Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Oprosti a koji si smjer upisala :shocked:i kakvi su ti ispiti općenito.. ja bih sad u 9 upisala tu razliku ali ne znam što bi...nekako sam za međunarodni zainteresirana!!!Upravni pravnik sam. Polažem razliku ispita i nadam se da ću moći kada diplomiram upisati dalje specijalistički studij. Radim u državnom upravi, na poslovima upravnog pravnika pa me interesira ovaj studij i nastavak na (+2) specijalističkom studiju.
Upisala sam organizacijsko-menađerski smjer. Rečeno mi je da je on kao najlakši, nisam sigurna. Ako te interesira međunarodni upiši ga.Oprosti a koji si smjer upisala :shocked:i kakvi su ti ispiti općenito.. ja bih sad u 9 upisala tu razliku ali ne znam što bi...nekako sam za međunarodni zainteresirana!!!
svakako, već je u planu, bez brigePošto je u ponedjeljak sjednica senata Veleučiliša, možda je to mjesto gdje bi se moglo postaviti pitanje od strane studentskih predstavnika o pokretanju specijalističkog studija pa da se i o tome dobiju neke informacije???
Nikakva greška u komunikaciji. Doslovce je tako rekla. Citirao sam ju. Rekla je da su oni tolko krvi i suza prolili za tu priču... Imam osjećaj da im je već dosta svega i da će, ako ne bude ništa sljedeće godine, jednostavno odustat.Ček ček
Jel došlo do greške u komunikaciji možda kod ove rečenice jer mi je tlak odma naraso kad sam vidio...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.