ovakvo stanje će biti još pet, šest godina, ako ne i cijelo desetljeće.
Stalno neke priče, a nikada ništa konkretno. Riječi su lažne, djela su istinita.
hi hi hihi!:)

Tompa

Hanibal je sve lepo rekel. Sve će ić u etapama. Ko ulazak u Europsku ujnu (kak bi Ninočka reklakazala).
Jebate, još ćemo morat potpisivat sporazum o stabilizaciji i pridruživanju!
Jedino mi još niko nije pojasnil (Robi hvala kaj si luknuo u rječnik) kaj znači dogledno vrijeme. Možte bit mrvicu precizniji? Dogledno vrijeme = večeras, preksutra, za dve godine, pet godina?

Ako se do 2015. godine pripojimo pravnome fakultetu i dobijemo te dodatne dvije godine, skinut ću se gol i prošetati Gundulićevom od Varšavske do Masarykove.
Sve me neka zimica trese od same pomisli na taj prizor. Pliz nemoj. Kaj mi nije dost ovaj Marionettin hermafrodit?

ma ja opće ne bi upisivala taj BEDASTI +2 jer NEEEEMAAA NADEEEEE ZA NAAAAS :tongue2::tongue2:
Ja bi se Hedy darling baš upiso tak da možemo i nadalje trkeljat tu po forumu i vadit mast Ninočki i ostalim adminima koji bogohulno našu konstruktivnu raspravu nazivaju spemanjem :tongue2:.

P.S. Hanibalu ste svi stisli hvala a ruka bi vam se osušila da to isto kresnete i meni. Štel bi naime doć do 200, ak me razmete. Hvala.

Andrej21

Nemoj bit naivni i vjerovati nekakvim studentskim predstavnicima da rade nešto za nas ili za nekoga.
Nitko ništa ne radi i ovakvo stanje odgovara svima i ovakvo stanje će biti još pet, šest godina, ako ne i cijelo desetljeće.
Stalno neke priče, a nikada ništa konkretno. Riječi su lažne, djela su istinita.
:crazy::crazy:Nikad ne reci nikad heheh...xd
Kako je u Splitu,Rijeci i Osijeku jedino kod nas nije:confused2:

Andrej21

Skupljanje potpisa oko dekanskoga roka je jedan običan cirkus jer ionako svi znamo da se svake godine odobri taj dodatni rok, bez obzira na količinu potpisa.
Što nam govori da studentski predstavnici ne rade ama baš ništa.
:crazy:pitam se ko njih stavlja na poziciju ehhe...xd
Lijenčine sram ih bilo

karosa

eto jučer je prof. Marčetić rekla da smo od iduće akademske 2011/2012 u sklopu PF, tj. još treba samo neke tehničke stvari riješiti, u biti ništa se ne mijenja ostaje sve po starom isti prof, ista zgrada...:laughing:što se tiče 3+2, to je isto u planu samo nije da ćemo baš svi na to masovno hrliti jer će postojati najvjerovatnije kvote i određeni uvjeti za upis...a kad se i to završi opet će ostati problem zaposlenja jer to kod nas nije još prepoznato uz pravnike i ekonomiste tako da će sigurno proći još desetak godina dok ne zaživi :wink5:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks