AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

Twity

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li ima netko nova saznanja o tome kad bi mogla biti promocija?
Ja sam bila prošli tjedan kod Sanje i rekla je da ne zna ni od prilike kad će biti promocija, rekla je da ćemo biti obaviješteni. Nadam da će biti u 11.mj.

dorotea

Da li netko zna da li je moguce dobiti diplomu (stari program) i ispravu o pravu korištenja stručnog prvostupnika javne uprave prije promocije?Da li netko ima takvih saznanja?Uvjerenje sam podignula, ali me zanima da li je moguće dobiti diplomu i tu ispravu prije promocije, s obzirom da se ne zna kada ce promocija?Diplomirala sam u 4mj...

tiky

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li netko zna da li je moguce dobiti diplomu (stari program) i ispravu o pravu korištenja stručnog prvostupnika javne uprave prije promocije?Da li netko ima takvih saznanja?Uvjerenje sam podignula, ali me zanima da li je moguće dobiti diplomu i tu ispravu prije promocije, s obzirom da se ne zna kada ce promocija?Diplomirala sam u 4mj...
mislim da bas moras cekat promociju... :/ Al ovo je fakat glupo da im tolko treba za tu promociju! užas!

anamarija5

mislim da bas moras cekat promociju... :/ Al ovo je fakat glupo da im tolko treba za tu promociju! užas!
možda se čak i može..ne znam ja sam bar tak shvatila..par postova više je jedan komentar -

Dragi moji kolege nadam se da vam je bilo lijepo na promociji 8.04. , ja sam se odlučila za mirniju varijantu tj.otić u referadu uzet taj svoj tulac i pozdravit tete u referadi jednom zauvijek.
to je post od kolegice upravnjak od 10.4. ove godine

Andreja

možda se čak i može..ne znam ja sam bar tak shvatila..par postova više je jedan komentar -

Dragi moji kolege nadam se da vam je bilo lijepo na promociji 8.04. , ja sam se odlučila za mirniju varijantu tj.otić u referadu uzet taj svoj tulac i pozdravit tete u referadi jednom zauvijek.
to je post od kolegice upravnjak od 10.4. ove godine
mislim da se može tako samo uzet dan prije promocije ili čak tjedan prije :confused2: raspitaj se za svaki slučaj :happy:

anamarija5

mislim da se može tako samo uzet dan prije promocije ili čak tjedan prije :confused2: raspitaj se za svaki slučaj :happy:
aha ok..sam mi nije jasno onda zašto ako već ne moraš doć na promociju ne možeš uzet svoju diplomu tak..ili ako npr ne želiš promociju..ne znam uglavnom ja sam tek upisala 3.g i riješila tek izborne predmete pa još ni ne razmišljam o promociji =)

Andreja

aha ok..sam mi nije jasno onda zašto ako već ne moraš doć na promociju ne možeš uzet svoju diplomu tak..ili ako npr ne želiš promociju..ne znam uglavnom ja sam tek upisala 3.g i riješila tek izborne predmete pa još ni ne razmišljam o promociji =)
ja sam u istoj situaciji, daleko sam od diplomskog,riješila par ispita iz treće, al pratim temu jer me zanima kak to sve ide, i glupo mi da se toliko treba čekat na to ak ne dolaziš na samu promociju. :angry:

dorotea

Pitala sam gđu u referadi i ne mogu nikako dobiti prije promocije..A to je stvarno glupo.Rekla sam da se javljam na natjecaj gdje uz diplomu traze tu ispravu o pravu koristenja stručnim nazivom prvostupnika.Nevjerovatno da nesto platis i toliko moras cekati, a proslo je više od 7mj od kad sam diplomirala!Za specijalistički u Splitu treba svjedodžba (diploma) u izvornom obliku ...Meni ta promocija uopce nije bitna, hocu samo svoju diplomu i tu ispravu o pravu korištenja stručnim nazivom prvostupnika javne uprave. Ja se nadam da ce promocija biti 2011, a ne 2012!Zar ne postoji neki zakon po kojem su oni duzni provesti u razumnom roku tu promociju, jer neki kao ja ju i ne zele, nego samo svoje diplome!?

tiky

evo ga - konačno! ja dobila dns poziv za promociju... nisam jos stigla pročitat al su mi starci javili premda sam na poslu - promocija će bit u petak, 9. prosinca u 13 i 15! oleeee... :)

Twity

evo ga - konačno! ja dobila dns poziv za promociju... nisam jos stigla pročitat al su mi starci javili premda sam na poslu - promocija će bit u petak, 9. prosinca u 13 i 15! oleeee... :)
Super, kad si diplomirala? Kaj misliš dal će na toj promociji biti svi koji su diplomirali, a još nisu imali promociju? Ja sam diplomirala 29.9., nadam se da ću i ja upasti na tu promociju...Još nisam dobila poziv...

tiky

Super, kad si diplomirala? Kaj misliš dal će na toj promociji biti svi koji su diplomirali, a još nisu imali promociju? Ja sam diplomirala 29.9., nadam se da ću i ja upasti na tu promociju...Još nisam dobila poziv...
ja sam diplomirala 14.04. tak da je bilo i vrijeme! :) ha, valjda će bit svi pozvani koji su do sad diplomirali jer su, po njihovim riječima, čekali da nas se skupi dovoljan broj! bilo bi sad glupo da neke ne zovu, ne?! makar, nikad ne znas kak to kod njih ide!
ja se bas veselim tome, makar sam primijetila da većina ljudi ne misli ni doći nit im je to važno! Kod mene je bas obrnuto! :)

...maya...

ja sam diplomirala 14.04. tak da je bilo i vrijeme! :) ha, valjda će bit svi pozvani koji su do sad diplomirali jer su, po njihovim riječima, čekali da nas se skupi dovoljan broj! bilo bi sad glupo da neke ne zovu, ne?! makar, nikad ne znas kak to kod njih ide!
ja se bas veselim tome, makar sam primijetila da većina ljudi ne misli ni doći nit im je to važno! Kod mene je bas obrnuto! :)

da i ja se nadam da će svi biti pozvani..ja sam diplomirala 25. 10. i onda mi je rečeno da se čeka da se skupi dovoljan broj..pa ako je tako onda bi mi svi trebali biti pozvani koji smo diplomirali od zadnje promocije pa do sad..ja nisam još dobila poziv al nadam se da hoču :happy:

josipa11

Ja sam diplomirala 17.10. Zvala sam Sanju prije par dana da je pitam i rekla mi je da ću dobiti poziv kroz par dana (nije me ni pitala za ime ni kad sam diplomirala), a još uvijek mi nije stigao! Pretpostavljam da nas se skupio dovoljan broj i da ćemo biti svi pozvani.
Ni ja nisam namjeravala ispočetka ići, ali sam se predomislila... Ipak je to samo jednom u životu i ne želim kasnije žaliti što nisam otišla!

ana f

Ja sam diplomirala 5.10. i nisam još dobila poziv, ne znam da li bi zvala u referadu il što?? Ima vas još koji niste dobili?

...maya...

meni su rekli da će svi biti pozvani koji su diplomirali od zadnje promocije pa na dalje..ali neće svi biti u prvoj grupi..najprije će biti promocija za one koji su diplomirali ako se ne varam do polovice 9. mjeseca, a onda u drugoj grupi će biti ostali, tj. oni koji su kasnije diplomirali. netko je napisao da će biti 9. 12. promocija, a onda kaže sanja da će za tjedan dana kasnije biti za drugu grupu. i da ćemo svi dobiti pozive i svi koji smo do sad diplomirali da ćemo imati promociju u ovoj goditi..eto, pa zato budite strpljivi jer pozivi će doći. :happy:

dorotea

Ja sam diplomirala 5.10. i nisam još dobila poziv, ne znam da li bi zvala u referadu il što?? Ima vas još koji niste dobili?
Ja sam diplomirala 11.04. i ni ja nisam dobila poziv. Da li vi koji ste dobili pozive ste po novom ili starom programu?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks