AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
omg zasto su ju prebacili
covjece

bzv

katastrofa
nećedu više nikom iznajmljivat dvoranu
oćedu sve za sebe
pohlepnjaci jedni

dojdi na kolektivno rezanje žila
dole kod oglasne ploče za porezni

Tompa

nećedu više nikom iznajmljivat dvoranu
oćedu sve za sebe
pohlepnjaci jedni

dojdi na kolektivno rezanje žila
dole kod oglasne ploče za porezni
Kaj je, nemreš spavat? Fali ti štrebsanje? Imaš grižnju savjesti kaj si diplomirala prije Depraća? Nezgodno je to, znam...

hedviga

Kaj je, nemreš spavat? Fali ti štrebsanje? Imaš grižnju savjesti kaj si diplomirala prije Depraća? Nezgodno je to, znam...
Lickam se. Drapa te đelozija, ha? Frustriran kaj ti je Deprać maznul maskaru?
Poteraj Micu Ubicu na pauzu i othrkaj si još rundu. Bu prošlo.:happy::happy:

malacura

promocija je 24.09. u 11h prva grupa, gundulićeva 10, dvorana 4, treba se javiti u referadu do 22.09. do 12 h ako ćemo doći, a na taj dan treba doći 20 min prije da nešto potpišemo u referdi, ja sam danas dobila poziv, stari program

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ta dvorana 4 je koma za promociju, kao da si došao u II svjetski rat, bila na promociji 29.06.ove godine, ništa svečano niti lijepo kao da si došel u pajzl, to je velika sramota s obzirom da se u ĆM imade dvorane. Ta promocija traje 20 minuta, u prvim redovima je zbor sa pravnoga koji pjeva gaudamus, iza su gosti, prijatelji, rodbina, roditelji, a tamo kod ploče kandidati za promociju su okrenuti prema ploči, čitavu promociju vodi Sanja Storjak (sve se kaže kako se treba postupati, kada pjeskati, kada sjediti kada stajati i kada treba prisegnuti i koji tekst govoriti).S obzirom da se to sve masno plaća, mogli su barem osigurati pristojnu dvoranu za tu vrstu prilika koje nisu svaki dan.
Na promociji je obično prof.Koprić (ili prof.Marčetić) 29.06. bila je i viša asistentica Anamarija Musa,mr.Goranka Lalić, svi su bili obučeni u odijela za promociju i dobije se tuljac u kojemu je svjedodžba. Možeš se obući svečano sve ovisi kako ti se da, ali dojam i dvorana nisu za svečanost. Sretno.

katarina

Mi smo u 12. mjesecu imali promociju u dvorani na pravnom faksu i bilo je sve lijepo i svečano...

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
A 29.06.2010. bila promocija i starog i programa po bolonji ali u dvorani IV u Gundulićevoj, gdje je dvorana katastrofa

ANCI

Kada dobivaš diplomu ako ne ideš na promociju, dali ti je pošalju doma ili kako to ide?¨ Dali prije dobiješ onu potvrdu da si diplomirao sa kojom možeš upisati zvanje u radnu knjižicu? Kada obraniš diplomski dali neposredno dobivaš kakav pair koji nosiš u referadu ili? Dajte me malo informirajte kolege jer prekosutra imam obranu popodne a htjela bih izbjeci jos jedan odlazak u Zagreb

koki

Kada dobivaš diplomu ako ne ideš na promociju, dali ti je pošalju doma ili kako to ide?¨ Dali prije dobiješ onu potvrdu da si diplomirao sa kojom možeš upisati zvanje u radnu knjižicu? Kada obraniš diplomski dali neposredno dobivaš kakav pair koji nosiš u referadu ili? Dajte me malo informirajte kolege jer prekosutra imam obranu popodne a htjela bih izbjeci jos jedan odlazak u Zagreb
Promociju još nisam imala, ali kada diplomiraš nosiš index i onaj papir za obranu u sobu 3a i nakon tjedan dana možeš doći po index i potvrdu da si diplomirala - tako da ti ne gine još jedan odlazak u zagreb.

orhideja

budući da nisam dobila poziv za promociju, a diplomirala sam u 7. mj. - po bolonji, danas sam zvala Sanju u referadu koja mi je rekla da neće biti promocije jer nema dovoljno kandidata.

ANCI

Promociju još nisam imala, ali kada diplomiraš nosiš index i onaj papir za obranu u sobu 3a i nakon tjedan dana možeš doći po index i potvrdu da si diplomirala - tako da ti ne gine još jedan odlazak u zagreb.
Ja imam obranu u 16 i 30 i pretpostavljam da tada nema nikog! Znaći dva puta moram u Zagreb!

koki

Ja imam obranu u 16 i 30 i pretpostavljam da tada nema nikog! Znaći dva puta moram u Zagreb!
jesi dobila žig u index? Na tom žigu se upisuju ocjene s diplomskog - bez njega nemožeš na obranu - njega lupa Sanja.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks