AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Tribina o nastavku Upravnog studija

sanja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dali netko ima informaciju o mogucnosti besplatnog +2 programa za one s boljim prosjekom? ili barem neki popust. i koliki bi taj prosjek trebao biti?

lara

Upravni pravnik sam. Polažem razliku ispita i nadam se da ću moći kada diplomiram upisati dalje specijalistički studij. Radim u državnom upravi, na poslovima upravnog pravnika pa me interesira ovaj studij i nastavak na (+2) specijalističkom studiju.

jtiric

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Upravni pravnik sam. Polažem razliku ispita i nadam se da ću moći kada diplomiram upisati dalje specijalistički studij. Radim u državnom upravi, na poslovima upravnog pravnika pa me interesira ovaj studij i nastavak na (+2) specijalističkom studiju.
Oprosti a koji si smjer upisala :shocked:i kakvi su ti ispiti općenito.. ja bih sad u 9 upisala tu razliku ali ne znam što bi...nekako sam za međunarodni zainteresirana!!!

lara

Oprosti a koji si smjer upisala :shocked:i kakvi su ti ispiti općenito.. ja bih sad u 9 upisala tu razliku ali ne znam što bi...nekako sam za međunarodni zainteresirana!!!
Upisala sam organizacijsko-menađerski smjer. Rečeno mi je da je on kao najlakši, nisam sigurna. Ako te interesira međunarodni upiši ga.
S obzirom da sam upisala ovaj studija 80-ih godina imam veliku razliku ispita. Neke ispite polagala sam ponovno npr. njemački I i II, ustav, upravno, praksa, i dr. Tko je studirao tri godine ima puno manju razliku.
Raspitaj se da li možeš upisati razliku. MOj savjet ti je da ju upišeš, bez obzira da li ćeš nastaviti studij ili ne.
Kada budeš tražila posao poslodavac će davat prednost posao osobama koje imaju završen studij po Bolonji.

kitty

jel ima ko neke nove informacije...vezi nastavka studija...bilo sta...neku naznaku da ce se to desiti ubrzo...:))) pozz

Pontifex

Pošto je u ponedjeljak sjednica senata Veleučiliša, možda je to mjesto gdje bi se moglo postaviti pitanje od strane studentskih predstavnika o pokretanju specijalističkog studija pa da se i o tome dobiju neke informacije???

Nela

Pošto je u ponedjeljak sjednica senata Veleučiliša, možda je to mjesto gdje bi se moglo postaviti pitanje od strane studentskih predstavnika o pokretanju specijalističkog studija pa da se i o tome dobiju neke informacije???
svakako, već je u planu, bez brige
ako saznamo nešto korisno svakako ćemo vam reći

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Nema novosti u vezi specijalističkog, nažalost.
Sljedeća sjednica bi trebala biti u 10.mj. ako se ne varam. Možda se do tada nešto pokrene (optimistica).

Martina

Jedino što je sigurno da ove godine neće biti ništa od toga jer sam čula Sanju dok je pričala jednoj curi na upisima a nadajmo se da će se već sljedeće oformiti.

Tompa

Priupitao sam prof. Marčetić hoće li što biti od toga sljedeće godine (2010/11) - rekla mi je da ako ne bude sljedeće godine da onda uopće ni neće bit. Inače, Veleučilište od 2. mjeseca nije dobio nikakvu povratnu informaciju od nadležnih institucija.
Ako se to dogodi, svima koji su završili ovaj trogodišnji studij zatvorene su mogućnosti daljnjeg školovanja (osim na privatnim papazjanijama koje jako puno koštaju a ne vrede niš).

redruM

Ček ček

ako ne bude sljedeće godine da onda uopće ni neće bit
Jel došlo do greške u komunikaciji možda kod ove rečenice jer mi je tlak odma naraso kad sam vidio...

Se ima u planu koja nova "tribina"?

Tompa

Ček ček
Jel došlo do greške u komunikaciji možda kod ove rečenice jer mi je tlak odma naraso kad sam vidio...
Nikakva greška u komunikaciji. Doslovce je tako rekla. Citirao sam ju. Rekla je da su oni tolko krvi i suza prolili za tu priču... Imam osjećaj da im je već dosta svega i da će, ako ne bude ništa sljedeće godine, jednostavno odustat.

Nela

znate i sami da su rekli da sad više ništa ne ovisi o njima
trebaju se imenovati recenzenti koji trebaju dati mišljenje
sve ovisi da li će drugi dati pozitivno mišljenje
koliko sam ja shvatila

Claire

Zanima me jel netko dobio na kućnu adresu letak od Centra za intelektualni kapital o utemeljenju specijalističkog diplomskog stručnog studija u trajanju od dvije godine? Studij se zove Kreativni menadžment procesima, traje dvije godine, jedino ne piše cijena studiranja. Ima li netko saznanja o tome kaj je to? Jer ak budem čekala specijalistički na našem faksu dočekat ću starost..

lila_887

pa očito nekom nije u interesu da se te dvije godine uvedu i da mi studenti dobijemo mogućnost nastavka studija... jer ovo sve kaj više čitam ne znam kaj bi si mislila i rekla drugo osim toga.. baš nam je krasna, da ne može bit krasnija država i obrazovanje i sve!! više nemam nikakvog optimizma, ispario je do kraja!!

Ivy

Admin
iduca godina je 2009/2010 zar ne?
a godina iza nje je 2010/2011...
tako da ovo sto je receno za 10/11
je u neku ruku realno

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks