AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

upravnjak

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi, ja sam diplomirala 01.10.2010. , jel ima tko kakvih saznanja, kad će biti promocija za nas? Hvala unaprijed

da li zna netko kad je promocija za one koji su diplomirali u 10.mjesecu?
daaaa...i mene zanima

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam isto diplomirala u 10 mj. i zvala sam referadu kada je promocija,rekli su mi da se još ništa nezna jer nema dovoljno diplomiranih,poziv ćemo dobiti doma 8 dana prije promocije,izgleda da ćemo tek u 4 mj...neznam...

Nikolina

promocija je 8.4.2011. ja sam dobila pozivnicu
Eto upravo sam se najavila. Kaže teta da pokušamo doći u što većem broju...ja zbilja nikog ne poznam na faksu pa mogu samo ovdje napomenut ;))) prošla moja generacija hihi

enna

Eto upravo sam se najavila. Kaže teta da pokušamo doći u što većem broju...ja zbilja nikog ne poznam na faksu pa mogu samo ovdje napomenut ;))) prošla moja generacija hihi
Ne kuzim ko bi trebao doc na tu promociju,osim onih koji su diplomirali i prijatelji,obitelj..
Btw. Di ce bit promocija na pravnom?kod nas nema onih kapica jel?

Nikolina

Ne kuzim ko bi trebao doc na tu promociju,osim onih koji su diplomirali i prijatelji,obitelj..
Btw. Di ce bit promocija na pravnom?kod nas nema onih kapica jel?
?? Pa naravno da samo oni koji su diplomirali. Al promocija nije obvezna,ko neće može doći neki drugi dan i dobiti diplomu. Zato je bitno da se što više onih koji su diplomirali potvrde dolazak...

upravnjak

Ja sam eto s nestrpljenjem čekala svoju diplomicu, i mislila da ću pucat od sreće i ponosa, sad kad je to sve gotovo odjednom mi niš ne znači. Dragi moji kolege nadam se da vam je bilo lijepo na promociji 8.04. , ja sam se odlučila za mirniju varijantu tj.otić u referadu uzet taj svoj tulac i pozdravit tete u referadi jednom zauvijek. Možda im čak otpjevat pjesmu "Šta je meni ovo trebalo". Želim vam sreću u traženju posla.

tiky

ej... ukoliko netko zna nešto o promocijii nek javi... ja sam diplomirala 14.04. i rečeno mi je da bi promocija mogla bit u 7 mj ako se skupi dovoljno ljudi ... to bi bilo ok ;)

dorotea

ej... ukoliko netko zna nešto o promocijii nek javi... ja sam diplomirala 14.04. i rečeno mi je da bi promocija mogla bit u 7 mj ako se skupi dovoljno ljudi ... to bi bilo ok ;)
Mislim da ce biti tek na jesen.Tako su meni rekli u referadi kad sam diplomirala, jer da ima premalo diplomiranih za promociju prije ljeta. Bilo bi super kada bi diplomu dobili prije ljeta:)

hanna

Ja isto čekam taj dan sa nestrpljenjem, diplomirala sam u 7. mjescu... Ako netko možda nešto zna o tome neka javi.

Jadranka15

Obično su promocije u 6, 9 i 12 mjesecu i to krajem mjeseca,ako bude bilo dovoljno kandidata, jer za jednog ili dva kandidata se ne radi promocija.

tiky

Ja isto čekam taj dan sa nestrpljenjem, diplomirala sam u 7. mjescu... Ako netko možda nešto zna o tome neka javi.
heh, ja sam jos u 4 mjesecu diplomirala... ne vijerujem da nas se nije dovoljno skupilo jer svako malo primjetim da je netko diplomirao! :)
ja sam baš dns zvala sanju i rekla mi da se oko toga jos nista ne zna! :/

Tompa

Obično su promocije u 6, 9 i 12 mjesecu i to krajem mjeseca,ako bude bilo dovoljno kandidata, jer za jednog ili dva kandidata se ne radi promocija.
To nije istina. Zadnja promocija bila je u travnju, što nije ni 6, ni 9 niti 12 mjesec kolko ja znam. Promocija se organizira onda kada se skupi cca 35 kandidata, to može biti bilo koji mjesec.

Jadranka15

Ali do sada za koje ja znam promocije su bile 22.prosinca 2009. i 29.lipnja 2010., pa sam zaključila po tome bez ikakvog napadanja

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks