Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Titula: Stručni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) javne uprave;Hej ljudi, ne znam di da postavim ovo pitanje pa ću ga tu postaviti, dal zna netko koja je skračenica naše titule? Bacc. čega? Dal se piše javne uprave ili ima neko skraćeno ime? Ajde pliz ako netko zna, treba mi za posao.
meni je sanja rekla otprilike na proljeće jer nas se treba sakupiti 35 najmanje, a u 12. mj nas je bilo tek 7 :/ nisi obvezna doći, diplomu možeš podići u referadiovo je nevezano uz diplomski ali ne znam gdje da ovo pitam.
ok dobila sam uvjerenje da sam diplomirala a zena mi je rekla da cu postom dobiti poziv na promociju i da cu tada dobiti diplomu.
pitanje kad bi ta promocija bila(diplomirala sam 18.10) i je li pohadanje iste obavezno?
trebalo bi nas se sakupit 35, a prema mojoj zadnjoj informaciji od prošlog tjedna tek nas je 18 tako da će biti odprilike najesen. nisi obavezna doći, diplomu možeš podići u referadi :wink5:ovo je nevezano uz diplomski ali ne znam gdje da ovo pitam.
ok dobila sam uvjerenje da sam diplomirala a zena mi je rekla da cu postom dobiti poziv na promociju i da cu tada dobiti diplomu.
pitanje kad bi ta promocija bila(diplomirala sam 18.10) i je li pohadanje iste obavezno?
Novce kao i uvijek poklanjaš nekome na fakultetu kojeg boli ona stvar za tvoju promociju.Od svih tih silnih troškova koje moraš podmiriti,profesori kasnije organiziraju domjenke i službena putovanja.:O ajme,nemoj zezat???pa kako to,za šta dajem novce da na kraju nemogu dobit ni kapicu...
nitko me nije doživio već par mjeseci... :mgwhore:Slažem se... ujedno me i zanima da li su članovi Udruge pokrenuli pitanje u vezi toga. Većinu mojih kolega bi htjela i kapicu i halju na promociji, i bilo bi super kad bi to imali... Evo, kako mogu ja pridonjeti da se pokrene ta inicijativa za uvođenje halja i kapica? Nažalost, nisam u mogućnosti zbog posla dolaziti na sastanke Udruge... ali prihvaćam ostale prijedloge.![]()
Ma ne trebamo niti halje niti kapice, nego ta dvorana u Gundulićevoj je sve samo ne za SVEČANU promociju. A kome se obratiti u vezi toga, ne znam, neka netko napiše ako zna više.nitko me nije doživio već par mjeseci... :mgwhore:
izgleda da je većina zadovoljna sa dvoranom IV u Gundulićevoj bez halje i kapice...![]()
Da, meni je ta dvorana isto sve samo NE ZA SVEČANU PROMOCIJU! A halja i kapica bi mi bila samo šećer na kraju!Ma ne trebamo niti halje niti kapice, nego ta dvorana u Gundulićevoj je sve samo ne za SVEČANU promociju. A kome se obratiti u vezi toga, ne znam, neka netko napiše ako zna više.
A koliko smo novca potrošoli za prijavnice i upise + 250 kn za "štampanje svjedodžbe" a sigurna sam da nije vrijedna ni 10 kn osim ako se štampa zlatnim slovima ili swarovski kristalima :tongue2: valjda smo zaslužili barem kapicu?? sad mogu posuditi od pravnika jer smo svi skupa a mogli bi nam posuditi i jednu dvoranu ako nismo dostojni za lisinski :angry: da nam promocija ne izgleda kao komemoracija...Da, meni je ta dvorana isto sve samo NE ZA SVEČANU PROMOCIJU! A halja i kapica bi mi bila samo šećer na kraju!
Ajde, kolege, izborimo se!!!
Ako se sa peticijom možemo izboriti svake godine za dekanski rok, ako su se stari studenti uspjeli izboriti za produženje roka za diplomiranje, zašto ne bismo mi pokrenuli peticiju za promocIJU? Kome se treba obratiti? ???A koliko smo novca potrošoli za prijavnice i upise + 250 kn za "štampanje svjedodžbe" a sigurna sam da nije vrijedna ni 10 kn osim ako se štampa zlatnim slovima ili swarovski kristalima :tongue2: valjda smo zaslužili barem kapicu?? sad mogu posuditi od pravnika jer smo svi skupa a mogli bi nam posuditi i jednu dvoranu ako nismo dostojni za lisinski :angry: da nam promocija ne izgleda kao komemoracija...
nek nam nitko ne zamjeri al samo smo željni dostojanstveno proslaviti kao na svim drugim fakultetima :crying2: :happy:
slažem se,ja sam isto ZA!!! ako se mi nećemo izboriti za to,nitko neće umjesto nas ,a mislim da zaslužujemo dosljednu promociju kao i svaki drugi studenti!!!Ako se sa peticijom možemo izboriti svake godine za dekanski rok, ako su se stari studenti uspjeli izboriti za produženje roka za diplomiranje, zašto ne bismo mi pokrenuli peticiju za promocIJU? Kome se treba obratiti? ???
ajde! AKCIJA! :hebemu:
imate na forumu temu Udruga upravni student pa tamo pitajte.Kad bi nam se barem na forumu obratili predstavnici udruge u vezi toga? Oni bi, pretpostavljam, trebali više znati kako da se izborimo za tu promociju!
Ja nisam zadovoljna sa dvoranom IV u Gudulićevoj, ne samo sa dvoranom, nego sa kompletnom zgradom sa koje godinama "vrišti" isprintano upozorenje "OPREZ OPADA ŽBUKA!" Očito čekaju da nekome padne na glavu ili?? :angry: Sve u svemu sram me pozvat ljude na promociju (unatoč tome što bi morao biti ipak najvažniji događaj) upravo zbog tog rugla od zgrade i dvorane.. Prijašnje genracije su imale u svečanoj dvorani na Pravnom, ne shvaćam zašto su nam to ukinuli??? :angry:nitko me nije doživio već par mjeseci... :mgwhore:
izgleda da je većina zadovoljna sa dvoranom IV u Gundulićevoj bez halje i kapice...![]()
jednostavno zato što na pravni fakultet ne voli, da to tako kažem... ne preferiraju nas. to se očito vidi i iz cijelog zastoja sa specijalističkim.Ja nisam zadovoljna sa dvoranom IV u Gudulićevoj, ne samo sa dvoranom, nego sa kompletnom zgradom sa koje godinama "vrišti" isprintano upozorenje "OPREZ OPADA ŽBUKA!" Očito čekaju da nekome padne na glavu ili?? :angry: Sve u svemu sram me pozvat ljude na promociju (unatoč tome što bi morao biti ipak najvažniji događaj) upravo zbog tog rugla od zgrade i dvorane.. Prijašnje genracije su imale u svečanoj dvorani na Pravnom, ne shvaćam zašto su nam to ukinuli??? :angry:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.