Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nećedu više nikom iznajmljivat dvoranuomg zasto su ju prebacili
covjece
bzv
katastrofa
Kaj je, nemreš spavat? Fali ti štrebsanje? Imaš grižnju savjesti kaj si diplomirala prije Depraća? Nezgodno je to, znam...nećedu više nikom iznajmljivat dvoranu
oćedu sve za sebe
pohlepnjaci jedni
dojdi na kolektivno rezanje žila
dole kod oglasne ploče za porezni
Lickam se. Drapa te đelozija, ha? Frustriran kaj ti je Deprać maznul maskaru?Kaj je, nemreš spavat? Fali ti štrebsanje? Imaš grižnju savjesti kaj si diplomirala prije Depraća? Nezgodno je to, znam...
Od kud vam ta informacija, kolegice?hej ljudi, promocija će biti 24.9. 2010. detalje još, neznam, ovih dana će doći pozivi
Promociju još nisam imala, ali kada diplomiraš nosiš index i onaj papir za obranu u sobu 3a i nakon tjedan dana možeš doći po index i potvrdu da si diplomirala - tako da ti ne gine još jedan odlazak u zagreb.Kada dobivaš diplomu ako ne ideš na promociju, dali ti je pošalju doma ili kako to ide?¨ Dali prije dobiješ onu potvrdu da si diplomirao sa kojom možeš upisati zvanje u radnu knjižicu? Kada obraniš diplomski dali neposredno dobivaš kakav pair koji nosiš u referadu ili? Dajte me malo informirajte kolege jer prekosutra imam obranu popodne a htjela bih izbjeci jos jedan odlazak u Zagreb
Ja imam obranu u 16 i 30 i pretpostavljam da tada nema nikog! Znaći dva puta moram u Zagreb!Promociju još nisam imala, ali kada diplomiraš nosiš index i onaj papir za obranu u sobu 3a i nakon tjedan dana možeš doći po index i potvrdu da si diplomirala - tako da ti ne gine još jedan odlazak u zagreb.
jesi dobila žig u index? Na tom žigu se upisuju ocjene s diplomskog - bez njega nemožeš na obranu - njega lupa Sanja.Ja imam obranu u 16 i 30 i pretpostavljam da tada nema nikog! Znaći dva puta moram u Zagreb!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.