Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
daaaa...i mene zanimada li zna netko kad je promocija za one koji su diplomirali u 10.mjesecu?
Eto upravo sam se najavila. Kaže teta da pokušamo doći u što većem broju...ja zbilja nikog ne poznam na faksu pa mogu samo ovdje napomenutpromocija je 8.4.2011. ja sam dobila pozivnicu
Ne kuzim ko bi trebao doc na tu promociju,osim onih koji su diplomirali i prijatelji,obitelj..Eto upravo sam se najavila. Kaže teta da pokušamo doći u što većem broju...ja zbilja nikog ne poznam na faksu pa mogu samo ovdje napomenut)) prošla moja generacija hihi
?? Pa naravno da samo oni koji su diplomirali. Al promocija nije obvezna,ko neće može doći neki drugi dan i dobiti diplomu. Zato je bitno da se što više onih koji su diplomirali potvrde dolazak...Ne kuzim ko bi trebao doc na tu promociju,osim onih koji su diplomirali i prijatelji,obitelj..
Btw. Di ce bit promocija na pravnom?kod nas nema onih kapica jel?
Mislim da ce biti tek na jesen.Tako su meni rekli u referadi kad sam diplomirala, jer da ima premalo diplomiranih za promociju prije ljeta. Bilo bi super kada bi diplomu dobili prije ljetaej... ukoliko netko zna nešto o promocijii nek javi... ja sam diplomirala 14.04. i rečeno mi je da bi promocija mogla bit u 7 mj ako se skupi dovoljno ljudi ... to bi bilo ok![]()
heh, ja sam jos u 4 mjesecu diplomirala... ne vijerujem da nas se nije dovoljno skupilo jer svako malo primjetim da je netko diplomirao!Ja isto čekam taj dan sa nestrpljenjem, diplomirala sam u 7. mjescu... Ako netko možda nešto zna o tome neka javi.
To nije istina. Zadnja promocija bila je u travnju, što nije ni 6, ni 9 niti 12 mjesec kolko ja znam. Promocija se organizira onda kada se skupi cca 35 kandidata, to može biti bilo koji mjesec.Obično su promocije u 6, 9 i 12 mjesecu i to krajem mjeseca,ako bude bilo dovoljno kandidata, jer za jednog ili dva kandidata se ne radi promocija.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.