Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mozda je sad promocija samo za novi program...Da li znas sto ce pisati na diplomi DVZ ili PF s obzirom da je sad PF?ma ne brinite - stvarno mislim da će svi dobit poziv... to je tek drugi petak tak da jos ima vremena...
inace, ja sam po novom programu... i da, promocija je u gundulicevoj, dvorana IV/I. kat
e to ti ne znam. pretpostavljam da ipak DZV jer mi je tak i na pozivu kojeg sam dobila ...Mozda je sad promocija samo za novi program...Da li znas sto ce pisati na diplomi DVZ ili PF s obzirom da je sad PF?
Hvala. Ici do referade pa pitati, moguce da je sad promocija samo za novi program.e to ti ne znam. pretpostavljam da ipak DZV jer mi je tak i na pozivu kojeg sam dobila ...
dvorana IV, 1.kat gunduliceva 10, 14:30h, 9.12 2011gdje će biti promocija, u gundulićevoj ili na tmt?
ja samo znam da nemamo halju niti kapicu i da nije ništa previše svečano! nažalostI, kako izgleda promocija na našem faxu?
Jel mi imamo uopće onu halju i kapicu?![]()
Dolaze li prijatelji, familija... ?
:O ajme,nemoj zezat???pa kako to,za šta dajem novce da na kraju nemogu dobit ni kapicu...ja samo znam da nemamo halju niti kapicu i da nije ništa previše svečano! nažalost
Znam da na nekim drugim fakultetima (poput FKIT-a, Fakultet kemije i kemijskog inženjerstva) također nakon prve tri godine ne dobivaju kapice i halje, jer se to kao ne dobiva po pravilu nakon što završiš samo za prvostupnika, nego tek kad završiš 5 godina. No, neki fakulteti su to valjda uveli nakon tri godine kako bi bilo svečanije... Malo sam se raspitivala po drugim fakultetima, pa evo, da znate.. .:O ajme,nemoj zezat???pa kako to,za šta dajem novce da na kraju nemogu dobit ni kapicu...
Sa Božjom pomoći neka bude i kod nasZnam da na nekim drugim fakultetima (poput FKIT-a, Fakultet kemije i kemijskog inženjerstva) također nakon prve tri godine ne dobivaju kapice i halje, jer se to kao ne dobiva po pravilu nakon što završiš samo za prvostupnika, nego tek kad završiš 5 godina. No, neki fakulteti su to valjda uveli nakon tri godine kako bi bilo svečanije... Malo sam se raspitivala po drugim fakultetima, pa evo, da znate.. .
Iako, znam pouzdano, da na Ekonomskom fakultetu oni koji su završili stručni studij od 2,5 godine su imali na promociji kapice i halje (bila sam na promociji pa znam) ... i tako... ugl. svaki fax ima svoje. :confused2: :confused2:![]()
Nema to baš veze jel se radi o preddiplomskom ili diplomskom studiju, to ovosi od fakulteta do fakulteta. Mnoga veleučilišta ili visoke škole imaju te kapice, čak i naš studij u nekim gradovima, a promocija je daleko svečanije negoli kod nas.Znam da na nekim drugim fakultetima (poput FKIT-a, Fakultet kemije i kemijskog inženjerstva) također nakon prve tri godine ne dobivaju kapice i halje, jer se to kao ne dobiva po pravilu nakon što završiš samo za prvostupnika, nego tek kad završiš 5 godina. No, neki fakulteti su to valjda uveli nakon tri godine kako bi bilo svečanije... Malo sam se raspitivala po drugim fakultetima, pa evo, da znate.. .
Iako, znam pouzdano, da na Ekonomskom fakultetu oni koji su završili stručni studij od 2,5 godine su imali na promociji kapice i halje (bila sam na promociji pa znam) ... i tako... ugl. svaki fax ima svoje. :confused2: :confused2:![]()
Eto svi želimo kapice i halje nakon mučenja na ovom studiju da neko pozitivno i svečano okruženje imamo na kraju! To bi bilo stvarno lijepo jer ipak smo sad formalno pripojeni Pravnom fakultetu pa bi priličilo da se napravi takva svečanost! Evo apeliram na predsjedništvo i članove udruge studenata javne uprave da se zauzmu za rješavanje tog veoma bitnog pitanja, iako vjerujem da sigurno već jesu. Na 1. ili 2. godini nitko ne razmišlja o promociji (svima puna kapa ispita) ali kad se dođe blizu zadnjeg ispita i obrane većina nas se evo raspituje o promociji i kapicama i da nam to ostane nejljepše sjećanje s fakulteta!Nema to baš veze jel se radi o preddiplomskom ili diplomskom studiju, to ovosi od fakulteta do fakulteta. Mnoga veleučilišta ili visoke škole imaju te kapice, čak i naš studij u nekim gradovima, a promocija je daleko svečanije negoli kod nas.
Dosta studenata je zainteresirano za to, pa možda jednog dana na inicijativu studenata se i učini nešto po tom pitanju.
Slažem se... ujedno me i zanima da li su članovi Udruge pokrenuli pitanje u vezi toga. Većinu mojih kolega bi htjela i kapicu i halju na promociji, i bilo bi super kad bi to imali... Evo, kako mogu ja pridonjeti da se pokrene ta inicijativa za uvođenje halja i kapica? Nažalost, nisam u mogućnosti zbog posla dolaziti na sastanke Udruge... ali prihvaćam ostale prijedloge.Eto svi želimo kapice i halje nakon mučenja na ovom studiju da neko pozitivno i svečano okruženje imamo na kraju! To bi bilo stvarno lijepo jer ipak smo sad formalno pripojeni Pravnom fakultetu pa bi priličilo da se napravi takva svečanost! Evo apeliram na predsjedništvo i članove udruge studenata javne uprave da se zauzmu za rješavanje tog veoma bitnog pitanja, iako vjerujem da sigurno već jesu. Na 1. ili 2. godini nitko ne razmišlja o promociji (svima puna kapa ispita) ali kad se dođe blizu zadnjeg ispita i obrane većina nas se evo raspituje o promociji i kapicama i da nam to ostane nejljepše sjećanje s fakulteta!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.