ma neće se nastava odvijat na stranom jeziku,ali bit će više zastupljeni predmeti na engleskom,prema tome logično je da traže poznavanje nekog jezika. Sve sam te informacije dobila od tete iz referade kad sam se upisivala u 3.god znači prije nekoliko dana.Sve sam ispitala što me je zanimalo i podjelila s vama. Ja sam očekivala da ćemo dobit s 4. i 5. god diplomu sveučilišnog studija,ali nećemo. Jedino što se može napravit je nastavit studirat na nekom sveučilišnom studiju ,ako baš želimo takvu diplomu,ali s tim da krećemo od 4. god + 5 god na tom sveučilišnom studiju. I upravo zbog te razlike u veleučilištu-sveučlištu,na našem upravnom studiju moraš završit 5 godina,da bi mogao nastavit od 4.god npr. na pravu. A s završene naše 3 godine na koji god faks dođeš možeš se upisati samo bez prijemnog a inače krećeš od prve godine.
možete mi vjerovat ,a i ne morate,ja sam pitala tetu u referadi i stvarno se potrudila da mi sve objasni. Uglavnom teta Sanja iz sobe 3,tako mi je rekla ,pitajte ju sami ako hoćete. Ja sam samo htjela znati da li mi se to isplati nastavit i plaćat,jar imam upisanu pauzu 4.god na pravu,pa me konkretno zanimalo šta dobivam s tom 4 i 5 god.